Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zati

0 bejegyzést írt és 172 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Röhejes volt ez a pár hét. Orbánt testével védi a kérdésektől a liblingje, a napirogán híradóból értesülünk Tonyó frissen fölfedezett ingatlanvagyonáról, Selmeczi és Mesterházy a létező összes módon alulmúlta önmagát, Welsz belehalt a bissaui útlevélbizniszbe, szóval…..
Legkedvesebb Orosz Medvénk éppen bemutatót tart a világnak és nekünk, mennyire veszi komolyan: 1: a nemzetközi szerződéseit, 2: olyan faszságokat, mint államok szuverenitása meg hasonlók. Kárpátalján már mozgósítanak, keleti végeken lakó barátok szerint elindult a menekültek…..
Zati 2014.03.03 14:28:25
@shm: Érdekes eddig az volt az írány hogy ez az Orbán micsoda egy tökös gyerek hogy szembe megy az ájemeffel is meg a csúnya ejuval is és mi vagyunk a legtökösebbek széles e világon.

Nyugottan felálhatna most is a szaros budira és kikurjabthatná hogy "eddig és ne tovább ruszkik"

...Ja hogy most nem lagard meg valami eu bürokrata az ellenfél....

Szánalmas beszari pöcsök

+1 1956-ban de jól esett volna ha kiállnak mellettünk és nem a szuezi válsággal foglalkoznak ugye ugye.

Javaslom a következő birkamenet molinójára: "Pöcsök vagyunk kusba vagyunk"
Zati 2014.03.03 14:48:39
@Blikknépe: Már tudom kinek csinálják a mosópor reklámokat.
Hatalmasak vagytok ezzel az oroszbarát fordulattal.
Oktober 23-án köpjetek fel és áljatok alá egyszerre mind ahányan vagytok...
Nehéz magyar fociról értelmesen beszélni. Amikor azonban a felcsúti Puskás Akadémiáról van szó, nem csak, és nem elsősorban fociról beszélünk. Itt kemény politikai jelképről van szó. Ugyanis ez a kicsiny falu - a politika nagyravágyása és a valóság közti síkok határán -…..
Zati 2013.08.22 15:02:31
@Herbert Norman Schwarzkopf, Jr.: Nem akarlak elkeseríteni de ez akkor már inkább germán típus.
A Magyar típus az széles pofacsont sötétebb bőr kifelé vékonyodó elhúzott szem.

Ha már M.A.G.Y.A.R -kodunk
Zati 2013.08.22 15:36:27
@Herbert Norman Schwarzkopf, Jr.: @vega4: @belgabela: @becike4:

Teljesen mindegy. Az hogy valóban hogyan néztek ki az ősmagyarok ez a kérdés legyen a tudósok úri huncutsága.
Amire rá akartam világítani az a következő:

Nehogy már egy belinkelt kép alapján döntsük el, hogy ki az "izig-vérig" magyar...

Itt tartunk? Valóban ekkora barmok lettünk?
Úgy hírlik, a kormány megvenné a nagy leépítése előtt álló Dunaferrt, amelybe korábban a kormányfő apukája szállított be kedvezményesen, de utólag már nagyon úgy látszik (nem éppen meglepetés), hogy ez is csak nyomta az eredménykimutatást. (Az akkori menedzsmenttől viszont…..
Túristvándi egy 700 lelkes kis falu a fehérgyarmati kistérségben. Amolyan fideszes - nemzeti fórumos kis fészek a keleti végeken, ahol a polgármester mama Járási Hivatalvezetővé előléptetése után szó nélkül választották meg helyére a legalkalmasabb embert: a fiát. Végül is…..
Zati 2013.08.09 14:34:06
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Dánia
@Penivaldes:
Úgylegyen, köszi.

De nem akartam szétoffolni!

Úgyhogy egy kis on:

Ha valamit ov-nak meg lézerjaninak köszönhetek az az hogy 20 napja nem dohányzom :)))
Annyira kibaszta a biztit nálam az utólagos 10% árrés, a betegek (függők) céltalan (nem államkasszába mondjuk egészségügyre)lehúzása.
Ez a jó hír.
Ha ez volt a cél, akkor sikerült! Köszönöm lézerjani!
Zati 2013.08.09 14:48:12
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik):
Térdepel, fejét lehajtja és nem néz fel míg elhalad........
Zati 2013.08.09 19:55:30
@Kowalski, helyzetjelentést!: @guma: @KÁTÉó53éúétr6: @Myrath: @Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: és mindenki:

