Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ariel12 (törölt)

0 bejegyzést írt és 811 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kíváncsi lettem volna Fénylő Csillagunk arcára, mikor szembe jött saját magának, és belehajolt egy jelképes kussolj, köcsög! - nyaklevesbe. Hiába no, mikor két ekkora szellem találkozik annak bizony hajhúzás és diplomáciai cicaharc a vége. A román kormánytól kétséget…..
ariel12 (törölt) 2013.02.08 18:37:26
@J.László: Öreg kapd fel a flintádat aztán menj Bukarestbe szónokolni, hogy te arrafele otthon vagy.
ariel12 (törölt) 2013.02.08 20:26:30
@Fabius: Amennyiben nem láttad Kálmán Olga ma esti műsorában a Német Péter interjút akkor nézd már meg légyszives. A kommentelők nem faszbukos azonosítóval hanem nickneveken voltak bejelentkezve és pluszban egy hölggyel volt egy telefonos riport aki a 168.hu oldalon kommentelt őt is beídézték pontos I.P cim és hozzászólásai idézeteivel egyetemben. A népszava nem adott ki semmiféle adatokat a kommentelőkről és a tárhelyszolgáltató sem. Nem is olyan rég mondtam, hogy talán ideje lenni átköltözködnöd valami nem magyarországi szerverre a saját törzsközönséged védelmében. Hála az égnek részemről vasárnap felülök a repcsire és azt is elfelejtem, hogy merre van ez az orbanisztán!
- Nem vállalsz felelősséget semmiért ami az életedben történik! - Mér', te igen? - Nekem nem kell, plüssmaci vagyok, bazmeg! Ez a jelenet jutott eszembe a Tedből tegnap mikor Seszták Miklós legfrissebb neménvóttam nyilatkozatát elolvastam. Neki semmilyen offshore ügylete nincs,…..
ariel12 (törölt) 2013.02.07 18:31:23
@Penivaldes: Azért egy érdekes dologra nem figyelt fel senki. Zazrivecz a kurucinfonak nyilatkozott amelynek mint tudjuk a hatóságok képtelenek kideríteni a működtetőit. Egyszerű a dolog: meg kell kérni, hogy mesélje már el, hogy kinek is nyilatkozott? Neki mint törvénytisztelő állampolgárnak és országgyűlési képviselőnek kötelező lenne jelenteni ha egy a hatóságok által (állítólag) eljárás alá vont szervezet képviselője jelentkezik nála.
ariel12 (törölt) 2013.02.07 18:51:55
@Penivaldes: Tévedésben vagy! Nem minden abroszos fejű terrorista viszont én személy szerint nagyon is ellenzem az iszlám államokból való bevándorlás elősegítését. Lehet, hogy most én vagyok emiatt rasszista de ahova betelepedtek ott képtelenek és nem is akarnak alkalmazkodni a befogadó országok kulturájához. A multikultúra megbukott a nyugati világban. A terrorista cselekményeket főleg fanatikus muszlimok követik el a világ nyugatabbik felén. Már másod harmad generációs bevándorlók is merényleteket követnek el. Londonban már megfélemlítik a nem lefátyolozva közlekedő nőket, stb. Nem hiszem, hogy az országnak szüksége lenne újabb potenciális veszélyforrásra. Persze a pénz nagy úr!
Az egyszervolt Seszták Miklós és a morálisan ingoványos szélessávú körzethálózat pályázat ügye körbeszaladt a neten, újabb részletekkel és áttekinthető infógrafikával színesedett a dolog. Majd jött Seszták kis fáziskéséssel, és rámarkolt, mint hülyegyerek a…..
