Regisztráció Blogot indítok
Adatok
jatila

4 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az elmúlt két és fél évben, mióta blogolok, az volt a mániám, hogy csak saját munkáimról posztolok a blogomon, csak arról írok, amit magam készítek, magam tervezek, én valósítok meg. Eléggé megalomán hozzáállás, nem? Úgy döntöttem, változtatok ezen, mert van van egy…..
Fotó: Intzoglu István Nohát véget ért a Városnegyed-bajnokság, az Urbanista és az Ottontérkép két hónapig tartó játéka, megvan Budapest 2012-es városnegyedbajnoka! A négyes döntő végeredménye (zárójelben a leadott lájkok száma): 4. Németvölgy (241) 3.…..
Kérem szépen, az van, hogy a ma hajnali adag letöltésével kezdődően hivatalosan is beindul a tévés nagyüzem, visszatér, akinek vissza kell és bemutatkozik, akinek be kell, illetve ez még csak az első hullám, de egyben a legnagyobb is. A következő egy hónapban kb. annyi sorozat- és…..
jatila 2012.09.26 10:04:43
@ElPadre: ez nagyon szomorú :( pedig úgy várom már, hogy folytatódjon a dexter a viasaton. erről tud valaki valamit?
Fotó: szilagnes (Ráday utca) és cerezo (Wekerle) Amikor gyerekként Kispest (vagyis Honvéd) - Ferencvárosra vitt ki apám a Népstadionba (páros meccs volt, előtte talán az Újpesti Dózsa játszott a Vasassal), nem gondoltam volna, hogy egyszer én is egy hasonló összecsapást…..
jatila 2012.09.10 15:24:46
@clivis: a házrészek kerülnek 15 M körüli pénzbe, a lakások már sokkal olcsóbbak (főleg a földszintiek).
IX. ker. József Attila lakótelepen az Aranyvirág sétányon, 4 emeletes házban, csendes, nyugodt környéken eladó ez a jó állapotú, tehermentes 51 nm-es öröklakás. 2007-ben lett felújítva, esztétikailag és műszakilag is (elektromos hálózat, vízvezetékek, új, szabályozható -…..