Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lehunyjaketszemet

0 bejegyzést írt és 67 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sok minden fog még történni Felcsúton - olvasom a sokunk számára akár egy kiadós fenyegetéssel is felérő miniszterelnöki üzenetről szóló hírt. Az a helyzet, hogy Felcsúton nem volt még faluház, úgyhogy én a magam részéről örülök, hogy most már ebben sem szenved hiányt a…..
 A nagy gazdasági világválság idején kénytelen voltam végignézni ahogy önjelölt pénzügyi szakemberek és olvasottságot hajhászó önjelölt újságírócskák, illetve népszerűséget és szavazatot megteremteni akaró mainstream politikus együttes erővel több száz…..
lehunyjaketszemet 2014.02.01 15:06:36
Aszonta a mi Viktorunk, saját közszereplői Facebook oldalán, csütörtök este, csúcsidőben felpakolt videoüzenetében, hogy "Jó estét, fészbukkosok, jó hírem van!" És, hiszitek vagy nem, csípőre tette a kezét. Spontánul ha nem is. De hogy a drámai hatás igazi legyen, egyúttal…..
lehunyjaketszemet 2014.01.31 04:15:57
Neonácik terrorizáltak hónapok óta egy nyitrai diákkocsmát, a tulajdonosnak eltörték a lábát, két másik fiatalt eszméletvesztésig rugdostak. A három hónappal korábbi támadást rögzítette egy ipari kamera. Skinheadek támadtak Nyitrán tavaly októberben és szilveszterkor…..
Debilkével nem sokan barátkoztak az osztályban. Bandzsa volt, mellé még hülye is, de az arca méretes. Akármit kérdeztek tőle, mindig ugyanazokat a faszságokat szajkózta. Amikor kiállt felelni, már mindenki röhögött, mert betéve tudták, mit fog mondani. Mégis megkapta az ötöst,…..
Már ahhoz is komoly erőfeszítés kell egy tisztességes ember részéről, legyen gyomra végighallgatni a nemzet egyik adócsalójának miniszterként való megszólalását. Az hogy miniszter lehet egyáltalán, megmutatja a jelenlegi rendszer minden gátlástalanságát. Ha ehhez még…..
lehunyjaketszemet 2014.01.30 09:09:47
@czjanos: ne kritizáld, jó ez az elvtársaknak! Micsoda libsi balsi mensi komcsi szokás a számok és a tények felemlegetése!!! Az igaz magyar ember ennél sokkal mélyebb dimenzióit nézi a világnak, azért 310 a forint, mert a judeolibebibeliráris nagytűke összeesküdött ellenünk! Harc kell ide! és hit! :D
A kormány újra megmenti a diplomákat: ezúttal úgy, hogy azok, akiknek csak a nyelvvizsga hiányzik hozzá, ingyenes nyelvoktatásra pályázhatnak, fejenként maximum háromszázezer forintig. Összesen hárommilliárdot szánnak az így „beragadt” diplomák megmentésére. Megint…..
lehunyjaketszemet 2014.01.30 08:29:47
@na__most__akkor: "nem "irni es beszelni"" Mondatot nagybetűvel kezdünk, a vègère meg felkiáltòjel...hamár okoskodsz, haver...
Budapest részesedése az ország GDP-jéből 40%-os, miközben a népességéből csak 17%, az agglomerációt is belevéve 25%. 10-ből 4 Ft Budapesten termelődik, és minden negyedik magyar budapesti vagy oda jár dolgozni. A túlsúlyt erősíti az országban kialakított centrális…..
Slovensko, do toho! Ukrajna ultrái 2014.01.28 09:23:20
Kik ezek a srácok a kijevi utcákon? Repülő Molotov koktélok, lángoló gumiabroncs barikádok, vasrudak, botok, láncok és maszkos arcok. A nagyszabású, békés demonstrációk összképe megváltozott, a tüntetők kemény ellencsapásokat intéztek a karhatalom felé. A frissen…..
lehunyjaketszemet 2014.01.28 15:05:55
Mint falat kenyér, úgy hiányzott már a jobbos médiának egy jófajta MSZP-s botrány. A szobordöntés meg a bajai videó is csúcsra volt járatva, így készüljünk fel a mindenre ... Ugyanezek az emberek akadtak ki teljesen Kövér László "köteles" beszédén, a szemét szocik…..
