Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Arthur55

0 bejegyzést írt és 122 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A címben olvasható jelző nem tetszik. Bangóné Borbély Ildikó azonban ragaszkodik a tökösséghez. Már hét éve is kacérkodott vele, mondván: „Tökösebbek vagyunk, mint sok-sok férfi ebben a pártban.” (YouTube.com, 2012. május 3.) Ezt még lehetne úgy értelmezni, hogy voltaképpen nem is önmagára értette,…..
Orbán új minisztere a Szaniszló Ferenci értelemben vett nemzeti-keresztény kretenizmus jeles képviselője...
Arthur55 2018.04.30 09:08:05
@0rdas: A Heisenberg féle határozatlansági elv:----" egy részecske helyzetét és sebességét egyidejűleg nem lehet pontosan meghatározni"
Arthur55 2018.04.30 09:13:23
@Fizqs:A Newton törvények CSAK a nem atomi méretű testek NEM EXTRÉM környezetben való mozgásának leírására alkalmazhatók.
Iskolakezdés idején az albérlet árak emelkedése szinte kimeríthetetlen beszédtéma. Sokan kezdik külföldön is a tanévet, vagy akár eddigi életüket feladva próbálnak szerencsét máshol. Itthon 250ezer Ft környékén már elég menő helyet tudunk bérelni, de vajon milyet kapunk…..
Hogy lehet egy csőd szélén álló befektetési alapból néhány hónap alatt a világ legjobb befektetése? A válasz egyetlen név: Orbán Viktor. Már a nemzetközi sajtónak is feltűnt Mészáros "Nem Stróman" Lőrinc szárnyalása...
Sándor Zsuzsa dr-rel különbözteti meg magát a 168 Óra azonos nevű munkatársától. Évtizedekig bíráskodott, a Fővárosi Bíróság szóvivőjeként pedig kapcsolatot is tartott a nyilvánosság fórumaival. Majd ahogy mondta egy interjúban, „vénségére” újságírásra adta a fejét. Áldozatul esett ugyanis az…..
Arthur55 2017.06.19 14:18:09
Az első három rész után az év eddigi legjobb és legfontosabb sorozatának neveztem A szolgálólány meséjét (The Handmaid's Tale), és ezt most, hogy véget ért az évad, simán fenntartom. Az utolsó, tizedik rész csütörtökön került fel az HBO GO-ra, Magyarországon egyelőre csak itt lehetett megnézni a…..
Arthur55 2017.06.18 11:57:29
@eloi: A "Keresztesháborúról. az inkvizícióról. a papi pedofíliáról..............stb.....stb valyon mi a véleménye?
A következő héten kegyetlen mínuszokkal zárjuk a hónapot, valamint világot megrengető eseményeknek nézünk elébe. Részletek a leírásban!..
Arthur55 2017.03.26 12:08:16
Varánusz Orbán, takarodj! 2017.03.10 08:40:48
Elég csúnyán állon verte az Unió és a Európai Néppárt a lengyel kormányt, bónusz az odacsapó kemény ököl egyik összetartó ujja Orbán Viktor volt. Mire az eddigi lelkes rajongásból jókora turhafürdő lett a lengyel interneten.  Néhányan addig merészkedtek, hogy Viktor monnyonle mostazonnal, mert így…..
A mai világban a neten vásárlás már normális, szinte mindenki ismer rengeteg olyan oldalt, ahol adok-veszek cuccokat lehet jó áron kifogni vagy éppen eladni. Én rengeteget nézelődök, hátha találok ezt-azt, sosem tudom előre mit is keresek, csak úgy szörfözök. Sokan látogatják az AliExpresszt. Aki…..
Tregard nicknevű olvasónké az érdem, aki ma hajnalban, a köztévét nézve szembesült azzal, hogy az AIDS világnap alkalmával a köztévén elhangzott az, hogy Sheen halála hívta fel a figyelmet a betegségre. Nyugi, Sheen nem halt meg, sőt, a Crackle nevű online tévénél/streamingszolgáltatónál januárban…..
Tibor vagyok, 38 éves, tisztes budai polgár. Fideszes, meggyőződéses. Szögezzük le az elején, sokadjára: bár hívő, gyakorló keresztyén vagyok, és a gyűlölet minden megjelenési formáját elutasítom, téged tiszta szívemből gyűlöllek. Illetve nem is: leginkább megvetlek, és kicsit sajnálom, hogy…..
Hamar körbement a világon az a videó, amelyben a magyar külügyminiszter összeszólalkozott a BBC riporterével a no-go zónák létezése kapcsán. Az angolok felháborodtak és hevesen tagadták, hogy volna ilyen Londonban. Körbejártuk a kérdést mi is...
A magyar miniszterelnök legalább annyira szeret kerítést, mint kisvasutat építeni. Mindkettő idejétmúlt vállalkozás, ám jelen helyzetben jó ötletnek tűnik határzárral és játékvasúttal nosztalgiát ébreszteni az emberekben. Orbán Viktor legutóbbi bejelentése nem ért váratlanul bennünket, ugyanis több…..
Arthur55 2016.08.31 17:37:48
@tron.encom: És akinek nem csöppnyi az agya annak VÍZFEJE van

oszt jónapot
Beindult Bayer Zsolt szerecsenmosdatása a jobboldalon. A nemtelen feladatot a Mandiner vállalta magára. Miután Orbánék kitüntették az elmúlt 25 év legmocskosabb szájú újságíróját, soha nem látott méretű tiltakozáshullám indult. Majdnem százan küldték eddig vissza Ádernek a lovagkeresztjüket, köztük…..
