Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Le veau d'or

0 bejegyzést írt és 84 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ma se lennék szívesen havasiberci. A bejglikóma másnapján nem elég az ünnep alatt felhalmozódott Vezérszemétből újrahasznosítható ereklyekutatással kezdeni a napot, még a diákok már megint hazudsz üzenetét is át kell böngészni, a habonyárpit föl kell hívni hivatalos…..
Le veau d'or 2012.12.27 20:49:29
@Mystes:

Talán január vége felé felszínre fog kerülni a jéghegynek a csúcsa és sejthető lesz, hogy mire is költi az egyház a közpénzből kapott támogatásokat. Lesz majd lepetés.
Véleményem szerint, az egyházak finanszírozására a német modellt kellene átvennünk.
Le veau d'or 2012.12.27 21:48:25
@Mystes:

"Mégiscsak jobb lesz a keresztyénség által (is) temperált és kialakított európai közélet ..."

Giordano Bruno is örvendezett ennek a "temperálásnak".
Le veau d'or 2012.12.28 06:57:51
@Mystes:

Az inkvizíció 600 évig tartott. Peruban és Mexikóban, hivatalosan 1820-ban ért véget. Az auto-da-fé napjainkig divatos. Becslések szerint, sok-sok millió életet követelt a vakhittel átitatott, önző és gonosz "ostobaság", mely évszázadokkal volt képes lassítani a tudományos és társadalmi fejlődést.

Ezzel foglalkozni, ezt megemlíteni szarozás szerinted?

(Amúgy, az ÁVH-s párhuzamod találó.)
Áder János tegnap ismét tett egy lépést káderkliséből kifelé vezető úton. A régen látott nagyságú fikacunamit kiváltó regisztrációs törvény Ádernek köszönhetően elindult alkotmányossági normakontrollra, nekünk halvány reményt, Orbánnak jelzésértékű sallert…..
Le veau d'or 2012.12.07 21:54:07
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

Nem, nekem a lánykori neven Quatzacoatle.
Le veau d'or 2012.12.07 22:00:50
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

Kár magyarázkodnom. Hidd, ahogy akarod.
Le veau d'or 2012.12.08 08:03:23
@a szív fészkei:

Amennyiben a gratodat, a briliáns és árnyalatokban gazdag ál-naplónak köszönhetem, úgy érdemtelenül kaptam. Az én szerepem csupán annyi, hogy az itt összegyűltek pszeudo közéleti kényszeres betegségük istápolásához hozzájárulva, erre a gyöngyszemre már ekkor felhívtam a figyelmet:

"Le veau d'or 2012.12.06 18:11:41

Akinek a finoman cizellált tetvetlenítő böllérkés tetszik, az örömét fogja lelni ebben:
feketegyorgynaploja.tumblr.com/"

Ami viszont tanulságos számomra (ez részben kapcsolódik a "négyen vagyunk", régebbi mondatodhoz), hogy az itt befektetett Newtonméterek, jobbára a molinókra felfestett nagybetűs szövegtöredékek variálására fordítódnak, ezeket kiszűrve csupán morzsák maradnak az én rostámon.

Mondhatnám, szóra sem érdemes. Mondhatnám, talán stilisztikailag megtisztelő (nem tartalmilag és főleg nem az idegbeteg vulgaritás jegyeit tükröző, jelentős számú szövegrészre vonatkoztatva) a Steffivel történő összehasonlításom.

Én annak tudatában írok így, hogy az átlagember igyekszik, tehetségéhez mérten kerek mondatokban fogalmazni. Az átlag feletti, tudatosan engedhet meg magának frappírozó pongyolaságot. Csupán, a némelyek számára nem testközeli mondatszerkezetek, megérzésen alapuló összevetésre alapozva, a bátorság fogalmát jelentősen túllépi a levont következtetések tényként történő interpretálása.

