Regisztráció Blogot indítok
Adatok
macskaságos (törölt)

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egyszerűen nem tudunk napirendre térni az új Muse-klip fölött. Tiszteljük mi őket, tudnak zenélni, általában jó koncerteket adnak, meg minden, de a Supremacy daluk videójában úgy megcsúfolják black metalt, hogy ha nem lennénk teljesen érzéketlenek, sírni lenne kedvünk. Hogy…..
macskaságos (törölt) 2013.02.07 18:25:59
@Katicaa79:
Nem esett le, hogy a cikk poén?
:>
Azt, hogy miért nem tartjuk többre az Aranyglóbuszt a kiskunhalasi Vörös Csillag MGTSZ rendes évi termelési versenyéről, már többször leírtuk, egy belterjes szervezet, a Hollywoodban dolgozó külföldi sajtómunkások jó elvtársaiból összeválogatott 84 fős grémium osztja ki,…..
macskaságos (törölt) 2013.01.14 13:42:56
@yaksi:
+1
Lily elérte azt, hogy ha meglátom egy fotón mosolyogni, kiráz a hideg. :D
A Centrifuga 2005-ben vizsgálta meg Molnár Ferenc: A Pál utcai fiúk című kötelező ifjúsági regényét, ami közel száz éve kollektív tudatunk elnyomhatatlan része.  Újraolvasása megrázó felismeréseket tudatosított bennünk, és most, a szerző 135. születésnapja…..
macskaságos (törölt) 2013.01.14 00:06:26
@hopptarisznya:

baráti körben is megfigyelhető, hogy inkább a fiús ökörségekről sztorizgatunk. (a lányok is ezeket emlegetik egymásnak) Ritka az olyan vagány lány, akinek a balhéit felidézzük a tábortűz mellett.
Szóval kedves posztoló, talán nem így van???

Ez talán azért van, mert ha nők próbálnak hasonló ökörségeket csinálni a fiúk zavarba jönnek, nem tudják kezelni, jaj egy nőnek ne legyen humora, stb., ki van nézve.
Anno jártam egy társaságba, na ott balhés, "ökörködős" lányok voltak, nagyon jó sztorik, legendák születtek. Bár ott a fiúk hagyták őket érvényesülni.
Ismét kitettek magukért a britek, akik közül rengetegen búcsúztatták magukon kívül a 2012-es évet. Newcastle-től Birminghamen át Liverpoolig rengetegen itták szinte öntudatlanra magukat. Elgondolkodtató képek következnek. A briteknél meglehetős kultúrája (már ha ez a…..
macskaságos (törölt) 2013.01.02 16:03:15
@EMU:
:D

Ott a pont.
Azért elég nagy lehet a baj, hogy ha a miniszterelnöknek még karácsony előtt muszáj interjút adnia Hajdú Péternek. Pedig nagy a rohanás, ott a költségvetés, a felsőoktatás átalakítása, a közüzemi díjak ellen harc, meg a diáktüntetések. És valakinek el kell menni még négy…..
macskaságos (törölt) 2012.12.24 20:56:54
Mint minden nagyobb kaliberű tragédia esetében a Newtown-i iskolai lövöldözéssel kapcsolatban is napvilágot láttak már a különböző összeesküvés-elméletek. Én nem kívánok állást foglalni az ügyben, de arra gondoltam, hogy néhány, a világhálón keringő érdekességet…..
macskaságos (törölt) 2012.12.24 03:00:56
@blue angel:
A gyaszolo apuka rohogcselese a felvetel elejen eleg furcsa...

Egyik barátnőm édesapja felakasztotta magát, a lány talált rá, karácsonykor történt az egész. Ő is majdnem ilyen gesztusokkal mesélte el a tragédiát, mert egyszerűen nem fogta fel a dolgot.
De akkor is volt egy hozzád hasonló szőrszálhasogató gyökér, aki csak ezt tudta kiemelni az egészből: xx- miért volt ilyen fura"....
Nyilvánosságra hozták a Hummeres gázoló videóját. A felvétel itt tekinthető meg. A civil autóban ülő rendőr és a két motoros két kilométeren át követi a Thomas B. vezette terepjárót. Nem előzik meg a Hummert, igaz, szirénát használnak, de karjelzéssel sem jelzik, hogy meg…..
macskaságos (törölt) 2012.12.13 14:08:32
@ethan blow:
+1