ariel12 (törölt) 2013.02.05 05:10:36
@rodeo36: A fideSSnek mindíg is az volt a módszere, hogy amikor pofázik valami ellen na akkor kell utánanézni, hogy ők mit csinálnak. Ők mindíg elmondják a saját csinytevésüket csak mást vádolnak meg vele. A sok birka meg beszopja. Az a céllővő állitólag 255 lukas koponyát alkotott míg az övéből is az lett. A bejoncééééééééének tényleg jó a segge és valszeg az elektromos hálózat is ezért ment el. :)) Ha ott lettem volna valszeg én is elmegyek pedíg az én koromban már nem olyan egyszerű dolog az. :)
Azért a focibundánál nézd a jó oldalát. Milyen sok pénzük van a magyaroknak, hogy egy egész európai fociszezont meg tudtak venni kilóra? Akkor nem is értem minek állnak kilóméteres sorok a Blahán ételosztáskor?
ariel12 (törölt) 2013.02.05 12:41:09
Ugyan még egy pár nap elötti oszthoz tartozna de most kapta meg "emigrant" posztoló társunk a Putyin Orbán találkozó titkos anyagát:)
"“Hírszerzőnk, aki legutóbb Moszkvában Orbán miniszterelnök cipőjének orrában húzta meg magát, az alábbiak szerint interpretálta a történelmi jelentőségű találkozón elhangzottakat. A beszélgetés valójában csak nettó nyolc percig tartott, hiszen tolmácsok működtek közre, ugyanis Putyin elnök magyar tudása az utóbbi időben kissé megkopott.

Putyin: Foglaljon helyet Viktor Győzövics! Ne oda, az a tolmács helye. Üljön nyugodtan az asztal mellé…
Orbán: Köszönöm, Vlagyimir Vlagyimirovics elnök úr! Emlékszem, apám gyerekkoromban ilyen asztal körül kergetett, mert nem akartam orosztanár lenni.
…(Letelt az első /második/ perc!)…
Putyin: Ha megéhezne közben, vegyen nyugodtan a ropiból! Inni mit hozathatok? Minyerálnájá vádá, buráttyinó, csáj, esetleg kvász?
Orbán: Maradnék a kisüstinél. Véletlenül van nálam egy lapos üveggel…
Putyin: Nem javasolnám jó szívvel, hogy a belső zsebe felé nyúljon. Majd az embereim kiveszik.
…(Az emberek előbújnak egy tapétaajtó mögül és kiveszik. Orbán belső zsebéből a lapost. Közben letelt a második /negyedik/ perc!)…
Putyin: Na zdróvje! (lehúzza az első szto grammot) Hát ez möglehetős! Hány fokos?
Orbán: Egészségünkre! (szintén megissza a magáét) 50 fokos, de 55-re főztük, utána felhígítottuk desztillált vízzel, hogy meg ne zavarosodjék. Régi jól bevált paraszti módszer.
Putyin: Úgy is nézel ki kiskomám! Hogy lehet ilyen cipőt felvenni? És hogy van megkötve a
nyakkendőd? Ha nem megy rendesen, mért nem hordasz gumipertliset, mint az orosz katonatisztek?
…(Letelt a harmadik /hatodik/ perc!)…
Orbán: Ezeket még a Gyurcsány protokollosa kötötte meg, az enyém azelőtt szeszfőzdés volt
Felcsúton, nem ért az ilyesmihez. Az átadás-átvételkor hagyta rám az elődöm. Nekem kicsit
hosszú, néha rá is szoktam lépni. Fájós a bütyköm, mert focizni szoktam, azért hordok két számmal nagyobb cipőt. Meg egyébként se volt drágább, mint a kisebb....
A folytatást elolvashatjátok itt:
szendamondja.wordpress.com/2013/02/04/viktor-vlagyimir/
:)
Szét röhögtem magam :)
Parlamenti párt felhasználható agykapacitást és kiaknázható holdudvart keres. Jelentkezni "kicsit nácik előnyben" jeligére a pártelit.akaroklenni@jobbik.hu címen lehet.  Az ördögbotosok szakadása miatt érdemtelenül kevés szó esett a Jobbik és Vona Gábor hétvégi kis…..
