Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Schmoll

9 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Ovis korban még előfordul, hogy éjszakára kell pelenkát használni, egyébként napközben szobatiszta gyerekednél. Mikor érkezik el az ideje, hogy éjjelre is megszabadulj a pelustól? Ha azt tapasztalod, hogy reggel szárazon veszed le a pelenkát gyermekedről egymást követő több napon, akkor már…..
Apa GYED-en Evés 2 2016.03.13 23:18:40
Mostani bejegyzésben sokat ugrunk előre, konkrétan a mai napra. A gyerekek már nagyobbak, tudnak segíteni a konyhában, de ez ma nem jött össze, valami front lehet, mert kicsit megvoltak kergülve, az asztalon meg két éles kés is, tehát inkább beküldtem őket a szobába játszani. Ettől függetlenül azt…..
Apa GYED-en Evés 2015.12.05 15:27:31
A fél éves kor egy mérföldkő a csemeténk és a mi életünkben is. 6 hónapos kor környékén már megtámasztva tud ülni, például a babahordozóba beültethetjük az etetés idejére. Órákat azért ne tároljuk benne, ha bealudt, akkor tegyük át a kiságyba, az mégis csak kényelmesebb…..
Apa GYED-en Hozzátáplálás 2015.11.14 21:55:36
Egy csecsemőnek az anyatej lett kitalálva, mint fő táplálék, közvetlenül a ciciből, vagy cumisüvegből, előre lefejten. Ennél jobbat nem lehet neki adni, de mégis előfordulhat, hogy valami miatt kevés tejci termelődik, ilyenkor kell hozzányúlni a tápszerekhez. Szóval, lehet kapni…..
Apa GYED-en Kezdő szülőknek 2015.10.06 18:08:30
..
Apa GYED-en Végre otthon 2015.10.05 23:05:06
Beszerezve a szükséges és szükségtelen dolgok, berendezve a baba sarok, pöpec minden. Nagy nehezen végre előbújt az utód, vagy önszántából, vagy a doki kiszedte valahogy. Pár nap izgalom még, besárgul, nemsárgul, lehet hazamenni, minden ok. Ott állunk a szobában, majd csak…..
Elintéztük a papírmunkát, beszéltünk a munkáltatóval, hátra van még kb hat-hét hónap. Hogy anya dolgozik-e ezalatt az idő alatt, az egyéni teherbírás, vagy döntés kérdése. Be kell szereznünk egy halom dolgot. Kiságy, babakocsi, kád, mérleg, ruhák, pelenka, hintőpor, krém,…..
Mer' aki otthon van a gyerekkel, az gyesen van. Legalábbis a köznyelv szerint.             Periódusok vannak, azoknak pedig külön nevük. TGYÁS-nak (terhességi gyermekágyi segély) hívták akkor, amikor mi kezdtük eme pályafutásunkat. Ez 2015-től CSED ( csecsemő…..
Előszó: Szeretném leszögezni, hogy minden jelenség alól, minden fotóstípusra nézve vannak kivételek, vannak, akik gyönyörű dolgokat csinálnak, de nem szeretném folyton odaírni, hogy "tisztelet a kivételnek", mert aki ezt az írást érti, aki ismeri a jelenséget, az pontosan tudja, ki kivétel, és ki…..
Onlinemarketing blog ...anyád... 2013.04.27 13:03:18
Ez tényleg nagyon jó lett! ..
Schmoll 2015.08.12 14:06:26
@Mrs.Columbo: Mint virágüzlet tulajdonos találtam negatívnak. Amúgy meg lehet, hogy jó, a vásárlók döntenek. Nem vagyok "vérkonzi", anyázni is szoktam. A pornóval meg semmi bajom. :)
2009 október közepére fogunk visszareppenni, amikor átvettem feleségemtől az otthoni szerepet. Osztottunk, számoltunk és arra jutottunk, hogy jobban járunk, ha én veszem át fél év után a GYED-et. Nagyfiunk már idén suliba megy, hamar elszaladt ez a hat év. Emlékeimet igyekszem…..