Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Onehungirl

16 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az Icon az egyik legnépszerűbb modellügynökségek egyike, 14 éves kortól és 170 centitől lehet hozzájuk jelentkezni. Az Icon professzionális/kizárólagos ügynökség, fiúkat és lányokat is foglalkoztatnak. Az ügynökség Budapesten található, telefonszámuk: 06-1-269-16-34. E-mailt…..
William (Hugh Grant) unalmas életet él Notting Hillben. Van egy kis útikönyveket árusító könyvesboltja, ami nem megy túlságosan jól. Elvált, jelenleg egy furcsa szerzettel, Spike-kal (Rhys Ifans) lakik együtt. Álmodozik a szépséges sztárszínésznőről, Anna Scottról (Julia…..
Walter (Richard Jenkins) professzorként dolgozik, belefásult az életbe, nem teszi őt boldoggá semmi, nincs senkije. Elveszítette feleségét. Elutazik egy konferenciára, és másik otthonában két illegális bevándorlót talál, Tareket (Haaz Sleiman) és Zainabot (Danai Gurira). Walter…..
Adott egy férfi, Leonard Shelby (Guy Pearce), aki egy ideje már nyomoz a felesége gyilkosa után. Munkáját hátráltatja, hogy a feleségét ért támadás során ő maga is megsérült, a hosszútávú memóriájával nincsen gond, ám rövidtávon hamar elfelejt dolgokat. Semmiben sem biztos…..
A kis Andy igazán boldog fiúcska, különösen imád a játékaival játszani. Kedvenc figurája Woody, a cowboy, aki hősként menti meg a kisasszony, és a többi játék életét. Ám amikor az emberek nincsenek a szobában, a játékok megelevenednek. Mindegyik igazi kis egyéniség, van…..
Blanche Dubois (Vivien Leigh) jó küllemű, kissé labilis személyiségű, az alkoholt túlságosan szerető nő, elmegy meglátogatni nővérét, Stella Kowalskit. (Kim Hunter) Stellához és férjéhez, Stanleyhez (Marlon Brando) a Vágy (Desire) nevű villamossal tud eljutni. Testvérének…..
Elle Woods (Reese Witherspoon) tipikus plázacica külsejű lány: szőke haj, műköröm, divatos ruhák. Életét a divat, a barátnők, a vásárlás, a kiskutyája és szerelme, Warner (Matthew Davis) teszi ki. Elle úgy érzi, eljött az idő, amikor Warner megkéri a kezét, de a lánykérés…..
Anna Fitzgerald (Abigail Breslin) azért született meg, hogy leukémiás nővérének, Kate-nek (Sofia Vassilieva) szerveket adományozhasson. A gyerekek apja, Brian (Jason Patric), de főképp édesanyja, Sara (Cameron Diaz) elkeseredett harcot vív Kate lánya életéért, közben pedig mit sem…..
Nem lehetett egyszerű a némafilmesek idejében játszani, hiszen mindent a gesztikulációjukkal kellett eljátszani egyetlen árva hang nélkül. Merész húzás 2011-ben egy némafilmet gyártani, mikor már ez az időszak régen leáldozott. Mindenesetre úgy tűnt, A némafilmes méltó…..
Kate (Brittany Snow) új iskolába került, megint, hála állandóan költözködő anyjának (Jenny McCarthy). S mint minden suliban, itt is levegőnek nézik. John Tucker (Jesse Metcalfe) a suli legmenőbb sráca, aki kosarazik, és hajtja a lányokat. Egyszerre mindjárt három barátnője is…..
A filmnek akár a Marley és mi címet is lehetett volna adni, hiszen tulajdonképpen itt nem csak Marley meg Johnról van szó. A romantikus vígjáték besorolás egyszerűen nevetséges (láttam már ilyet), a film ugyanis egyáltalán nem az, sőt, a családi dráma címke lenne a…..
Kritikus szemmel Ted (2012) 2012.11.01 09:33:00
Ki hallott már olyat, hogy egy plüssmackó egy gyerekkori kívánság hatására életre kel? Márpedig John (Mark Wahlberg) plüssmedvéjével pontosan ez történik. Ám a mackó, Ted, nem az az édes, kis aranyos medvebocs lesz, épp ellenkezőleg. Ted iszik, drogozik, káromkodik, és…..
A film középpontjában két nő áll, akik élete a legkevésbé sem hasonlítható össze. Egy dolog közös bennük, mindketten magányosak. Iris (Kate Winslet) egy kiadónál dolgozó angol nő, aki meglehetősen érzékeny, romantikus típus. Iris reménytelenül szerelmes kollégájába,…..
Furcsa film – azt hiszem nagyon tömören és röviden ezt lehetne mondani Az élet fájáról. Meg kell mondjam, nem láttam még hasonlót, de megkockáztatom, hogy mások se nagyon. Terrence Malick nagy fába vágta a fejszéjét, amikor úgy döntött, hogy ötvözi a kozmikus világegyetem…..
Christopher (Will Smith) szűkös körülmények között él feleségével, Lindával (Thandie Newton) és fiával (Jaden Smith). A kisember orvosi készülékek eladásából próbálja fenntartani a családját, ám a felesleges kütyüt nehéz eladnia. Az ügynöki tevékenység nagyon…..
Sokan nem rajonganak a fekete-fehér filmekért, pedig vannak igazán nagyszerű gyöngyszemek közöttük. Az 50-es évek végén készült Tizenkét dühös ember című film alaptörténete igen egyszerű: adott egy 18 éves fiú a vádlottak padján, akit azzal az igen súlyos váddal vádolnak,…..