Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Victor McKerguelt

0 bejegyzést írt és 63 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Hülye Járások Minisztériumában ez a péntek nem olyan volt mint a többi. Ezen a pénteken dolgozni kellett. Gyorsan be is pötyögte a szolgálati Nokia 3210-esbe, hogy "Segítünk! Sál, sapka, kesztyű! Belügyminisztérium”, aztán hátradőlt a székben. Légrugó, gázliftes…..
Victor McKerguelt 2013.03.16 14:36:27
@kamasuka: Pontosan. A BM hibás. NAGYON.
Attól, hogy (felelőtlen) emberek elindulnak, és katasztrófahelyzet következik be és a BM épp ezért fizetett emberei hosszú órákig SEMMIT, semmi hathatósat nem tesznek igenis felelősek. Ha felelőtlen valaki, ha nem, menteni kell. AZ A DOLGUK AZOKNAK, AKIKET EZÉRT FIZETNEK.
Egyébként pedig: Ha mindenki előre tudta: miért csak 14-én este 10-kor mondták le az állami ünnepséget?
Miért engedték fel a kamionokat az autópályákra? Tudták előre. A fő bajt a kamionok okozták.
Tudod-e, hogy az M1-en a fő baj 6-8 órán keresztül nem a járhatatlan út volt, hanem az, hogy valahol Győr környékén kamion torlaszolt, beállt a forgalom, és az egyébként járható út a nagy forgalomtól vagy 50-60 km-t bedugult?
ÉS ADDIG SENKI SEMMIRŐL NEM TÁJÉKOZTATOTT SENKIT.
A BENNSZORULT ISMERŐSEIM 7 ÓRÁN KERESZTÜL VÁRTÁK, HOGY ELINDUL-E A SOR, mert az úttól lehetett volna,EZÉRT NEM MERTÉK AZ AUTÓT ELHAGYNI.
A hótorlasz csak éjfél után, egy körül alakult ki, addig a szemben lévő sávon lehetett közlekedni, lehetett volna segíteni.

Tudatlanul könnyű a töketlenül működő közigazgatást védő hülyeségedet irkálni.
Akiknek kötelességük lett volna azok közül sokan nem, vagy kurva rosszul végezték a dolguk. És te most épp ezeket véded.
Grat.
(Azt tudod-e például, hogy Magyarországon nincs egyetlen egy olyan magyar tulajdonú helikopter sem, amely ilyen időben biztonságosan, vagy egyáltalán menteni lenne képes?)
Tüntetések, zászlófelvonások és szórványos Szaniszló Ferenc országszerte. Exkluzív programajánló az ünnepre. 9:00 Ünnepélyes zászlófelvonás a Kossuth téren. A Himnusz hangjaira hóátfúvások kíséretében emelkedik magasba a fehér-fehér-fehér magyar zászló. 9:15…..
Victor McKerguelt 2013.03.15 13:31:32
@Victor McKerguelt: jav: etrusztk=etruszk
Victor McKerguelt 2013.03.15 19:08:39
@Dour ®: Én is kaptam egy ilyet.
Fegyelmezett állampolgárként most itt ülök a garázsomban. (Nehogy már Pintér engem is megrójon.)
Mikor mehetek már be?
Victor McKerguelt 2013.03.15 20:20:05
@Dour ®: a Q az nem is a hetes, hanem a dáma. Itt pókerezünk a garázsban, a szomszédok autóiból kifogyott a benzin, átültek mihozzánk. De nem jó így kártyázni, mert az ablakból visszatükröződhet a kezemben lévő lap.
Ha vesztek, az adómból leírhatom?
Mikor kapunk már újabb SMS-t?
Március 15-e alkalmából Táncsics Mihály-díjat kapott Balog Zoltántól Szaniszló Ferenc televíziós műsorvezető. A kiemelkedő újságírói tevékenységet elismerő díj talán kompenzálja kissé azt a világraszóló igazságtalanságot, hogy Szaniszlóé az egyetlen olyan…..
Victor McKerguelt 2013.03.14 20:24:14
@Pszt!: Látod, így megy ez...
Victor McKerguelt 2013.03.15 10:31:54
@bbjnick: "Megnéztem a Táncsics-díjasok listáját '90-ig visszamenőleg. Miben lóg ki ebből a listából Szaniszló? Mennyivel gyengébb újságíró vagy mennyivel extrémebb személyiség, mennyivel képvisel sarkosabb álláspontot, mint a Táncsics-díjasok jelentős része?