A 24.hu szúrta ki a Mérték Médiaelemző Műhely észrevételezése után, hogy az MTVA augusztus 22-i Híradója, hogy is mondjuk, hogy érthető legyen, megint nem a teljes igazságról számolt be egy hír tálalásakor. A rendkívül szomorú történet azzal indult, hogy augusztus 21-én a törökországi Gaziantep…..
Arthur55 2016.08.27 08:55:11
Ifj. Knézy súlyosan hibázott a közvetítéskor. Ok, és akkor mi van? Ő az új Werner Naumann? (Goebbels titkára volt.) A NER megint lecsapott a migránsokra és a halál angyala, a voldemorti gonoszságú Orbán-rezsim dementora maga az ifjú Knézy Jenő? Nincs itt valami aránytévesztés? Nem túlzott-e az a…..
Arthur55 2016.08.09 20:21:37
@6.Lenin: Hát a "köcsögség " az ilyen hozzászólásokban nyilvánul meg
F5 A Hajdú-kálvária margójára 2016.07.29 09:58:01
- Lineth - Szembejött velem a hír, hogy Sarka Kata elköltözött Hajdú Péterrel közös otthonukból. Ahogy telnek a percek és az órák, mindenféle részletek látnak napvilágot a történésekről. Kamionnal ment, vitt mindent, céget és gyerekeket. A bulvár mocska mostantól rájuk ömlik. Azokra az emberekre,…..
Budapest végső ellehetetlenítésére készül a regnáló rezsim, mert a főnök számára nem csak felfoghatatlan, érthetetlen és tűrhetetlen, de nem is eléggé ellenőrizhető a bűnös főváros. Az ötlet nem új, már serdülő korában, amikor felszármazott a poros kis falu HVCS-je – aki nem ismerné a rövidítést:…..
„Aki hazudik az csal, Aki hazudik az lop”                                (Beatrice)   A nyári „uborkaszezonban” sem hagyja a kormányunk, hogy nyugodtan tudjunk kereskedelmi célzattal kiragasztott plakátokat nézegetni! Közpénzből, az Öné, az enyém, szóval mindannyiunk adóforintjainak…..
Magyarország veszélyes útra lépett. Ez nem újdonság, hiszen miniszterelnöke külön ösvényt próbál taposni (és vágni) a történelem dzsungelében, ám a járt utat a járatlanra cserélni rendkívül veszélyes. Most azonban lépjünk ki a szimbólumok és közhelyek világából, és fogalmazzunk világosan, amit Orbán…..
Arthur55 2016.05.18 14:58:28
@Ballib Cenzúrázók Réme 2: Ha úgysem maradnak itt, akkor mir is beszélünk?
Arthur55 2016.05.18 15:17:33
@konrada: 5 milliárd a népszavazás,- 300 000,-EUR a bevádorlási kötvény, közben pedig vaksötét van Dunaújvárosban, üresen jár a " kisvasűt", az MNB költi a devizahitelesek pénzét, Tarsoly Csaba szabadlábra kerül..............jaaaaa és kiesett a Felcsút, megszégyenítve ezzel Puskás Öcsi nevét. Szóval akkor miről is beszélünk?
Andrés Velasco közgazdász, volt chilei elnökjelölt és pénzügyminiszter a Project Syndicate-en megjelent véleménycikkében ír a közelmúltbéli dél-amerikai választások politikai jelentőségéről. „Kettővel csökkent a világ legrosszabb kormányának címéért versenyzők száma…..
Arthur55 2015.12.26 22:22:49
@ulpius66: Kérdezd meg angolul Vida Ildikót
Egyensúlyt! A néni ereje 2015.11.17 09:09:00
Ülök a padon a Garay téri piac mellett. Mellettem a szatyor, most vásároltam be. Mindenféle alkatrészek a reggelihez, leveshez, raguhoz. A tetején pedig egy csomag csirkemellsonka, amivel hirtelen nem is tudom, hogy mit kezdjek. Na de kezdjük az elejéről. Pár perce az alagsorban…..
Arthur55 2015.11.18 10:37:35
@macihagyma: És Te meg az enyémet
Tegnap délután, jóval a ma hajnali eredményhirdetés előtt megjelent a Wikipedia The Voice-oldalán, hogy Király Viktornak kellett távoznia a műsorból (majd rá két órára ennek cáfolata). Mivel az oldalt tulajdonképpen bárki szerkesztheti, nem volt szabad felülni neki, amikor…..
Arthur55 2015.11.12 11:32:39
Három éve nem volt Gálvölgyi Show az RTL Klubon, azonban a csatorna nemrég úgy döntött, hogy egy speciális adás erejéig visszahozza műsort. Amerikának Colbert Report, John Oliver vagy Jon Stewart jutott, nekünk Gálvölgyi János jelentette a görbe tükröt a hazai közéleti, tévés…..
Arthur55 2015.09.06 12:15:22
@teszt123456789: A Sajó csak a Hacsek-el együtt értelmezhető, esetleg egy folyót hívnak így.A Sajó D. az nem egy név , mert a D. az sok mindent jelenthet