Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Wexylum

24 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
WC: whiskey and cigar Dalwhinnie 2010.05.23 19:50:19
A német nagybácsi fontossága csak azokban a pillanatokban érezhető, amikor megérkezik a havi whisky ajándék. Ezúttal Skócia legmagasabban fekvő desztillálójából származó Dalwhinnie került a poharakba. Az üzem ahonnan származik 1073 láb magasan fekszik és a XIX. század végén…..
Egy kellemes kis propaganda film a Googleről két nagyszerű színésszel és egy csapat kockával, akik boldogulni próbálnak az életben. Egyszóval: Gyakornokok. Hát én meglepődtem a filmen. Jobbára azt hittem egy masszív csak a Google és semmi más filmet fogok látni nem túl jó…..
Hát wow. Négy csaj és egy szünet. A Tavaszi Szünet.  Spring Breakers - Csajok Szabadon Kritika.  Nem is tudom hol kezdjem. Ez a film... Más. Elég érdekes egy film teli piával droggal szexszel és egy rakás fegyverrel. Na de mennyi fegyver, az nem semmi. Nem ilyennek képzeltem…..
Hókusz-pókusz, ártatlan pofikák, vakító színek, na mit láttam? Volt egy szárnyas majom, annyit még segítek. Volt sok-sok cukiság és egy Porcelánbaba, meg három boszorkány(Dögösek, egy ideig). Ja és Óz, a hatalmas (Kritika). Kritika három mondatban: Annyi szín és…..
Gyúrós Oroszok, A kis kopasz... és családja. Egy dögös orosz maca és a Mercédesz-Benz főszereplésével, Hölgyeim és uraim: Die Hard - Drágább, mint az életed Kiritka.  1988-ban kezdődött Die Hard sorozat ötödik eleme ismét a rossz fiúk kergetéséről szól, és mindez…..
Igen, igen tudom. Nem írtam sokáig, de mentségemre legyen hozva, hogy tanultam. Több szó ne is essék rólam, nálamnál izgalmasabb a Kukás-zacsiban futkározó dilinyós tag, aki próbál egy veszett ügyet szó szerint visszatáncolni egy csajjal akinek meghalt a férje ezért lefeküdt…..
Szóval akkor Hobbit. Meg kell valljam, a film előtt számos kritikát begyűjtöttem (mint általában szoktam), voltak jók és rosszak is, nagyjából fele-fele arányban. Ennek ellenére szívesen ültem be a moziba... Végignéztem a majd’ 3 órás filmet és emésztettem két napig. Tehát…..
Mielőtt beleugornék Jennifer Lawrence új horror-thriller filmjének elemzésébe: Boldog karácsonyt és kellemes ünnepeket szeretnék kívánni.  Na jó, mesélem mi van: Aki ezt a filmet rendezte (Mark Tonderai), többet légy szíves ne dolgozzon együtt Jenniferrel, szívemen hordom a…..
“A szemet szemért elv megvakítja a világot... Nem. Nem igaz, marad egy pasi, akinek félszeme marad.” Talán ez az a gondolatmenet, amit a Hét Pszichopata képvisel. Eléggé beteg egy film, meg kell mondjam még így az elején, de minden amit szeretünk egy vígjátékban az benne megvan.…..
Hat szál, hat happy end, hat szerep, egy tucat színész, egy zenemű, egy világ, két bolygó és egy történet, de mindenekfelett: egy Atlasz, az élet rögös útjához. A Felhőatlasz a Brit Sci-fi 21. Századi remekműve, könyvben. Az európai filmipar csillaga, filmben. Cloud Atlas…..
Az oroszoknál van egy mondás: Egy családban két Kém van: egy akiről tudjuk, és egy akiről nem. A Brit átiratban valahogy így nézne ez ki: A Brit Birodalomnak két Kémje van: egy aki meghal és James Bond.  Egy rövid másodvélemény Skyfall - írta: Luke barátom dupla 10-es…..
Premierfilmek Skyfall - írta: Luke 2012.10.27 14:00:00
M-et sötét múltja kísérti, Bondnak pedig bizonyítania kell felé tanúsított hűségét. Az MI6 titkosszolgálat bajban van, 007-nek fel kell kutatnia és el kell pusztítania a fenyegető veszélyt - bármi áron. Igen, a történet egész röviden valóban csak ennyi, de magáról a…..