ariel12 (törölt) 2013.02.04 19:51:13
@kifordított nagyanyó: Bocsi, de nem akarok erről ujabb vitába bonyolódni! Esetleg annyit, hogy azért mert háború van az nem indokolja emberek származása vallása bőrszíne miatti kiírtásukat. Értsd ezt akár a szerbekre akár a horvátokra akár a tuszi akár a husz akár a kurd és még sorolhatnám. A népirtás az népirtás marad akkor is ha háború volt. A háborúkban a győztesek általában visznek indent. Ezt meg értsd akár az "anyagiasságodra". Pont ennyi és nem több erről a témáról részemről.
ariel12 (törölt) 2013.02.04 20:20:45
@kifordított nagyanyó: Ha nem gond semmiféle ezzel a témával kapcsolatos blogot, kommentet, cikket nem akarok elolvasni. Bolond buta bunkó emberekkel naponta rengeteggel találkozom és beszélek. Minek hergeljem magam szabadidőmben? Szerintem te is hallgass valami jó zenét olvass érdekes dolgokat nézzél jó csajokat és foglalkozz a hobbiddal. Ne akarj senkit meggyőzni a saját álláspontodró mint ahogy én is letettem róla. Élvezd az életet. :))))))))
ariel12 (törölt) 2013.02.05 04:57:11
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Már van Mauzoleuma is a minielnökünknek? Bebalzsamozva ott van kiterítve? Mint Lenin apánk a Krasznaja Plosagyon? Istenúccse felkerekedem és viszek neki virágot meg valami jó kis házi kisüstit. Jól jön az a pokolban még neki.:)
Mikor barátaim és ismerőseim azzal jönnek, hogy há'gyeremá', a szocik a faszbúkon hogy röhögnek - azért azt erős fenntartásokkal szoktam kezelni. Abból az egyszerű okból, hogy az esemény vagy mutatvány ritkábban vicces cserébe gyakran röhejes. De ez a mostani az elbénázott…..
ariel12 (törölt) 2013.02.03 17:22:37
@Habakuk999: Bocs, félreértettél. Én arra az anomáliára akartam rámutatni, hogy egy olyan országban ahol gyakorlatilag büntetik a disznóhús fogyasztást, sertésinfluenza üti fel a fejét. Ha ez Izraelben történik akkor talán azért nem lenne feltünő mert ott nem ilyen szigorúak a disznóhussal szemben sőt üzletekben (oroszoknál) lehet kapni. Szó sincs emberek halálával való viccelésről.
ariel12 (törölt) 2013.02.03 17:25:47
@ariel12: Ja és a törököknél sem lenne ez feltünő hír pedig az is főleg mostanában kőkemény muszlim ország.
ariel12 (törölt) 2013.02.03 17:39:21
@Habakuk999: Ramadámkor amikor napközben tilos enni inni stb akkor lesötétitett ablakú kávéhézakban isszák halálra magukat. Arra azt mondják, hogy Allah nem lát be az elsötétitett ablakon.:)
Azért mondjuk ennél többet nem ér ez a hír. Nagyjából ugyanaz mint amikor a szentfazék vallásos emberek a feleségeiket verik félholtra ha az ellentmond neki ha ugyanezen vallásos politikusok lopják a diplomájukat és több generációra előre bespájzolnak a közpénzből. A nemi eltévelyedésekről nem is beszélve.
A keleti szél kifújta végre a Kárpát-medencéből a több évtizedes szmogot, és országunk vezetői megint tisztán látják amit tisztán látni kell: Putyin tesó - és a Gazprom - barátsága geopolitikai realitás, ami elementáris érdekünk - teccikéteni???! - úgyhogy Kedves Vezetőnk…..
ariel12 (törölt) 2013.02.02 19:56:22
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
"- számláló a kéróban, az otthoni numerák után (nem, majd szórakozik csak úgy a plebs otthon)"
Azért ennél talán bizonyos kor után már lehetne kedvezményt adni. Természtesen orvosi igazolásokkal igazoltan. Esetleg az ujonnan elnevezett "sperma" intézet is adhatna felmentést az adófizetési kötelezettségről.
ariel12 (törölt) 2013.02.03 11:11:14
@jaegtoer: Köszönöm és ismét a régi néven vagyok, csak csatlakozott hozzám egy-két hölgy is. :)
Születésnapomra Anyámnak, aki már nincs velem, velünk, mert elmosogatott, megtörölte a kezét és meghalt. Apámnak, aki már nincs velem, velünk, mert udvariatlanul korán, harminchét éves korában meghalt. Nagyszüleimnek, akik közül nem is ismerhettem meg mindenkit. Apósomnak,…..