Jó reggelt Európa, megérkeztek a tőkekorlátozások.   A BBC csütörtökön számolt be arról, hogy az HSBC néhány ügyfelének a bank alkalmazottai megtagadták, hogy nagyobb összeget vegyenek fel a saját bankszámlájukról. A pénzfelvételre azért nem kerülhetett sor, mert…..
Önszántamból valószínűleg soha az életben nem vettem volna a kezembe Moldova György egyik könyvét sem (ezt majd később megindoklom), viszont Timur Vermes frissen megjelent és sikeres Hitler-szatírájának megjelenése okán kíváncsi lettem, hogy hasonló témában mit alkotott…..
lehunyjaketszemet 2013.09.15 11:41:34
@Barnalány: igen, de ne lepődj meg nagyon...elèg ha elolvasod a legelső mondatàt: "Önszántamból valószínűleg soha az életben nem vettem volna a kezembe Moldova György egyik könyvét sem"
Ez azèrt sokat elàrul a posztolò szellemi szìnvonalàròl, de persze teli pofàval irodalomròl ìr, de semmi gond, a net teli van ilyen alakokkal.
Magyarország megint megijedt, és letért a polgárosodás, a demokrácia, a gazdagodás és a jó élet útjáról.  A rendszerváltást követő húsz nehéz év kevésnek bizonyult arra, hogy létrehozzuk a társadalmi békét és kitermeljünk egy tisztességes politikusi réteget, ami…..
Ha fociban nem is, de versenyképességben még verjük a románokat. Kár, hogy most már ez sem számít. A kormányunk a választási győzelem után prioritásként kezelte a versenyképesség javítását: A Nemzeti Gazdasági és Társadalmi Tanács (NGTT) legfontosabb célja, hogy…..
lehunyjaketszemet 2013.09.14 20:51:05
@profilo: úgy van az elvtárs, hogy Szlovákiát jelenleg Orbán elvtárs szlovák klónja: súdruh (elvtárs) Fico vezeti immáron a második ciklus óta (egy kis bukkanóval), és emiatt "bezzegországból" lassan ismét oda jutnak, ahonnan a konzervatív-liberális Dzurinda által vezetett koalíció a Meciari időszak után kikaparta az országot. Lopás, csalás, rendőrállam, költekezés, mutyi, korrupció van ismét Szlovákiában - vagyis minden, amit a nemzeti mázzal bevont, populista, demagóg idióták tudnak - pl. Fico pártja, vagy a Fidesz. De a nép ezt szereti, mert ha baj van, akkor Szlovákiában ott vannak ellenségken a magyarok és a romák, Magyarországon pedig mindenki aki nem agyament szélsőjobbos... Így van ez elvtárs. Szlovéniát nem ismerem, ott biztosan az UFÓK a bűnösök.
A mai poszt inkább egy vitaindító gondolat, mint hosszabb történet. Ugyanakkor Stacey felvetései, kérdései szerintem nagyon érdekesek és sokat lehet róluk beszélgetni, nagyon érdekesek lehetnek a tapasztalatok is. Ma tehát beszélgessünk gyermekkorunk (és külföldön élő…..
lehunyjaketszemet 2013.09.14 09:19:36
@rezsoatya: jah, legalább olyan nyitottak lesznek mint te? Aki kapàsbòl tudja, hogy mi a jò mindenkinek! Ez igazàn nagyszerű...
Érdekes a mai poszt, hiszen szerzője, Eszter két évet élt Londonban, aztán ösztöndíjjal Indonéziában töltött egy felet, most pedig már egy ideje ismét Budapesten él. Hogy miért? Erre ad választ mai írásában. Ellentétben a magyarok 95%-ával, akiket kint megismertem én nem…..
Lassan két éve írtuk: dehogy nyomjátok le Prágát! Nemrég Prágában az év első hónapjaiban két bejáráson is részt vettünk: a szerkezetkész Blanka alagút és a zöld metróvonal újabb szakaszát tettük meg gyalogosan. A város északi részében épülő két megaprojektet…..
lehunyjaketszemet 2013.03.22 16:12:18
@Kelly Pinkham: milyen jó, hogy van Demszky, rá lehet fogni mindent. Meg, hogy van Gyurcsány. Ez az ország körülbelül ennyire képes, mindig másokra mutogatni. Már egy jó ideje nincs Demszky, nincs Gyurcsány. Valami jobb lett? Semmi. Az egyetlen dolog amit fel tud mutatni ez a bagázs az az autógyár, amit a Bajnai kormány csábított ide :D Száááánalmassss :D Jó mutogatást, meg bűnbakgyártást elvtársak! :D