Regisztráció Blogot indítok
Adatok
FöldesTamás

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tudják-e melyik az az egyetlen, magyar – nem oktató-, és nem versenyfilm -, amely kizárólag autókról szól? Sokan talán nem ismerik, hiszen elég rég készült, a címe: Kár a benzinért! Igazából nem egy filmről van szó, hanem négy és félről, amelyeket a narrátor, Kibédy…..
FöldesTamás 2012.10.13 10:13:40
Kedves Vendégeink!

A fenti társadalom- és kereskedelem-politikai polemizáció (néhol inkább vita) után engedjék meg, hogy visszakanyarodjak eredeti témánkhoz: a Totalcar Autós Filmklubhoz.

Tegnap - október 12-én, pénteken - rendeztük meg a Totalcar Autós Filmklub utolsó vetítését a 2012-es autósmozi szezonban.

Munkatársaim és a magam nevében köszönöm minden kedves vendégünknek, aki a Totalcar Autós Filmklub nyár végi - őszi vetítéseire ellátogatott, hogy pétek esti programjaként ezt választotta és megtisztelt bennünket figyelmével, jelenlétével. Ezeken a filmklub előadásokon a film-élményeken túl nagyon sok szép veterán- és még több igényesen és magas színvonalon karbantartott és üzemeltetett, különleges autót láthattunk. Köszönöm az autók tulajdonosainak, hogy elhozták ezeket a kiváló gépeket hozzánk, felvonultak velük, megmutatták magukat a képzeletbeli kifutón - úgy gondolom, mindez külön is élmény volt mindannyiunk számára.

Végezetül - munkatársaim nevében is - köszönetemet szeretném kifejezeni az Index és a Totalcar azon munkatársainak, akikkel kiválóan együttműködtünk abban, hogy az elmúlt hat hétben péntekenként működhetett a Totalcar Autós Filmklub, Budapest egyetlen autósmozijában, kiváló filmeket vetítve Önöknek, igazi retro hangulatot teremtve e programmal.

Bízom benne, hogy sikerült hagyományt teremtenünk ezzel a filmklubbal, és jövőre, tavasszal folytathatjuk a filmvetítéseket péntekenként, e klub keretei között.

A téli időszakban is tervezünk programokat Önöknek, erről még folynak a tárgyalások - miként ezt sokuknak elmondtam a múlt héten és tegnap is - , amint ezekben eredmény születik, e fórumon is és a fovarosiautosmozi.hu weboldalon is tájékoztatni fogjuk Önöket!

Köszönöm hát figyelmüket és látogatásaikat, a következő találkozásig balesetmentes autózást és örömteli filmnézést kívánok!

Üdvözlettel:

Földes Tamás
ügyvezető igazgató
Fővárosi Autópiac Kft. - Fővárosi Autósmozi
A múlt pénteki autósmozi-vetítéssel kapcsolatos legfontosabb emlékem, hogy a Volvo S70 gyári hangrendszere még tizenévesen is elképesztő szépen szól, és ami még jobb, nem kapcsol le tíz percenként merő elővigyázatosságból, mint a Jaguar XF-é. Utóbbiban ráadásul közel sem…..
Belsőség Sok jó ember... 2012.09.24 21:53:36
Szeptember 21-e bevonul a Totalcar Autósmozi történelmébe. Ez a nap, pontosabban az este vetített Dögkeselyű hozta az első másfélszeres teltházat és biztos vagyok benne, hogy nem ez lesz az utolsó! Ez még nem a sor vége, csak Csikósék előtt ennyien álltak -az…..
FöldesTamás 2012.09.25 17:10:09
Kedves Vendégeink, Kedves Autóstársaink!