Tényleg érdekelne!"
Szaniszló nem extrém, hanem hülye. És nem mindig volt az.
Idézz pl. Rangos Katalintól , (de akár Németh Pétertől) egyetlen egy olyan mondatot, amely akárcsak megközelítené Szaniszló sorozatos ökörségeit.
Ne általánosságban, hanem konkrétan. Idézz!
Milliók búcsúztak tegnap Hugo Rafael Chávez Frías venezuelai elnöktől hazájában. Balra: Hugo Chávez (1954-2013). Kép: Paulino Moran Hugo Chávez egy volt azon kevés baloldaliak közül, aki demokratikus választásokon jutott hatalomra, és akit – számtalan amerikai…..
Óriási siker! Gigamega frenetizmus! Az EU-s tárgyalások eredménye nyomán a magyar gazdáknak nincs okuk arra, hogy hátrányosan megkülönböztetettnek képzeljék magukat, "amit egyébként joggal gondoltak magukról a megelőző hét évben", mert az egy hektárra jutó támogatásuk…..
  A Nemzeti Színházat a jobboldali gondolat építette és tartotta életben, a másik fajta gondolat láttuk, mit csinált belőle. (Vidnyánszky Attila)   Ha Vidnyánszky ilyen megnyilvánulásokat tesz, úgy végképp kiiratkozik a komolyan vehető közszereplők közül, de ez a…..
Victor McKerguelt 2013.02.16 18:12:07
@Victor McKerguelt: jav: Orbán táborra=Orbán tábora
Azt terveztem, reggel megkérdezem az MTVA-t, hogyan fest az ő olvasatukban az Esterházy Péter ajánlóját megkurtító történet, hiszen egyrészt még csak egy verziót hallottunk, másrészt a hasonló alkalmakkor, amikor mondjuk véletlenül rossz felét mutatják az Andrássy útnak és…..
Victor McKerguelt 2013.01.04 15:16:28
@isssti: Azért egy ősi magyar család nevét illene tudnod leírni....

"Szilveszter délután van, és ahelyett, hogy az estére készülve segítenék a konyhában, könnyű fehér borokkal megtámogatva, ezt körmölöm, olykor ingerülten kiüvöltök a szobámból, hogy kuss má’, dolgozom. Pedig ez nem is rendes dolgozás, csak hazafias házi föladat, mert úgy vagyok, mint a nyúl a medvével viccben, hogy szőrös is vagy, büdös is vagy, de ha egyszer már megígértem a gyerekeknek.."
E.P. cikkének vége neked is szól.
Ittavégefusselvéle
A következő gusztustalan történet a képzelet szüleménye, soha nem történt meg, és nem is történhet meg egy normális országban. Élt egyszer egy ember: Dr. Füler József. Füler úr 25 évesen szerzett diplomát, élelmezéstudományból. 29 évesen már a Szakácsgyűlés…..
Victor McKerguelt 2012.12.30 16:20:14
'Advent idején a derék magyar ember a Szentírást olvasgatja, tehát vagy az Alaptörvényt, vagy a Bibliát.
Az előbbit főképp azért szeretjük, mert valahányszor csak belelapozunk, mindig valami meglepő és mulatságos új elemre bukkanunk benne, a Bibliát pedig éppen azért, mert nagyobbára változatlan, legalábbis amíg a magyarok Vezetője másképp nem rendelkezik.
Továbbá jó szöveg, kivált az első része, ami ráadásul merő horror....
... Sámson...
Jó tizenkét évvel ezelőtt olvasta a magyar ember, hogy amerikai kutatók (Eric Altschuler és kollégái, University of California) szerint Sámson a világtörténelem első dokumentált
pszichopatája.
Sámsonból totálisan hiányzott az a valami, amit lelkiismeretnek nevezünk, s aminek hatására nem hazudunk folyamatosan...
A paták egy része ráadásul intelligens, némelyik nagyon is az, tehát hamar rájön, hogy sokkal szórakoztatóbb az embereket felhasználni, manipulálni, egymás ellen kijátszani, megalázni, hülyét csinálni belőlük
egyenként is, és csoportosan is, mint szimplán csak leöldösni őket, majd utána esetleg hosszú
éveket tölteni a csótányosban...
„A pszichopata lázadó, az uralkodó törvények és normák megsértése számára vallás (...) ügy nélküli lázadó, program nélküli forradalmár”, írja Robert Lindner Rebel Without a Cause című 1944-es tanulmánya, amely szerint
tehát a pata abszurd módon akkor is lázad, forrong, zavarog, amikor a maga szemétdombján már övé minden hatalom.'
Julie Keith egy meglepő üzenetet talált a portlandi Kmart üzletben vásárolt Halloween dekorációs készlet dobozába rejtve: Uram: Ha véletlenül megvásárolta ezt a terméket, nagyon kérem továbbítsa ezt a levelet a World Human Rights Organization felé. Több ezer ember akik a…..
Victor McKerguelt 2012.12.28 10:21:47
@Con Storm: "Magyarországon 30-47 ezer forint közt lehet csak az egy főre jutó havi jövedelem... "