Kedvesaranyos Fénylő Csillagunk! Ezúton értesítelek, hogy fellélegezhetsz. Legalábbis átmenetileg felesleges regisztrációpótló trükkök százain és a testre szabott hazai pálya még előnyösebbé tételén gondolkodni. Úgy állunk ugyanis, hogy ma Magyarországon nincs aki…..
ariel12 (törölt) 2013.01.30 13:59:36
@Vitéz László: Bocs te tényleg hülye vagy nem csak megjátszod! Nem az őskorra gondoltam egyébként.
ariel12 (törölt) 2013.01.30 14:09:56
@Vitéz László: Az előző rendszerben én már éltem és dolgoztam, gondolom veled ellentétben. Az emberek fizetését úgy állapították meg, hogy eleve bele volt kalkulálva a nyugdíjjárulék amit nem adtak kézhez. Bele volt kalkulálva az az összeg amit az egyetemek és különböző szociális ellátórendszerekre fordítottak. Lehet, hogy a boritékban (te valószínűleg nem tudod, hogy mi volt az) a nettó összeget tették. Amit én akkor termeltem abból fizették a szüleim nyugdíját. Azért mert nem felosztó kirovó rendszernek mondták attól az még gyakorlatilag az volt. Az aktivektól levont pénzből fizették a már nem aktívak ellátását. A cigánykérdést pedig beszéld meg az oldal ez ügyben szakértő házi nácijával. Üdvözlettel, én most megyek megtermelni a mostani nyuggerek pénzét. :)
ariel12 (törölt) 2013.01.30 17:04:28
@Vitéz László: BaromagyÚ!
A te fizudat kellene csökkenteni, hogy heti 1 csirkefarhátra jusson csak és az ország fényre derül.
A te érvelésed a 13-14 és sokadik havi nyugdíjjal pedig szánalmasra sikeredett. Légyszi nézz ki az utcára véletlenül nem görög feliratokat látsz mert itt még nemigen hallotunk 14-15 havi nyugdíjakról.
Népellenség sompolyog a kertek alatt. Vizsgál, szimatol, adatokat néz és véleményt alkot vereteset, ami lesújtotta kormányunkat, mint Orrfürkész Dávidot a hóesés. Nincs se tündérmesézés se győzelmi örömünnep farpofacsattogós ihajcsárdást ropva, csak a csöndes konstatálás…..
ariel12 (törölt) 2013.01.29 12:21:08
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus:
Csak nem Schitt Paja vitte haza a tartófödémet?
ariel12 (törölt) 2013.01.29 12:22:28
@OPHELIA: Vizuális.
A tegnap esti klotyóba dobott élesztő hatásának képe még éjjel álmomban is elöttem volt. :)
ariel12 (törölt) 2013.01.29 12:29:04
@mamitirtok sír derék (kommensevik): Mindenki a hirhedt Nokiás dobozt emlegeti mint amibe a korrupciós pénzt osztogatták. A Nokiás doboz mérete 11 X 8,5 X 5 cm .Na ebbe mennyi lé fér? Egy nőgyógyász jóval többet kap egy szülésnél mint amit ebbe bele lehet tenni.
Game over.  Végül is ennyivel és egy átrajzolt, gyászkeretes "nem erről volt szó" plakáttal elintézhető lenne ez a poszt, és az LMP.  De talán mégse menjünk el szó nélkül amellett, hogy az LMP lett a második párt a rendszerváltás óta amelyik lecseréli a…..
ariel12 (törölt) 2013.01.27 19:30:53
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Szerintem ez a legfontosabb, a többi csak másodlagos :
אושר אהבה פרנסה בריאות בריאות בריאות
ariel12 (törölt) 2013.01.27 19:41:40
@rodeo36: Na a hozzászólásod felettit mond meg milyen nyelven van? :)
Persze "vérmókus" szép képet tudna belőle csinálni :)
ariel12 (törölt) 2013.01.27 19:51:00
@rodeo36: Na és nem ez a lényeg?
