Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ehsegsztrajk_admin

6 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A mai napon Gyurcsány Ferenc egyhetes éhségsztrájkba kezdett a Kossuth téren. A politikai akció azonban nyilvánvalóan súlytalan, mert Gyurcsány Ferenc a maga szűk rajongótáborán kívül, pillanatnyilag, senkit nem tud megszólítani. A nyilvános éhezés mégsem teljesen ostoba…..
Ahogy várható volt, elementáris erővel hatott a nyilvánosságban Gyurcsány Ferenc tegnapi késő esti bejelentése: Molnár Csaba, Niedermüller Péter és Kolber István társaságában éhségsztrájkba kezd a választási regisztráció, és ezáltal az Orbán-rezsim antidemokratikus…..
Gyurcsány bejelentette, hogy egyhetes éhségsztrájkba kezd a Kossuth téren egy sátorban az előzetes választói regisztráció ellen. Állítólag ha ezzel sem éri el a célját, akkor felgyújtja magát a Parlament előtt Gréczy Zsolttal együtt. Komolyan: miért nem képes valaki…..
Feri sztrájkol Feri vs SoDi 2012.09.10 10:36:44
..
Feri tegnap óta éhségsztrájkol a Parlamentnél. Pénteken találkozzunk ott 18.30.kor, és kajáljunk egy óriásit -természetesen látótávolságban.Amilyen jó fej, a végén még egyéként az is lehet, hogy behív minket az ebédlőnek berendezett sátrába. A piknik ki-ki alapon megy,…..
  ..
Feri sztrájkol Szevasztok! 2012.09.10 04:35:51
Feri tegnap óta éhségsztrájkol a Parlamentnél, ez a blog ennek a gigászi küzdelemnek állít emléket.  ..