"A közalkalmazotti rétegünk a munkásokhoz képest, meg hatszorosa arányaiban egy nyugati államban..."

Te érted akiket írsz, vagy csak nagyon hülye vagy?
Victor McKerguelt 2012.12.28 10:41:39
@komplikato: kennyking tényleg nem vicces, mert a demagógia legjobb fegyverét használja: a fele igaz, a fele hazug a szövegében lévő implicit állításoknak.
DE: ezt írod:"mert ismertem valakit aki egy háztartási készülék gyárban összeszerelést végez és kb. ilyen a szitu, annyi "könnyebbséggel", hogy 12 órát és 6 napot dolgoznak csak. Természetesen se a napi +4 órát, se a szombatot nem fizetik, betegállomány és szabi meg NINCS. Ha valakinek nem tetszik azt kirúgják, 200Km-es körzetben egy darab melóhely sincs ... így megtehetik."

Te is csak általában írsz. Mi akadályoz meg abban, hogy nevesítsd ezt az állításodat?
Nem az állítólagos ismerősöd nevét kérem, hanem a cég nevét. Egyáltalán mit jelent az, hogy ismertem valakit? Már meghalt, vagy már nem ismered? Emellett tömény hülyeség az az állításod, hogy 200 km-es körzetben nincs állás.(A baj pont az, hogy 200 km-es körzetben szinte biztos van állás, csak ez a 200(sőt néha csak 20)km áthághatatlan akadály
Vagy nem Mo-ról beszélsz?
Fontos, súlyos dolgokról a lényeget illetően CSAK pontosan szabad beszélni.
Orbán Viktor egyik kedvenc vesszőparipája a kereszténység, a keresztény kulturális gyökerek, a magyar történelmi, eltagadhatatlan keresztény mivolt felemlegetése. Nem csak szavakban, de tettekben, alaptörvényi szövegezésben, pénz kiosztási preferenciákban is megnyilvánul ez a…..
Victor McKerguelt 2012.12.26 22:47:39
@Glosszárium: az előzőt elfelejtettem hivatkozni.
Victor McKerguelt 2012.12.26 23:31:39
@Glosszárium:"nem tudok róla, hogy ne lehetne megélnünk a szerelmet teljes mélységeiben."
Én, mint régen volt katolikus ministráns nem így tudom. Ma a házasságban megengedi az egyház az örömszerzést, azon kívül viszont tilos. Most a mellette kérdéskör bonyolultságát hagyjuk, de az előtte, utána, helyette, nélküle ABSZOLÚT tiltásnak még a hit, a vallás oldaláról sem látom értelmét.
Victor McKerguelt 2012.12.26 23:33:00
Ma a miniszter és a HÖOK elnökével folytatott kedves és kompromiszumkész találkozója után újabb kanyart vett a kormányzati kommunikáció. A miniszter ugyanis kimondta a lényeget: az egyetemek kapacitásának függvénye lesz az állami helyek száma. Ez azt jelenti, hogy körülbelül…..
Victor McKerguelt 2012.12.23 16:41:18
@Éhes_ló: 13.39 "a szavazatát buktorékra leadó a magyar történelemben kiemelkedően jelentős többség"
Hazudsz.
Victor McKerguelt 2012.12.23 21:21:21
@Éhes_ló: ismét hazudsz.
Victor McKerguelt 2012.12.23 21:25:29
@Éhes_ló: 19.10: a valósággal neked vannak gondjaid.
Ezt hazudtad: ” a szavazatát buktorékra leadó a magyar történelemben kiemelkedően jelentős többség”
Neked , úgy tűnik, csak Orbán a magyar történelem. Mondjuk, ezen nem is csodálkozom.
Amúgy beiratkozhatnál egy általános iskolai szintű tört. tanfolyamra.
Mintha idén láttam volna már a Budapesten is lejátszódó jeleneteket, 2012 februárjában Josef Dobeš cseh oktatási miniszter is szerette volna megreformálni a cseh közoktatást és a tandíjat bevezetni az állami intézetekben. Talán nem lepek meg senkit: a cseh diákok egy része sem…..
Bár tegnapi közleménye szerint Semjén Zsolt „véglegesen és hivatalosan is lezártnak tekinti” a szakdolgozatával kapcsolatos vizsgálatokat, ma mégis kamerák elé állt (a véglegesen és hivatalosan is lezártnak tekintés nem sok jót jelent efféle ügyekben, általában ezeket…..
Victor McKerguelt 2012.12.11 16:13:46
@tevevanegypupu: "Nem olvastam toluk soha nyilatkozatot, hogy a multjukkal kapcsolatban, azert a sok hazugsagert amit generaciokba vertek bele, bocsanatot kertek volna. "

