Regisztráció Blogot indítok
Adatok
GLinDorph

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Az Európába érkezett migránsok arcnélküli tömegéből némelyik jó angolsággal kiszól, a másik érthetetlen szavakkal kísért gesztikulációval a torok elnyisszantását mutatja. Mások bűncselekmény számba menő tetteket követnek el: A bicskei vasútállomáson ordítozó…..
Érzékien izzott a levegő a stúdióban, amikor a Szombat esti láz argentin kiadásában egy táncos pár erotikus táncot lejtett a műsorban. Csak úgy repkedtek a ruhadarabok, míg a végén gyakorlatilag teljesen le- és kivetkőztek magukból a szereplők. A műsorvezető nem bírta…..
Itt van,amit beígértem.A jelképet a kozmetikázott történelem szerint eloször Gerald Holton grafikus vetette papírra 1958. február 21.-én a "Campaign for Nuclear Disarmament" brit szervezet számára,akik elméletileg a nukleáris fegyverkezés elleni tiltakozást tuzték ki…..
GLinDorph 2013.07.16 21:06:40
Még egy értelmezési lehetőség a tarot akasztott ember XII. kártyája.

xalentarot.uw.hu/tarot_light/crowleycards/12.jpg

A 12-ben az embernek szükség szerint és elkerülhetetlenül, fejjel lefelé kell függenie, amíg az újjászületés nagy művét befejezi magában.

Próbáljuk ezt a szellemi állapotot megérteni. Azt látjuk majd, hogy az ember, amint az eddigi fokozatokon túljutott, feltétlenül és elkerülhetetlenül ebbe az állapotba kell, hogy jusson.

A legnagyobb erő ahhoz kell, hogy az ember saját egoitását hatályon kívül helyezze.

Az akasztott a szerénység és alázat jelét szimbolizálja, ...

Lehet mártír és lehet áldozat, aki mások javáért feláldozza magát, de lehet, hogy szabad elhatározásából szemléli fejjel lefelé a világot.

Ha a lapot megfordítjuk, egy fütyörésző, vidám fiatalembert látunk rajta, akit beragyog a Nap fénye, és aranyeső hullik rá.

Az akasztott megszerzi a szabadságot, mert az eddig birtokolt javak és értékek feladása felszabadulást hoz. ... Az individuális szabadság itt az érvényben lévő normákkal, viselkedési és gondolkodási formákkal való teljes szakítást jelenti. Ezáltal egy másfajta, új megvilágítást nyer az ember. Ez a mindent megkérdőjelezés és másképpen látás állapota, ami különcködésnek tűnik mások szemében.

A kártyán az akasztott ember mellett két oldalról két fatörzs látható, ami az életet jelenti, vagyis a túlélés és a további fejlődés követeli meg a teljes változtatást.
 A belső stílusok pláne ha lágyak, akkor önvédelmi értékük legtöbbször megkérdőjelezhető,viszont kétség kívül jót tesznek a testnek és léleknek, harmóniát teremtenek. De mi van akkor, ha valaki tai chi néven egy felhígított jiujitsut mutat be, ami se nem taichi se…..