Regisztráció Blogot indítok
Adatok
brambika

0 bejegyzést írt és 42 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Két boltban is jártam egy héten belül, mely egykori kínálatát és alkalmazotti gárdáját lassan leépítve menetel a bezárás felé. Az egyik - Veszprém régebben nagyon népszerű fotósüzlete - mellett simán elsétáltam tévedésből, mert korábban fényképezőgépektől, objektívektől hemzsegő kirakatában három…..
brambika 2018.01.03 19:59:48
@commentes nikk:
Látod milyen okos vagy, tudod te a választ..
No meg persze csak úgy általánosságokról csacsogunk mi itt, no para, tejet kenyeret boltban veszek, a többit meg azé a netről, mert buta és köcsög a magyar kereskedő.. értem én, csak úgy általában...
Közben kis és nagyvárosainkban üres, bezárt boltok vannak a főutcán, ahová azelőtt egymást ölték bérleményért a kereskedők.. No persze már akkor kezdtek köcsöggé válni.. és emiatt lett itt minden Vásárló kibaszottúl okos
brambika 2018.01.03 20:01:41
@commentes nikk:
Meg hogy szimpatikus lennék ha nem hepciaskodom.. Amilyen az adjon Isten, olyan a fogadj Isten!
brambika 2018.01.03 20:11:46
@jacint70:
Mert ti okosok szerint, akkor ez igy fasza? Üres belvárosi boltok, kinai, turkáló, zöldséges, 100-as boltok és csavar boltok lesznek ezután a belvárosokban, mert ti csoringeszek, csak azt akarjátok megvenni a kis boltban, ami olyat árul, ami kevesebb mint a kiszállitás vmi webshoprol? Akkor hol akartok ti szerencsétlenek parfümöt cipőt, ruhát, játék konzolt próbálni?

És azt gombóc agyatok már fel sem fogja, hogy hol lehet eladni vackot, hamis terméket, egy szipiszupi zenélő fotóval? Hát persze hogy a neten.. lásd hamis parfümök azért vannak féláron a neten, mert a köcsög és bunkó belvárosi parfümériák kurva drágák.
Manapság nagyon népszerűek a különféle aktivitásmérő órák, karperecek, és egyéb termékek. Szerencsére a cipőipar is folyamatosan fejlődik, sőt a Samsungnak köszönhetően ez a két világ most kapcsolódhat egymáshoz. az iofit elnevezésű cipő mögött a mobil és egyéb elektrotechnikai eszközöket gyártó…..
Egy újabb weboldallal lettünk szegényebbek az új évben. Ma a Google már nem listázza többé a www.easytone.hu weboldalt. Sokak előtt ismert, hogy az EasyTone a Reebok egyik terméke volt, amit csúnyán elkaszáltak egy amerikai bíróságon, amit követően a termékek körüli…..
Erika is megtapasztalhatta, hogy aki a Vatera köreiben vásárol, az kizárólag csak magára számíthat, ha csalókkal találkozik, őket a téma nem izgatja. Az eBay ezzel szemben visszaveheti a PayPalen keresztül fizetett termékek árát, ha például az nem érkezik meg, vagy kiderül, hogy…..
Az egyik budapesti bevásárlóközpontban korábban is üzletet üzemeltető gördülőcipő szaküzlet immár új néven várja vásárlóit. Ez a DrShoes! A termékkínálatban Joya, Ryn, Joyssy, RollSTEP és Stretchwalker található. További információk az átalakulásról hamarosan itt is…..
Naiv ügyfél most először találkozott kamu parfümmel a magyar interneten, és egyúttal azt is megtudta, hogy a garancia csak a bontatlan termékekre vonatkozik. Azt meg hogy? Én hosszú-hosszú évek óta a netről rendelem a parfümöket magamnak és a családomnak is, ezidáig nagy…..
brambika 2013.10.10 21:12:30
@atpijkamo: Amikor a neten vásárolok mindig kapok számlát, de lehet, hogy csak szerencsés vagyok. A földi boltoknál viszon sokszor megkérdezik, hogy kérek-e számlát. Hát miafaszér ne kérnék? Sokszor még csak meg se kérdezik.

Te idióta UFÓ: ha földi bótban vásárolsz blokkot kapsz, számlát csak akkor,ha kérsz: a kettő nem ugyanaz te tudatlan!
brambika 2013.10.10 21:51:50
@atpijkamo: Megmondom: mert nem kell a boltot bérelni, fenntartani, árukészletet tartani.

Kiscica,cseréld le a képet egy gyíkra!
Hamis cuccot,amit becsempésznek az országba és nem fizetnek utána áfát béfát..mér adnának drágán??
Az Ázsiában is óccó,pedig ott van villanyszámla,meg bérleti díj..csak blokk nincs-ja neked SZÁMLA!
Eladó a képen látható futócipő.  Érdeklődni emailben vagy hozzászólásként.  ..
Íme néhány fotó a hajdúszoboszlói Lépéspont üzletről. Ebben a boltban a Chung-Shi teljes termékpalettája mellett különféle egészségmegőrzésre alkalmas segédeszközt, például tartásjavító eszközöket, párnákat is megtalálhatunk. Az üzlet szinte tökéletes helyen, a…..
Breaking! K.M. szerint a Players Room szakértője lejött a klasszikus "nem rendeltetésszerű használat" szövegéről, és vadiúj diagnózissal hajtja el a panaszosokat: Nem mondom, hogy álmaim márkája a Tommy Hilfiger, sem azt, hogy álmaim üzlete a „Players Room” az Árkádban, de…..
A korábbi MBT Pont helyén egy új üzlet található a Mammut üzletházban, mely az Active Shoes nevet viseli. Gondolom, hogy senkinek nem kell lefordítani a nevet, ennek a boltnak is az a lényege, hogy egy helyen több gördülő talpas márka termékeit lehet megvásárolni. Az első ilyen…..
brambika 2013.02.08 15:31:45
@Lamas:
Naivitásodtól már csak a tudatlanságod fájóbb! :-)
Ez a blog tisztán üzleti jellegű!
Ez már csak onnan is láccik,hogy amióta csak 1-2 fizetős hirdetője van, a "doktorúr" már kevésbé aktiválja magát ezen a blogon. Mivel haldoklik a gördülő cipő vonal,sorra mennek tönkre a boltok és a gyártók is! Az a kettő is csak kínjában hirdet itt,mert VÉGKISÁRUSIT és valahogy meg akar szabadulni a beragadt árujától!

A tesztelések meg kábé annyira voltak függetlenek itt- mint a megjelenő hirdetések és hirdetők jelenléte..

Reklámozni pedig nagy forgalmú és látogatott oldalakon szoktak a hirdetők,függetlenül attól,hogy néha kritikát is kapnak: lásd Totalcar, Nők Lapja café,stb..
Kicsivel több mint két éve jártam Pomázon a Batz Hungary telephelyén, hogy az ügyvezetővel, Kárpáti Zoltánnal beszélgessek a fiatalos, új termékükről a RollSTEP családról. A termék jól indult, személyes kedvencem az Amsterdam sok vevő szívébe belopta magát.…..