Olvastál-e BÁRMIT pl Örkény Antaltól, Orosz Évától, Sík Endrétől?

Mi a faszt kéne bocsánatot kérniük nekik a múltjukkal kapcsolatban? A fenti három tanár pl. milyen hazugságokat vert bele generációkba?
Neked kéne bocsánatot kérni, mert felületes vagy, és hazudsz róluk.
Victor McKerguelt 2012.12.11 17:20:52
@tevevanegypupu: pontosan erről van szó.
Fogalmad sincs a munkásságukról, de hatalmas arccal általánosítva elítéled őket.
Orosz Éva pl. Egészségpolitikával, egészség-gazdaságtannal foglalkozik, soha az életben másról szóló szakmunkát nem olvastam tőle, régebben kórházi projektben dolgoztam vele is. (Ha az ő munkája 50 volt benne, akkor az enyém 2) Szerény, okos, művelt nő.
A nyilatkozatuk meg, bár van politikai vonzata, nem politikai nyilatkozat. Pontosan arról van szó benne, ami a poszt témája is.
Derüljön már végre ki, hogy két ember hazudik ebben az ügyben, vagy csak egy, és az kicsoda.
Victor McKerguelt 2012.12.11 17:23:10
@Victor McKerguelt: jav: hazudik = hazudik-e
"...ne tanuljatok többet, mint mi jól esik - mondá az Úr - és megteremté a másolás fogalmát az ő igen nagy kegyelmében..." Kedves gyülekezet, világ keresztényei, kereszténydemokratái, fele és egész barátaim, Fidesz-KDNP kettős tagok és Pálffy Pista! Szomorú nap ez az én…..
Áprilisban megválasztott köztársasági elnökünknek, bár egyértelműen pártháttérrel érkezett magas tisztségébe, kialakult valamiféle pozitív hírneve. Lehet, hogy csak ezügyben tüntetően inaktív elődjéhez képest jelentett kellemes meglepetést, hogy néhány jogszabályt…..
Victor McKerguelt 2012.11.27 22:06:32
off
@maxval, a gondolkodni próbáló birca:
Lengyel ugyan rosszul tudta, de te is.
A magyar igazolvány nem ment ki a divatból, azzal utazhatnak kedvezményesen. (a szavazáshoz nincs köze)
on

Áder aláírja
Kevés gennyesebb dolog van, mint amikor aktív pártpolitikust tüntet ki egy állami szerv. Főleg, ha az állami szerv vezetője a kitüntetett párttársa volt, és főleg ha az Állami Számvevőszék tünteti ki Magyarország 13. legeladósodottabb városának vezetőjét. Domonkos László…..
A sok rettenetes hír közepette érkezett egy nagyszerű is. Jövőre, az István, a király harmincadik évfordulójára ismét bemutatják ezt a nemzeti kincset. A Boldizsár Miklós, Ezredforduló című drámája alapján írt rockoperát Alföldi Róbert viszi színre. Igen, az az Alföldi…..
Victor McKerguelt 2012.10.07 14:31:14
@ekszvájzed:

1. Te dumálsz bármilyen hagyomány tiszteletéről, amikor azt sem tudod, hogy a személyneveket nagybetűvel írjuk...
Magyar nyelvtan, alsó tagozat, közvetlenül az ABC után tanították...
Ja, hogy szándékos volt?
Jókora bunkóság.