Soproni emlékek.
Nagyon PC-n fogalmaztam!!! Ez egy létező film! Félórás, te nem alszol, ez a valóság, ráadásul Youtube-on! ..
macskaságos (törölt) 2012.12.12 17:41:21
Subba Lakáshirdetés JÓPOFÁN? 2012.11.28 09:45:35
Eladnám a lakásomat... Ecseri út, harmadik emelet...nem..ne is kérdezd nincs lift. Négyemeletesbe nem szoktak tenni...viszont legalább téglaépítésü...sajnos ettől függetlenül önerőből kell feljutni az ajtóig. Pár percre van a metrótól, egy parkban... Napos...na jó ez nem a…..
macskaságos (törölt) 2012.11.28 14:12:47
@Vajmaci:
Hmm. Igen. Na ja.

Erőltetett, rettentően.
Tessék elképzelni a következőt: Jimmy fia Krisztián úgy énekli a kippdefészt Bon Jovitól, hogy közben a fejére egy kartondobozt húznak, amibe hat vehemens patkány igyekszik befelé. Ugye, mennyivel érdekesebb, mint egy sima énekverseny? A Killer Karaoke-ben valami hasonlóról van…..
macskaságos (törölt) 2012.11.23 12:10:14
elég laza brigád Ha nem tudnád, az Amerikai Egyesült Államokban a Hálaadás  az egyik legfontosabb ünnepnek számít, a hagyományok szerint az őszi betakarítások november negyedik csütörtökjén hálát adnak Istennek a termésért.Reméljük Snoop is elégedett az idei…..
macskaságos (törölt) 2012.11.22 10:04:46
Bodzsár Márk első filmes rendező Isteni műszakja jövőre kerül a mozikba, egyelőre még nagyban forgatnak. A sztori a kilencvenes évek közepén játszódik Budapesten, három éjszakai műszakot teljesítő mentősről szól, akik egy temetkezési vállalkozóval szövetkeztek... A pilot…..
macskaságos (törölt) 2012.11.19 15:35:19
@shitgun:

Holtak útja.

Nekem is ez jutott eszembe, elsőre.
..
macskaságos (törölt) 2012.11.19 15:28:21
@átlátó:
Anyádról is ezt gondolta apád. ;)
A Blikk mai híre szerint a rettentő alsógatyájáról (is) híres görög-magyar valóságshow-nyertes csak nem adhatja el a nyereménylakást, aminek árából valami rettentő befektetést eszközölne. A VV4 nyertese 27 millió forintot remélt a kéróért, de mint ahogy a bulvárlap…..
macskaságos (törölt) 2012.10.26 14:42:31
@afazekas:
Én ha ránézek, már piszkosnak érzem magam.
Hallottál már a mindössze öt hektár nagyságú szigetről az East Riveren? Az aprócska North Brother Island az egyik legelhagyatottabb, legkísértetiesebb helye napjaink New York-jának. Története a 19. század közepéig nyúlik vissza. Volt a világ legfertőzőbb betegeinek,…..
macskaságos (törölt) 2012.10.22 22:22:36
Egy már 1992-ben megírt Ámokfutók-dallam adja Lady Gaga Paparazzi című slágerének alapját. Maga a képen is látható Kozso mondta el ezt a döbbenetes hírt a Hír24 portálnak nyilatkozva. A producer ezt a hasonlóságot észre sem vette volna, de mivel hűséges, szerető…..
macskaságos (törölt) 2012.10.22 13:31:30
@Mityu_azigazi: jajh, spanyolviasz gyanús vagy.
Nem tagadta soha a csaj, hogy sablonokból építkezik.
Mint az előadók, zkarok nagy része.
A második Voice-adástól azt vártuk, hogy az első gyerekbetegségeit levetkőzi, vagy legalábbis pár olyan sallangot lenyirbálnak róla, ami az őrületbe kergeti a nézőt, mondjuk az üvöltő (konzerv) közönséghangot, vagy Malek Andrea ripacskodását. Azt is joggal várhattuk, hogy ha…..
„A büntető törvénykönyv nem mindenható, a rossz házasságokon belüli bűncselekményeket külön tényállással nem akadályozhatjuk meg, talán az anyáknak vissza kéne térniük a gyereknevelés mellé, szülni két-három vagy inkább négy-öt gyereket, és akkor lenne értelme…..