Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mert megérdemled

0 bejegyzést írt és 83 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Újabb tévés lép le a TV2-től, ráadásul most egy olyan arcuk távozik, aki nélkül nagyszabású showműsort elég nehéz lesz csinálniuk, hacsak azt nem akarják, hogy a nézőnek végképp herótja legyen Ördög Nórától. Liptai Claudia jelenleg otthon van a kisfiával, és információink szerint esze ágában nincs…..
Mert megérdemled 2017.05.21 21:33:58
@® snɯıɹd snɔlns.: Én is dugnám, ha erre akartál utalni. :-)
A Bors szellőztette meg iparági forrásokra és Istenes Bence új vlogjára alapozva, hogy az idei X-Faktort már nem a most éppen a Hagyjál főzni! című gasztroműsorban látható műsorvezetőre bízzák majd. Az ok prózai: Istenes és családja (Csobot Adél és kisfiuk) kiköltözött Kölnbe, ahol az…..
Mert megérdemled 2017.03.29 14:42:15
@nyirok: LOL!
Méghozzá egy békítő realityt. A képernyőre több mint egyéves szünet után visszatérő Jakupcsek a Blikk szerint tavasszal "egy egyedülálló, érzelmekkel teli műsorral rukkol elő, amelyben emberi sorsokat és kapcsolatokat ismerhet meg a néző", a címe pedig Egymás szemében lesz. A koncepció szerint…..
Mert megérdemled 2017.01.27 14:31:08
@Dr. Trejo: LOL! Tízmilliós nézettsége lenne. :-)
Mert megérdemled 2017.01.27 14:32:53
@polpetti: "Hajós moráljáról például mi a véleményed?"

Valószínű te élsz egy zacskóban, ha ezt nem tudod, de Hajós már régen nem az a szerethető, kellemes humorú ember aki régen volt.
Január 7-én a BBC, 10-én az FX is elkezdi vetíteni a Taboo című sorozatot, A sztori: 1814-ben járunk, James Keziah Delaney (Tom Hardy) bejárta a világot, és olyan dolgokat látott, melyek alapjában véve változtatták meg. Otthon rég halottnak vélték, de visszatért Afrikából, és átvette a fater…..
Az amúgy teljesen érthető fociőrület árnyékában azért semmiképp se sikkadjon el két viktoros hír. Az egyiknek az a lényege, hogy Brüsszel baszódjon meg. Miután átkúrtuk őket a palánkon, próbálnak majd izmozni egy sort, de mi most röhögjünk egy sort és mutassuk meg, hogy velünk nem szórakozhatnak. A…..
Mert megérdemled 2016.06.20 23:24:17
@röf: Szerencsétlen jobbos agyhalottak pedig azt hiszik, hogy nekik mindenbe bele kell (és lehet) pofázniuk, pedig az égvilágon senki sem kíváncsi a véleményükre... Na húzzál gyorsan vissza a fidesz.hu-ra.
Lassan lemegy a teljes csoportkör a foci-Eb-n, és a közvetítés már több mint egy teljes hete ültet nagy számban olyanokat is a tévé elé, akiknek amúgy eszükbe sem jutna a köztévére kapcsolni. Számukra egy alternatív valóságra nyílik ablak a közvetítések szünetébe beszúrt, egyperces mini-híradóval,…..
Friderikusz Sándor az alábbi nyilatkozatot juttatta el az Indexhez. A nyilatkozatot változatlan formában közöljük: FRIDERIKUSZ SÁNDOR NYILATKOZATA Ezen a héten kedden a Blikk című lap valótlan állításokat tartalmazó cikke nyomán szinte valamennyi hírportál arról tudósította a közvéleményt, hogy…..
Mert megérdemled 2016.03.23 16:33:45
@poisonborz: De mi a baj ezzel? Hiszen ezek tények.
Mert megérdemled 2016.03.23 16:34:35
@silverfish: Andy, te vagy az?
Többszöri megtekintés után is nagyon-nagyon nehéz elhinni, hogy nem egy viccvideó, hanem egy profi tévéstáb országosan sugárzott híradójában játszódtak le a következő képsorok.  Többen állítják, hogy a TV2 esti hírműsorában megtörtént minden idők Gálvölgyi-show-díjas bakija: Andy Vajna állami…..
Mert megérdemled 2016.03.22 21:53:42
@Flexy Flex: Andy te vagy az? Rossz napod volt, ugye? Egy ilyen égés után nem csodálkozom. :-)
Már az egész világ tudta David Bowie halálhírét, de első felesége még nem, miután ő a Channel 5-ön futó Celebrity Big Brother szereplőjeként teljesen el van zárva a külvilág híreitől. A csatorna tegnap azt közölte, hétfőn délután értesítik majd az egykori modellt David Bowie haláláról, de majd csak…..
Mert megérdemled 2016.01.12 23:07:01
@penna: Aki mellesleg zseniális rendező, lásd: Hold, Source Code
  Ez az ország élhetetlen lett. Nem jó itt lenni. Még csak nem is elviselhető, amivé néhány év leforgása alatt vált az a hely, ahová születtem. Idióták voltak régen, vannak ma és lesznek is mindig. Itt is, más országokban is. A rossz folyamatok, hibás döntések ellen szót…..
Úgy, ahogy az AC/DC-nek is egy igazi énekese volt és ahogy a Black Sabbath is csak Bill Warddal az igazi, úgy a Mohó Hiéna is csak akkor igazi arc, ha kihasználja a lehetőséget és gondol az olvasóira, pláne ha éppen marakodik a koncon és lop egy falatot nekik is. Ezúttal pedig rendes…..