2. A János vitézben NEM volt pályaudvari kurva Iluska. Nyilvánvalóan nem láttad, de véleményed van. Egyébként az az előadás sokkal inkább Petőfi gondolatainak továbbgondolása, mint a Kacsóh-Bakonyi-Heltai dalmű, pedig a Nemzeti ez utóbbit dolgozta át, nem Petőfi költeményét.(Lehet vitatni, lehet más vélemény, nekem sem tetszett az egész, de hogy gyalázat, stb. lenne, amiért kisbetűvel írjuk egy ember nevét, az marhaság. Tőlem pl. a Kacsóh-mű áll igen távol.)
Elég bonyolult a világ, de nyilván jobb neked, ha mindent feketén-fehéren látsz. Még azt is, amit nem láttál.
Sőt, a jövőt is látod. ("Lesz veszekedés, asszem, elég szépen.")
Egy turulban született sámán lehetsz.
Proszektúra Szétverni a pofáját 2012.10.07 10:46:20
Bayer Zsolt kétségtelenül a legemblematikusabb figurája annak, miként lehet Fideszesként a Jobbik eszmeiségét a Jobbikkal szemben megvalósítani. Vagyis miként lehet az eltévelyedett szélsőjobbosokat visszaterelni az Orbáni akolba, pontosabban ólba. Legújabb, Kubovics úr című…..
Victor McKerguelt 2012.10.07 13:48:57
@babakék: Nem, mintha nem lenne mindegy, hogy mit nem olvasol, de B.Zs. nem a Magyar Nemzet, hanem az annál is ...-bb Magyar Hírlap megmondóembere. Nem elvből, hanem több pénzért ment át. Ő mondta.
Victor McKerguelt 2012.10.07 14:01:05
@Osuu:" Erőszakra buzdítás ugyanis nincs erőszak nélkül."
Te tényleg ilyen ... vagy?
Akkor szerinted nincs gyilkosságra felbujtás gyilkosság nélkül?
Nincs terrorista fenyegetés repülőgép robbantás, öngyilkos merénylet, stb nélkül?
Erőszakra buzdítás VAN erőszak nélkül, legfeljebb nem bűncselekmény.
Jók vagyunk egy döntetlenre, de egy bravúr sem elképzelhetetlen, höhö - jelent meg az unortodox politikai kommunikáció a futballban az elmúlt napokban. Vannak sportemberek, akiket tényleg sajnálunk, hogy a bullshit része, de nem tudom elképzelni, mi kell még a magyaroknak, lehet ettől…..
Victor McKerguelt 2012.09.12 16:26:08
@klarky:(12:57)
Ha nem fizetnénk érte költségvetési forintokat, teljesen hidegen hagyna a magyar "élfoci". Így csak mérgelődöm.

De azt megmondhatná egyszer valaki, hogy labdakergető óvodákat miért hívják futball akadémiának.
Varánusz A jó IMF hitel meséje 2012.09.09 05:25:17
Kedves Felebarátaim, Harcostársaim és egyéb Nertagok! Azért gyűltünk itt össze, amiért minden évben: hogy csodáljatok! Ám idei szeánszunk rendhagyó lesz, mert az elmúlt napok eseményei miatt ugyan győzni jöttem, de jó lesz a kettes is. Úgy érzem magam, mintha a Legyen Ön is…..
Victor McKerguelt 2012.09.09 18:09:41
@Blogger Géza: "Merthogy ez a szuper kis fiskális konszolidáció soha nem látott magasságokba emelte munkanélküliséget, "

Nem kéne mindig az a nagyotmondás... Még véletlenül valaki elhiszi ezt a hülyeséget. Pl.1993-ban nagyobb volt a munkanélküliség, hogy korábbi példákat most ne hozzak.