Wexylum 2012.10.27 15:43:24
Akkor most próbálom nyugodtan elmondani, de jól figyeljetek, mert csak egyszer mondom el: Úristen megtámadtak az idegenek és nincs mit tenni mind meghalunk! Tömören ennyi. Kertvárosi Kommandó. A story egy kisvárosban kezdődik, röviden (Tényleg röviden) bemutatják nekünk, hogy ki…..
A filmet három dolog jellemzi: A sorozat legjobb része; Nagyon rossz marketing; Tuti cickok. Paranormal Activity 4. Egy rövid kis bemutatás: A film a 3. Rész után veszi fel a fonalat, vagyis a bébi-Hunter elrablása után 5 évvel járunk. Egy kedves, fiatalos család nos, nagy bajba…..
Egyszer még gyermekként, Felkelő nappal álmodtam. A nap fénye erős volt és tiszta, Híre szállt a világban tova-szét. Ekkor felbukkant a lenyugvó nap, És az égbolt lángra lobbant... Köszönöm, köszönöm. Igaz történet alapján készült hihetetlenül jó versem…..
Teljes mértékben kiborultam! Nem bírom tovább, most szakadt el nálam a cérna. 12 éve. Ennyi ideje követem tudatosan a film és sorozat ipar termékeit. És kész, vége. Tőlem most egy az egész iparra vonatkozó kritikát fogtok hallani: Filmipar átfogó kritika.  Kezdeném ott, hogy…..
Hogyan hatnak egymásra az emberi életek, a tettek és azok következményei a múltból kiindulva a jelenen át egészen a jövőig? Minden mindennel összefügg? Akció, rejtély és romantika szövi át a történetet, melyben egy gyilkos hőssé alakul át, egy egyszerű jótett pedig…..
Az Anchor Bay Films fogja forgalmazni a Vamps című vámpíros vígjátékot, melynek főszerepeit Krysten Ritter és Alicia Silverstone alakítják. Az alkotás, melyet  Amy Heckerling (Spinédzserek, Anyád lehetnék) rendezett saját forgatókönyve alapján november 2-án kerül egyes…..
Ebben a filmben mindenki sír... Non-stop. Na, ennyibe benne is van a lényeg... Na jó, írok még pár gondolatot: The Possession (A Démoni Doboz). A történet elég standard misztikus-horror-thiller alapokon nyugszik. Persze az elején elsütik a Paranormal Activity poénját: Tehát a…..
Alice négy rész erejéig be lett zárva a tükör mögötti világba, Csodaországba. Aztán jött az ötödik rész - meg a szépfiúk és a kemény-lányok - Alice szeme pedig felnyílt és Megtorlásra éhes. A baj az, hogy amíg Alice be van zárva a tükrébe, addig nem tudja megmenteni a…..
Elsőként szeretnék mindenkit köszönteni az új környezetben ;) Másodszor pedig, az egyik leglehúzósabb kritikámmal meg is nyitom a Premierfilmek.blog.hu új korszakát... Tehát hölgyeim is uraim: A Bourne-trilógia univerzumában játszódó új akciófilm olyan rossz lett, amit eddig…..
A Hófehér és a Vadász kritikája picit rendhagyó módon készült el. Két elfogult ember kritikáját fűztük itt egyben. Luke sokkal inkább lágy-szívvel és pozitívan közelít meg egy-egy filmet(Főleg ha Kristen Stewart-ról van szó). Wexylum pedig a végletekig elmegy, hogy találjon…..
Ami megfogott ebben a filmben – és ezért írok most róla – hogy olyan egyszerűnek tűnik mégis zseniális, na meg persze a zene. Nem akarom lelőni a poént ezért csak óvatosan írok a történetről: Abigail 17 éve be van zárkózva a cuki kis lakásába, mikor a szomszéd öreglány…..
Eszméletlen Epic parádé a vásznon, a Marvel összehozta mindazokat, akik számítanak, hogy történelmet csináljanak. A félszemű faszi összetereli a Marvel filmek hőseit, hogy legyőzzenek egy nagy és idegen ellenséget, eközben persze körmeccs alapon mindenki harcol mindenkivel, de a…..