A videón látható, erősen streetfighterre átépített motorokkal vonuló bandánál szemmel láthatóan nem alakult ki az összhang. Ami viszont még ennél is rosszabb, hülyék, mint segg. Annyi érdekes és kifogásolható részlet van a benne, hogy csak a felszínt megkapirgálva is…..
Mert megérdemled 2015.04.22 14:49:44
@sunblind: Én 1200-es VFR-en láttam hétvégén egy macsót, rövidgatya, póló, Crocks papucs. Esztergom felé robogott. :-)
A nálunk a FOX-on, az USA-ban az AMC-n vetített The Walking Dead ötödik évada az eddigi legnézettebb volt, és ennek megfelelően azon sem lehet csodálkozni, hogy a hétfő esti finálé négyszer annyi fiatal nézőt érdekelt, mint bármi más a az amerikai tévében. Az évad…..
Van egy 4-5 milliós motorkerékpárod, rendesen hordod szervizbe, erre közlik, hogy a túlhúzott csavarok miatt repedt el egy alkatrész. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Monotematikus adásunkban megint a száguldozásé és a huliganizmusé a főszerep. Reméljük, nem bánják. Mert mi nem. ..
Ebben a pillanatban zuhant be a postafiókomba a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium várva-várt közleménye a január elseje óta létező megyei-alapú autópályadíjakkal kapcsolatos változásokról. Sajnos továbbra is fizetősek lesznek a fontos autópályakivezető-szakaszok, így például…..
Philip K. Dick zsenialitása eddig sem volt kétséges - olyan kisregényeket, novellákat és regényeket írt, amik üvöltenek a megfilmesítés után. A The Man in the High Castle (Az ember a fellegvárban) című disztópiáját 1962-ben írta egy olyan világról, amiben a II. világháborút…..
Csak kérni kellett, máris tele a levelező listánk hazai autós közlekedési videókkal. Ez itt már az olvasói dashcam-termésből való. Róbert rögzítette, aki egy decemberi estén nézte meg közelről, milyen egy rajtakapott buszsofőr reakciója. December közepe táján a Verseny…..
Mert megérdemled 2015.01.08 18:25:50
@paliapa: Igazad van a város nem versenypálya, inkább az olyan csigáké, akik csak azért is kihajtanak (pölö elém) a mellékutcából, de csak addig sietős nekik. Utána már beállnak a 30-as bénázásra. Persze ha megelőzöm őket és én is 30-ra lassítok, azonnal jön a villogás, integetés, dudálás. Szóval ennyit rólatok...
Ebben a szituációban pedig egyértelműen a buszsofőr volt a láma, még a vak is látja.
Minden idők legjobb filmje nem egy überklasszikus, hanem egy mindössze 20(!) évvel ezelőtt született börtöndráma. Nem volt sima a csúcsra vezető út, a bemutatása idején nem lett gigasiker, ráadásul a Forrest Gump árnyékában többen nem kapták meg az amúgy nekik simán járó…..
Mert megérdemled 2014.12.25 15:13:08
@Jegkoko: Neked nem is kell semmit érteni, te csak maradj a Transformers filmeknél. A szakértést bízd a nagyokra. Kösz.
Christopher Nolan testvére akkora fába vágja a fejszéjét, amekkora tán nincs is sehol, és amihez képest a Trónok harca könnyed ujjgyakorlat csak - Isaac Asimov Alapítvány-regényeit ugyanis szinte lehetetlen úgy tévére vinni, hogy abból ne legyen világraszóló anyázás. Nolan a…..
Lépjünk most elegánsan túl azon a tényen, hogy sem a Sons of Anarchy, sem a The Walking Dead nem került be a nevezettek közé, ez a víz mán le bírt folyni a híd alatt, ahogy a művelt albán mondja a halott kecske teteme fölött, nem ezzel van problémánk.  Hanem. 1. Nem adtatok…..
Állandó téma a gombok és kapcsolók kopása az autókban. Peka Amerikából küldte nekünk a képeket és a magyarázatot. Úgy látszik, szereti ezt a témát. Fogadjátok szeretettel: Sziasztok!Érdekességből küldök pár fényképet, ami két egymás mellett álló autóban feltűnt…..
Mert megérdemled 2014.07.01 23:38:47
@Shadowbull: Te shadow, nálad szűk látókörűbb, meggyőződéses droidot nem láttam még, persze semmi offense. Neked mindegy, hogy hány hülye mondja ugyanazt, nem érdekel, csak hajtogatod a saját véleményed, akár egy mantrát. Elsőre meg másodikra nem rossz, de ezredikre már kurvára unalmas.
Arról nem is beszélve, hogy a te véleményed kicsit sem tekinthető függetlennek, vagy objektívnek, már bocs....
Ma tíz éves a Wizz Air diszkont légitársaság, a Hölgypilóták tíz fényképpel köszönti a jeles jubileumot. Risztov Éva távúszó olimpiai bajnok a kapitányi ülésben. Egy tiszteletbeli kapitány után egy igazi kapitánynő. Andrea Litescuval még első tisztként…..
Mert megérdemled 2014.05.20 16:42:59
@Advertigo Net: Köszönjük fiam, ülj le, mert menthetetlenül hülye vagy!
Két Oscar - díj és számtalan filmsiker után nyugodtan mondhatja a kiváló színész, hogy Scorsese-n kívül mindenki hagyja békén Hollywoodból. Miért is forgatna közepes filmeket, ha olyan kiváló tévésorozatban játszhat főszerepet, mint a Kártyavár? Kevin Spacey antisztár, ő…..
Louisiana, 1995. január 3. Egy leégett tarló határában a helyi farmer és fia egy fa törzséhez kötözött meztelen női holttestre lelnek, fején agancsok, hátán különös szimbólum. A kiérkező nyomozók értékes időt nem vesztegetve azonnal munkához látnak, hogy kiderítsék a halott személyazonosságát, és…..