"Persze a magyarban is vannak azonos alaku szavak vagy epen tobbjelentesuek, de az angolban tenyleg bosszanto es zavaro, hogy 1-1 szonak 5-10 (akar elesen eltero) jelentese is lehet. Mikozben mar joideje atleptek az 1 millios alomhatart:"
A modern héberben pedig nem írják ki a magánhangzókat esetleg jelzik, hogy ott valamilyen magánhangzó van. A bibliaiban pontozással jelzik. :)
Varánusz Orbán, a kátyúlovas 2013.01.25 03:39:00
Meglepő fordulat van, hálelúja, bátraké a megnövelt esélyű szerencse, jippiájé, hurráéljen, járatlan utat ki nem hagyjuk, az aszfaltozott autópálya a hanyatló nyugat ópiuma! - írta ez a mi Gyurink a héten a tőle már megszokott párhuzamos világ értékelésben, és azt kell…..
        Az alábbi sorok a Századvég folyóirat legújabb számából származnak. A szerző, és most hozzá kell tennem, állítólagos szerző, Barry Smith professzor a Buffalo Egyetemről. A szövegrészletet kommentár nélkül közlöm.  A szakasz címe: Pauler,…..
Azt terveztem nem írok a héten az LMP-ről semmit. Egyrészt a szakadni, vagy nem szakadni és a tárgyalni, vagy nem tárgyalni vonalon is elmondtam már mindent amit gondolok írásban és arcból arcba is. Kicsit - nagyon - unom is a meddő vitákat már, meg úgy voltam vele, döntsék el ők…..
ariel12 (törölt) 2013.01.24 19:40:42
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
"Orbán pártja ekkor még kritikus volt Oroszországgal szemben. 2007-ben Orbán úgy nyilatkozott: Oroszországnak nagy a szerepe a kulcságazatokban, és a földrajzi közelség miatt mindig lesz valamilyen befolyása Magyarországra, de ő személy szerint nem tudja elfogadni az oroszok túlzott befolyását.

Orbánék és az oroszok között leginkább 2008-ban, az orosz-grúz háború idején volt rossz a viszony, amikor Orbán azt mondta: „A nyers erőpolitika birodalmi szemléletű és erejű érvényesítése, amelyet Oroszország most vállalt, az elmúlt 20 évben ismeretlen volt. (...) Amit az oroszok most mondanak, az semmivel sem különbözik attól, amit 56-ban mondtak Budapestről."
:))))))))))))))
ariel12 (törölt) 2013.01.25 11:22:13
@Légifarkas: Az lmpeger.blog.hu-n az egyik nagy gondot én ebben látom:
kepfeltoltes.hu/130125/337602901N_vtelen_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
ariel12 (törölt) 2013.01.26 08:34:07
@Légifarkas: Erre gondoltam én is.
Hallál. Hallál. Halláál. Megfogtog dőgleni. A röhögéstől. Hasfaltartó öv és heresérvkötő legyen szorosra húzva mielőtt elolvassátok EZT. Én szóltam. Szóval az van Feleim, hogy a bayeritisz - vagy magyarhirlapitisz - súlyosabb betegség, mint az éccbe oltott ebóla. Ha elkapod…..
Gaudi Nagy Tamás igazi emblematikus figurája lett a Jobbiknak. Ő képviseli a "miért ne szavazz ránk" vonalat a pártban, remélem a frakció és a szimpatizánsok maradéktalanul elégedettek. Tegnap a Corvinuson az ellenzéki politikusok létező összes hibáját elkövette, a…..
ariel12 (törölt) 2013.01.21 18:17:19
@kifordított nagyanyó: Nekem ugyan megvan de az "uriembernek" valószínűleg az agyával már ha volt nekije, végképp elveszett!
ariel12 (törölt) 2013.01.21 18:19:21
@kifordított nagyanyó: Ja és még annyit, hogy én nem tartom annyira viccesnek mert elég sokan beszopják és hirdetik ezeket. Gondolom te sem tartanád viccesnek ha azt kívánnám neked és családodnak, hogy ideje lenne kiirtani titeket?
