Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Leonardovics

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tény: Kínában nincs karácsony. Boldog Karácsonyt! 圣诞节快乐! Valóság: Kínában valóban nincs olyan értelemben karácsony, mint mondjuk Európában, vagy Magyarországon. Ettől függetlenül, mint mindenhol, az európai hagyományok és kulturális nyomás itt is meglátszik. A…..
Peking felett az ég Cukrászda 2012.11.05 07:32:00
A mai nap nagyon morcos volt. Az időjárás jelentés bár megmondta, hogy egész nap esni fog, erre azonban felkészülni nem nagyon lehet. Tényleg mocsok idő volt.  Szürke ég, nagy szmog, folyamatosan ömlő eső. Így a nap eléggé későn is indult. Olyan délután 2 volt mire…..
Nagyon nem akartam reggel felkelni. Tegnap már fél 12-kor kidőltem, és bevonultam aludni, Gömbi még bőven fent volt. Általában én alszom el elsőnek, ő még játszik kicsit a számítógépén. Most is így történt, de hajnali 4-kor felébredtem, és félálomban felültem az ágyon.…..
Ismét szeles időre ébredtünk. Így Peking felett ismét kék az ég. Ezek mindig olyan napok, amikor az ember megtanulja értékeli ennek a varázsát. András a minap mutatott két képet Pekingről. Ugyanarról a hídról csinálta, csak egyik képen szmog volt, a másikon pedig nem. A város…..
A tegnapi finom vacsora után egész jól indult a nap. Zuhanyzás, borotválkozás, még a takarítónővel is találkoztam. 10-től órám volt, tegnap későig szótáraztam, gondoltam baj nem lehet, kicsit felkészülök az órára. Kicsit már értettem is, hogy mik ezek a fura mondatok. Ez…..
Peking felett az ég Beiratkozás 2012.09.13 08:43:20
A tegnapi esti kicsapongás még érződött erősen a mai reggelen. Persze, hogy a reggelre betervezett zuhanyzás, borotválkozás elmaradt, alig bírtunk felkelni fél8-kor. Nem baj, így is sikerült minden, félre lent is voltunk, és meglepetésünkre az elsők egyike voltunk a…..
Peking felett az ég Az első nap 2012.09.09 05:04:02
Az éjszaka után, csak a reggel volt rosszabb. Alig aludtam. Hiába próbáltam, hiába gondoltam, hogy több mint 48 óra nem alvás elég kéne hogy legyen, ahhoz, hogy álomba zuhanjak, mégsem aludtam szinte semmit. Reggel találkoztunk Zsuzsival, lementünk reggeliért a kisboltba.…..