Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Demokratikus Kádkő

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„Feri nem tudja, mi az éhség, én egyszer tapasztaltam és szörnyű volt. Nem fogja bírni sem idegileg, sem mentálisan, de fejben is nehéz lesz, már ha ezek nem szinonimák.” – jósolta Schmuck a Blikk Nők horoszkóp rovatában. Gyurcsány Ferenc az új választási törvény elleni…..
Gyurcsány bejelentette, hogy egyhetes éhségsztrájkba kezd a Kossuth téren egy sátorban az előzetes választói regisztráció ellen. Állítólag ha ezzel sem éri el a célját, akkor felgyújtja magát a Parlament előtt Gréczy Zsolttal együtt. Komolyan: miért nem képes valaki…..
A minapában tízmillió forintra perelte be a közmédia vízfeje, a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) Balavány Györgyöt, a hvg.hu szerzőjét, amiért azt találta leírni, hogy a közmédia az adófizetők pénzén hazudik az adófizetőknek. Mármost ebbe itt és…..
Demokratikus Kádkő 2012.09.09 23:39:37
@Don Quixote de la Ferko: A kérdés az volt, hogy a bulvármédia, vagy a közszolgálati butít jobban. Erre a kérdésre válaszoltam.
Édes Néném, mindig érdeklődéssel figyeltem azokat a szelíden óvatos elemzéseidet, amelyekben a legordasabb és -cinikusabb húzásokban is képes voltál meglátni a lágyító humánum lehetőségét, és az „egyrészt-másrészt” dekázással döntetlenre menteni a menthetetlent…..