Szeretett tranzakciós adó áthárítással sújtott Népem!  Mi nem félünk! De nem ám. Istenuccse, télleg. Amit a napokban hallani fogtok abból szó nem igaz. Ne higgyetek senkinek, főleg a mindenki másnak ne. Én mondom az igazat, a valódit, ti meg ne azt nézzétek amit teszek,…..
ariel12 (törölt) 2013.01.22 21:44:05
ariel12 (törölt) 2013.01.22 21:48:52
@mamitirtok sír derék (kommensevik): Ott van a hátsó ülés alatt :)
Nehezen tudtam eldönteni, hogy anyázós vagy röhögős kommentárt fűzzek az Educatio konferencián történtekhez. Egyszerre lenne kedve az embernek röhögni a látványon, ahogy néhány diák és a határozott fellépés mekkora zavart  és ideges tikkelést képes okozni egy…..
ariel12 (törölt) 2013.01.22 07:23:22
@Légifarkas: Ha megbocsjtasz akkor ezzel a választáson való részvételeről való véleményeddel tisztelettel nem értenék egyet. Nagyon sokat gondolkodtam azon amit mondtál, hogy menni vagy nem menni. Elég sokáig nekem is az volt a véleményem mint neked de a végén azt gondoltam azzal, hogy ozzhon maradunk csak a jelenlegi rezsimet erősítjük. Akkor lenne igazad ha minden ember otthon maradna és így tüntetve fejezné ki ellenállását. Ez sajnos nem fog megtörténni ezt te is tudod. Így muszály a lehető legkisebb szarkupacra voksolnunk akkor is ha közben az orrunkat facsarja a bűz. Ezt mondom annak ellenére, hogy meggyőződésem ez a választás (ha lesz) annyira el lesz csalva, hogy az ellenzék ha nyer akkor sem fog nyerni. Speciel a mostani állapotokat elnézve azért még kétségeim vannak egyáltalán az ellenzék nyerését illetőleg.
"ha már négymillió nem akar szavazni, az nem csak a kormánypárt számára hordoz (nem kifejezetten pozitív jellegű) üzenetet."
Amennyire emlékszem 2010-ben is több mint 4 millió ember nem élt a jogával és ez marhára nem érdekelt senkit!
ariel12 (törölt) 2013.01.22 09:51:44
@ariel12: Azért, hogy egy kis burkolt zsidózás se maradjonki azért még ezt is hozzátette:
" mint mondta, elnézést kér, s hozzátette: kapott olyan leveleket, amelyek szerint a Haha aktivistái mögött „külföldi tanácsadók” lehetnek. Kérdésünkre, hogy mely országból vannak ezek a tanácsadók, úgy felelt: „nem hiányoznak semmiféle sajtóperek”.
De szép is ez, Feleim! 15 hónappal a választás előtt Miskolcon már látszik milyen kampányunk lesz. Bemelegítés vagy főpróba? Döntsétek el magatok. Az viszont biztosnak látszik, hogy a 2014 Legnagyobb Hülyéje címért öldöklő közdelem és sugárban hányás várható a szocik, a…..
Varánusz Matolcsy amnéziás 2013.01.18 03:36:00
Kusza Szemnek elment az esze, ezt mondogatjuk rég. De én mostanában tényleg aggódni kezdtem a szentséges jobbkéz mentális állapotáért. Olvasgatom a sok marhaságot amit hétről hétre kierőlködik magából, és egyre inkább szembetűnik, hogy valami nem stimmel. A rögvaló mellé…..