Kösz srácok! Azért ez qrva jól esik az embernek..:)
Kicsit több, mint egy héttel az Iszonyatos Összeesküvés leleplezése után sikerült a kormánypárt úgynevezett kommunikációs csapatának is felébredni, hogy itt volna egy újabb remek alkalom a befosásra. Kocsis Máté a felfedezés után nyomban kidörgölte a csipamorzsát a…..
Hogy is mondjam finoman. _ (Bevezetés) A 2010-ben uralomra jutott egy ilyen új, egy másik, egy, nos, egy adminisztráció. (A továbbiakban: izé.) Ez a izé a legóvatosabb becslések szerint is kevesebb, mint három év alatt maradéktalanul felszámolta a magyar demokráciát,…..
TE SZENT ATYA ÚR ISTEN! Mi folyik itt Gyöngyösön??!! és oszkópéter a vízerbe mitkeres??!! A zapokalipszis lovasainak patacsattogása veri fel a nercsöndet, 'sztán csőstül gyün a borz alom!!! ÉdesJézus segíjjél de mostazonnal, mert atyafiaink helyből megdöntik a szemforgatva…..
Tisztelt Miniszterelnök Úr, Fideszesek, Politikusok, Polgártársak! A nevem tök mindegy, legyen Béla. Problémám viszont annál fontosabb, hiszen több ezer embert érint Magyarországon. Olyan elképzelhetetlen igazságtalanságot követtek el ellenem, amit nem tolerálhatok, hiszen az…..
A Fidesz székházban a lenti kép tanúsága szerint erőszakot alkalmazó Sz. Ferenc ellen megszüntették a nyomozást arra hivatkozva, hogy amikor társával hona allá fogták a Fidesz székházban demonstráló aktivistát, és erőszakosan arrébb rakták, nem a személyi szabadságát…..
Zati 2013.07.25 22:30:33
@Az_Univerzum: rövid tömör igaz
+1
Ismét, immáron 13. alkalommal küldött levelet a választópolgároknak Orbán Viktor. Ezúttal ráadásul elsőbbséggel (ez darabonként plusz 30 forintos költséget jelent) siet tájékoztatni minket a kormányfő az újabb sikerről, jelesül a túlzottdeficit-eljárásból való…..
Zati 2013.07.25 18:02:13
@40-es: .....de csuhhajja!......
Zati 2013.07.25 18:47:47
@40-es: Na ettől behányok, konkrétan!

"Én, mint sokan közülünk, semmmiféle előnyt nem élvezett/élvez a FIDESZ által. De a gyermekeim, unokáim fogják élvezni."

Ezzel tömik mindenkinek a fejét kb 30-éve.
Meg a keresztény vallás már vagy 2000 éve "majd a mennyországban megpihenünk"

Lófaszt....!!!!!
Ez az új direktíva?
Ezt kell osztani?

Dolgozom adót fizetek mindkettőt rengeteget.
Be kéne a felfelezni az adóm szisztematikus ellopását és akkor nekünk is jó lenne.
Zati 2013.07.25 18:49:09
@Zati: természetesen a felfelezni = fejezni
Bencsik Andrással szerintem a sajátjai is úgy lehetnek valahogy, mint az Üvegtigris brigád Cingi szaxizásával. A két lábon járó szervilizmus és az ő töretlen lelkesedése kiapadhatatlan humorforrás. Legfrissebb ötlete szerint legyen újra kétharmad. Mert az milyen fasza. Már úgy…..
Zati 2013.07.25 14:28:07
@Fabius: Az most nem lenne baj ha "kíszúrná" lézerjani ezt a kommentet és előzményeit.
Kíváncsi lennék egy peren kívüli 500k-ra
Zati 2013.07.25 15:59:19
@Bakter: inkább ne adjunk ötleteket...:)
Zati 2013.07.25 16:04:44
@Blogger Géza: Csak "ezerszer"?!
ejnye-ejnye nertárs, rendülget-rendülget a bizalmunk?
Ide minimum a végtelen a megfelelő "érv"!
Vastagbőr Az OBH új arculata 2013.07.24 14:31:00
Pedig februári hír, nem is értem, hogy miért csak ma találkoztunk vele:"Megszületett a „A bíróságok részére logo- és arculatterv készítése” tárgyában az Országos Bírósági Hivatal által 2012 októberében meghirdetett pályázat eredménye.A bíráló bizottság tagjai, dr.…..
A magamfajta emberek szeretnek valami jelentőset véghezvinni, valami rendkívülit. Tíz évig maradnak a válságadók - mondta Kedves Vezetőnk, mire a Nemzeti Oligarcha Válogatott tag Csányi Sándor besétált az OTP-be és kisöpörte a padlást. Úgy látszik ennyi rendkívüliség már…..
Zati 2013.07.21 17:35:18
@Watchdog: @Orica Középföldi:
"Félnyolcasba" akkor benne lesz ha maga a jóisten (kivéve a OV-t) cáfol.
Addig bezárják a nyúszrúmot és kihúznak mindent a konnektorból :)
Zati 2013.07.21 17:44:11
@Orica Középföldi: Nem túl eredeti de most minden perc számít
Csányi részvényeladásai és az újabb bankadók is megdöbbentő folyamatokra mutathatnak rá  "Végső soron kiszállt az OTP-ből Csányi Sándor!" - adták hírül az elmúlt nap az ország vezető oldalai. A hír nemcsak abból a szempontból meglepő, hogy az ország egyik…..
A maga gusztustalanságában is zseniális nertárs ez a Kubatov Gábor. Nincs mese, el kell ismerni, hogy a kormánypártoknak nem kell külön kampánytanácsadó, ha itt van nekik ez a nerFinkelstein. Ő aztán tudja, meri és teszi, a legnagyobb befosásból is képes ötletet meríteni és…..
Zati 2013.07.19 22:28:22
@Spániel:
"Nyuszifűl" ha lenne egy értelmes ember aki összehozza a balközepet meg a jobbközepet (minimum) akkor nem kéne a GyF-nek az a 350 szavazója.
Zati 2013.07.19 22:47:29
@Spániel: Ammá kéne persze hogyne kéne!!!!