Jó volt olvasni a sok kommentet, mindenkinek köszönöm a részvételt is és - ha volt - a hozzászólást, kommentet is. Köszönjük a kritikákat is, az elismerő szavaknak pedig nagyon örültünk, munkatársaimmal együtt. Még egyszer szíves elnézését kérem mindazoknak, akiknek akár a beléptetés során, akár a büfénél várakozniuk kellett, illetve azoktól külön is, akiket "átparkoltattunk" . Ez utóbbit több, mint egy évtizedes, mindennapos gyakorlattal a tarsolyunkban tettük azért, hogy ne kelljen azt mondanunk a kilencvenedik látogatónak: bocs, már nem férsz (fértek) be, illetve ne álljon a nézőtéren elöl olyan autó, akitől nem lehet látni. A beléptetés is részben emiatt, részben pedig azért volt lassabb, mert magam is mindenkit egyenként köszöntöttem - úgy láttam, ennek minden kedves vendégünk örült, és a jelentős többség a néhány szavas tájékoztatást is örömmel vette - , és a Totalcar ajándék miatt is meg kellett állni; felkészületlenségről tehát szó sincs. A büfében mindenki, aki csak tehette, serénykedett, de így is kellett várni, de azt hiszem, ez minden hasonló ilyen intézménynél előadás előtt, előadás szünetében így van. Kollégáim igyekeztek mindenkinek kielégíteni a kérését, de azt sem rejtjük véka alá: nem számítottunk közel kétszázötven vendégre,de így is mindenkit kiszolgáltunk. Végül a késedelmes kezdésről annyit, én valóban azt mondtam a nézőknek, hogy alapvetően a büfénél várakozók miatt kezdünk később, de azt is jeleztem, lesz egy meglepetésünk. Akkor még úgy tűnt, vendégeink között köszönthetjük majd a film főszereplőjét, ennek - rajtunk és a Totalcar szervezőin kívüli okból történő meghiúsulása miatti - elmaradása után megvártuk a Zsigulis - Ladás taxis kollégákat a rögtönzött show kedvéért.
Mindezt azért kívántam megosztani Önökkel, hogy jelezzem: mindennek oka van, a Fővárosi Autósmozi csak indokolt esetben kezdi később vetítéseit, és itt most több ilyen indok is összeadódott, a Totalcar szervezőivel együtt munkatársaimmal pedig minden pénteken (is) az a célunk, hogy Önök jól érezzék magukat.
Ezen gondolatok után nagy szeretettel és tisztelettel várok mindenkit - munkatársaimmal és a Totalcar szervezőivel együtt - ezen a héten pénteken a K O P A S Z K U T Y A című híres és nagysikerű film vetítésére, a Totalcar Autós Filmklubban, a Fővárosi Autósmoziban!!

Földes Tamás
ügyvezető igazgató
Belsőség Péntek este bandázás! 2012.09.20 19:40:17
Komoly protekciónk van odafent, hét közben lehet rossz idő, de a pénteki autósmozik már jó időben zajlanak -így volt ez múlt héten is, most sem lehet másképp. Lehet, hogy hűvös lesz, ezért egy pokrócot érdemes hozni.  A Zapóval mindig csak a baj van. Simon…..
Nem állítanám, hogy eseménytelenül telt ez az év. Rézmányival Kaliforniában jártunk, annyi dolgot láttunk, átéltünk, hogy azóta is folyamatosan jönnek belőlünk a sztorik. Voltunk garázsokban, műhelyekben, beszélgettünk Jay Lenoval. De mindezekkel együtt is az volt az év…..
Az időjárás velünk van, kezd felszáradni a város, úgy tűnik, semmi nem állhat egy a ma esti mozizás útjába. Este kilenckor kezdődik A kenguru című, 1975-ös magyar film, Budapesten, a Nagykőrösi út 162-ben, a Fővárosi Autópiac autósmozijában. Gyertek, nézzétek meg a ziles…..
Késve érkeztem. A Fővárosi Autósmozi kapuja előtt nyolckor már sorban álltak az autók, mögöttem egy újszerű Wartburg Tourist kadmiumsárga fényei zárták a sort. Bent a parkoló majdnem megtelt, ezért csak valahol hátul sikerült leállítanom a Swiftet. Nem baj, onnan is éppen…..