Reszkessen ki offsór lovag, teringettét neki! Az amnesztia ideje lejárt, lesz itt visszamenőleg kivetett 35% forrásadó meg titkosszolgálati módszerekkel svájci bankszámla felderítés. Bizony. Utóbbit úgy kell elképzelni, hogy Viktor a legnagyobb titokban felhívja fricc Andzsit, hogy…..
ariel12 (törölt) 2013.01.17 14:48:42
@Munchausen: ++++++++++++++++++
ariel12 (törölt) 2013.01.17 15:01:14
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Gondolod, hogy tudja mi az? :))))))))))
ariel12 (törölt) 2013.01.17 22:20:10
@hot-spot: A sorrenddel nem tudok egyetérteni. Az első mondatnak a fideszfanságot kellett volna utána jöhet az általad elképzelt fizetési igény, bár lehet, hogy túl magasat jelöltél meg és még azt hiszik, hogy dőzsölni akar. :)
Egyszer volt, hol nem volt, itt a vége fuss el véle. Nem kell ebből - sem - nagy ügyet csinálni srácok. Feljelentés "választás rendje elleni bűncselekmény" gyanújával? Az meg minek Tündérmeseországban? A válasz elspoilerezhető, mint az Aranyglóbusz gála, "a felvétel…..
ariel12 (törölt) 2013.01.16 09:25:49
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Remélem ha létezik ilyen (nem néztem a linkedet mert szarok rád és a linkjeidre) akkor levadásznak titeket!
ariel12 (törölt) 2013.01.16 09:27:39
ariel12 (törölt) 2013.01.16 10:07:36
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Először: a fasiszta fajvédő gárdát ti hoztátok létre és működtetiket. Amikor esetleg ellenetek valaki tesz valamit akkor mindjárt sírni kezdtek, hogy a szegény magyarok stb. Másodszor: Semmilyen linket amit ide behánysz soha nem nyitok meg. Lehet az az izraeli kormány oldaláról származó is. Kurvára szarok a linkjeidre és terád is. Ezért!
Régen vártam a pillanatot ami eljött tegnap délután. A kisebbik sarj fecnit lobogtatva jött haza az iskolából, rajta a - szigorú határidőre! ; ne vicceljünk - megválaszolandó kérdéssel: milyen kötelező hittan vagy etika oktatásra kívánom járatni jövőre? Egyébként is…..
ariel12 (törölt) 2013.01.15 13:50:01
@mamitirtok sír derék (kommensevik): Annak a csajnak koszos a nyaka? :)
ariel12 (törölt) 2013.01.15 14:28:52
@Ergosum: A fenét. Én Omega drukker voltam :))
ariel12 (törölt) 2013.01.15 20:05:20
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus: Ennek a képnek nem az a címe, hogy a szép cigány(néger)lány és Hófehérke már nagyon várják szerető férjeiket a közmunkából. :)
A hétvége után nehezen lehet azt állítani többé, hogy Fénylő Csillagunk és csatolt részei ne éreznék a bukás szelét. Az még Tündérmeseország habonyizmusában sem számít magabiztos cselekedetnek, ha az ellenzék egyik arcának kijelentésére a betyárkörték közé csusszan a…..
ariel12 (törölt) 2013.01.14 15:04:04
@épészmérnök: Óvatosan ezzel a Duna jegével mert a Kedves Vezető már alig várja, hogy befagyjon és Erdő Péter a fejére illessze a koronát amit naponta simizik a Nagy Disznóólban. :)
ariel12 (törölt) 2013.01.14 18:19:35
fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/734322_591164010899700_1522100417_n.jpg
Ki ismeri fel a "híres" filmszinészt?
A szegény Dzsoni és Árnikában egy foci mániás bunkó rablót játszott, és azóta sem esett ki a szerepéből....:)
Lovas nemzet vagyunk, legalábbis ezt tartjuk magunkról. Már több mint ezer évvel ezelőtt is nyereg alatt puhítottuk a húst, de ha nem igaz az urbanlegends, akkor is a nyereg alatt hús volt. Ha más nem a ló. Na ugye! Azt is tudjuk, hogy a lónak két oldala van. Mondtam. Mostanában…..