Meg kéne még a jobbiké is...........
Úgy gondoltam hozzáfűzök ehhez valamit, ha már a lakájsajtó a flitteres férfitangapárt szintjére csúszik. Aztán úgy gondoltam kár a szóért, a véleményem elfér egy képen: Kicsit később eszembe jutott, hogy idén is gőzerővel készülnek a Bálványosi Szabadegyetemre,…..
Kikeltek magukból az internetes trollokra épített hecckampányokról sosem hallott netes széplelkek a 444.hu videóján, amin Orbán Ráhel és Sára önfeledten táncolnak két szimpatikus fiatalember által alkotott emberi szendvicsben. Valaki intézkedett, hogy eltávolítsák a videót a…..
Zati 2013.07.15 23:44:51
@Kettes: Nem akarom védeni de nem biztos, hogy pontosan tudja milyen az amikor az apád nem orbán.

tudod arra gondolok hogy: „Ha nincs kenyere a népnek, egyen kalácsot!" Marie Antoinette

Azonkívül nálam azért csapta ki a biztit a levétel mert az égvilágon semmi de semmi nem történik a videon. Kifejezetten visszafogottak a fiatalok. Ugyanez picsanadrágban egy kivart kaffer bivallyal mocskosabb lett volna. Ezt a lányok - mármint a picsanadrágot- kifejezetten szerény külsejük miatt is kénytelenek mellőzni.
Szóval az egészből a csak a semjén zsóti féle szájszag bűzölög és ez a gusztustalan.
Hát Karcsikám, akárhogy nézzük, ez bizony komoly szopcsi. Nem volt elég mély a torok, pedig a rendszer ezt kívánta. Pár éve még elég volt szakmázni, meg Viktorral bratyizni, most meg egy Debil lever, mint vak a poharat. Milyen világ ez, baszki? PSZÁF Károly kikúratása a…..
Zati 2013.07.14 13:51:33
@rocksztar:
Huh.... akkor most megnyugodtam. Az előzőek is gecik voltak.
Jól van akkor mehet minden tovább.

"Forog a kamera....ééés jöhet a geci"
Kovi
      Az első három yard.        A déli metodista háromfutós buli a huszonhármas játék az Edző könyvében. Elsőéves volt, amikor először látta a mágnestáblán. A gimiben ilyet sohasem csinált, ott mindig a QB mögött állt, aztán ha megkapta a…..
A kormányzati siker sztori megtorpanni látszik ha az ember azokat a számokat figyeli amelyek a nagyvilágból érkeznek hozzánk, de csak adni kell egy kis időt a kormánypárti médiakutyáknak, hamisítanak azok ebből is olyan gazdasági szabadságharcos, nemzeti önállóság ára…..
Sokan megégették már magukat a politikában a „soha”, a „végleg”, a „biztosan” és népszerű társaik használatától. Most mégis valami olyasmiről szeretnék beszélni, ami ebbe a körbe tartozik: valamiről, ami szerintem mára eldőlt. Bajnai Gordonból sok minden lehet még…..
Zati 2013.07.12 12:19:50
- ELŐRE! - A lófaszt! - HÁTRA! Na most aztán van baj, Feleim. A rezsidémonűzők irányt vesztetten bolyonganak, mint lapos fing a kormányszaunában. Az Országos Választási Bizottság másodikra átengedte a dohányrezsi-csökkentésről faggatózó népszavazási kérdést, amivel -…..
Zati 2013.07.11 13:00:52
@shinichi:
Már meg ne haragudj, de a cigi árrés már nagyon rég szabályozott.

Szabad piac fel sem merült mert ami a zárjegyen van azt kell fizetni mindenhol.
Az történt, hogy miután a pályázatokat beadta mindenki akkor hoztak egy törvényt, hogy 10%-ra emelik a profitot.
Még egyszer: Pályázatok beadása után!

Tehát ugyanígy a törvény erejével ez mehet visszafele is. Megnyitás után!
Zati 2013.07.11 19:08:54
@Kim Jong Un: ez talán eddigi leghosszabb kommented. Végre kicsit összeszedted a gondolataidat és nem csak a libás és a böszme "szavakkal" operálsz. Ha így haladsz lassan lassan talán haza is engednek.