Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zb627

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Még hogy nem lehet szembehugyozni a széllel? Ugyan már! Csak hajnalban kell csinálni, amikor mások alszanak: így a pisifolt a nadrágon megszárad reggelre. Na, ezt csinálták a mi honatyáink is tegnap/ma. Hajnali gusztustalankodás. A „Tisztelt” Háznak sikerült ismét alulmúlnia…..
Zb627 2012.09.11 19:45:49
@McDobbent: Tény: rokonom dolgozott együtt OV rokonával, onnan hallottam. OV rokona által elejtett megjegyzés kb. így szólt a 2010-es választások előtt: "Ha nem nyeri meg a Fidesz a választást, Anikó talán nem éli meg a másnapot." Szintén onnan származó infó: az egyik testőrt azért bocsátották el, mert OV-t lefogta asszonyverés közben.
Zb627 2012.09.11 20:31:54
@Trompf: Egy bírósági tárgyaláson sem nézik, hogy egy tanú hány tárgyaláson volt már tanú. (Ó, ez még nem vett részt tárgyaláson, nem számít a "véleménye". - Mennyire könnyű ledegradálni egy ember szavát, igaz?)

Ha meg azt vártad, hogy közelebbit elárulok magamról vagy a résztvevőkról, azt ajánlom nézz utána a "védett tanú" fogalmának.
Zb627 2012.09.11 21:12:58
@freetibi: "Szóval a cél az, hogy ne kelljen bizonyítani a családon belül? Ez lenne a megoldás?"

Nem ez a cél, igenis kelljen bizonyítani. De ezt a rendőrség tegye meg, hivatalból, pont mint amikor az utcán verekszik össze két ember. Ne várjon a rendőrség arra, hogy a sértett fél feljelentést tegyen, amit egyik fél sem tenne meg. A nő félelemből, mert újra megverné a férje. A férj pedig - ha ő a sértett - szintén félelemből és szégyenből, mert hogy néz az ki, hogy hagyja, hogy egy nő megverje.