Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zerge Dr.

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Május végén már Csabinál volt a fényezett kaszni. Egy hónapra rá benne lakott a motor, a váltó, a saját kerekein állt. Augusztus elején már lehetett nyitogatni-csukogatni az ajtókat (igaz, csak a hátsók voltak bent), ott tekergett benne az egész kábelezés, fent volt a…..
Zerge Dr. 2012.10.30 18:51:27
@Csikós Zsolt: Ühüm. Csak előbb radíroztad azt, aki szóvátette. Nájsz.
Zerge Dr. 2012.10.31 00:20:06
@Csikós Zsolt: Ühüm. És az egész kollektívának összesen nem jutott eszébe megnézni hogy most akkor purhab-e a sziló. Ez is nájsz. Csak amikor valami jólfésült is értesített, hogy némá, izé, mintha...őőőő... vagy nem is, bocsika, de... talán. Lényeg az eltartott kisujj, az illedelem.

Nappalidba, vendégségbe? Ember, te a kattintásaimból élsz. Miféle nappali? Miféle vendégség?
Zerge Dr. 2012.10.31 00:23:01
@Zerge Dr.: Jajj, majd' elfelejtettem, hogy Papp Tibi, személyesen? Hogy hozzá továbbítsál? Alélok elfele.

Ki az a Papp Tibi?
Ritának sokat evett a Merci, nekem meg sokkal kevesebbet. Ugyanakkor, ugyanott. Itt valami vezetéstechnikai gebasz lesz, de együtt ritkán megyünk, jobb ötletnek láttam egy fordulatszámmérős-economys műszeregység beszerzését, és elmagyarázni, hogy nem kis fordulaton gyorsítunk,…..
Zerge Dr. 2012.09.09 14:03:27
@Vu, de ja vu:

Felebarátom, segítek értelmezni szavaimat: A 190-essel nagyjából egyívású autóimon is relé tiltott, ergo a pattintott kőkorszak ehhez képest értelmezendő. Minden más a fantáziád terméke csak.

@Józsi a guminagykeres:

Nohát, a 69-es félautomata bogaram, a 86-ban bemutatott omegám, és a 89-ben bemutatott mai autóm mind elektromosan tilt(ott), utóbbi9 kettő relével, előbbi a váltóba épített kapcsolóval.

@Ádán: Örül a fene.

---------

Most akkor végül a 190-es bowdennel tilt, vagy szerző akkora járműszakíró, hogy a saját autójában sem ismer föl alkatrészeket?
Zerge Dr. 2012.09.09 14:19:59
@nopánick: Hát nem t'om. Mérget nem vennék rá, de szvsz valamennyivel a teljes mérési tartományban többet _kell_ mutatnia.