(Annak idején, mikor az első hírt megkaptam a „Steffi nagy leleplezéséről”, mivel analitikus természetű vagyok, átvizsgáltam a máig is hozzáférhető háttéranyagokat. Meggyőződésem, hogy az affért követően, Steffit többnapos rekeszizomláz gyötörte, a nagyszámú lesajnáló röhögési rohamának szövődménye következtében.)
Kardinálisok gyűrűjében adta áldását az iTunes-ban mától megvásárolható applikációra XVI. Benedek. Az applikáció futtatásához a Vatikán minden dolgozója az Apple táblagépének speciális változatát az iPapot kapja karácsonyra. A Vatikán igyekszik lépest tartani korral,…..
Le veau d'or 2012.12.06 18:20:15
"Arra már láttunk példát, hogy aki az ifjúságot semmibe vette, az sokáig nem maradt hatalmon"    "Viszlát magyar felsőoktatás? NEM!Legyen ez az első lépés: oszd meg ezt, hogy mindenki lássa, hogyan hazudnak a képünkbe azok, akik csak papolni tudnak! A kettő az lesz,…..
"Próbálom én, unos és untalan, de egyszerre vagyok súlyos és súlytalan, ahogy erőlködök újra talpra állok, de akkor is vagyok, ha semmit nem csinálok! Gyöngyöt szórok a disznók elé, adom a pofont a szarnak, Kalimpálok a semmi után, fejjel megyek a falnak. " (via) Az…..
Le veau d'or 2012.12.04 12:29:04
@s:
"Ő csorda számra tartja gyűlevész
szolgáit, éppenséggel mintha minden
hajszála egy őrzőt kivánna; sok
meránit, ollykor azt hinné az ember,
hogy tán akasztani viszik, úgy körül
van véve a léhűtőktől;..."

" Ó, buzogj vér! Csak buzogj!"
" Beszélj, beszélj; igen
jól hallom én panaszod; de a magam
panasza is beszél -..."
Le veau d'or 2012.12.04 13:08:22
@s:
Tetszett, köszi.
Sajátos szerepcserének lehettünk tanúi tegnap. A NEM tüntetés hatására az eddig agresszorkodó Jobbik sietett kijelenteni Vona Gábor szájával, hogy kedves nép, be tetszettünk fosni, mostan találtunk rettegni valót mert meg leszünk ám semmisítve. Úgybiza. Az…..
Le veau d'or 2012.12.03 17:58:02
@Mariann19:

Ami miatt én másképpen látom egy kicsit, az talán a kialakulásának, alapjainak történelmi háttere alapjaira vezethető vissza.
A liber szó eredetileg a szabad, szabadnak születettet jelentette. A spanyolok alkalmazták először a liberalizmust, mint kifejezést, és fogalmazták meg (alkotmányos szinten) az alapelveit, mellyel a szabadságot akaró, szabadságot szerető eszméket vallók azonosultak.
M.o.-n soha sem volt történelmi hagyománya az individuális gondolkozásnak. We need leaders, akitől várjuk, hogy megmondja, hogy mi a teendő. Várjuk, hogy megmondja, ki a barát, ki az ellenség. Várjuk, hogy megdicsérjen és mi boldogan hajtjuk végre minden parancsát. Mi egy idő után megkedvelünk mindenkit, aki a nyakunkra ül. (Kertész-Orbán)
Világszerte üldözik a keresztényeket - mondja Rétvári Bence, mire Víz Péter a Nemzetközi Krisztusi Szolidaritás - az ezmiazt majd magyarázza el valaki kommentben, mert az én ateista képzeletemben ők, tudjátok, világszerte megfeszítve szolidárisak, hogy átérezzék az Úrjézus…..
Kedves Népem! Tündérbogaraim. Így állunk? Így? Pofáztok és szembeszegültök? Lármáztok, elégedetlenek vagytok és a beletörődés  kompromisszum legkisebb jele nélkül képesek vagytok még mindig ezen a regisztráción műbalhézni?  Lárifári!  Nem…..
Le veau d'or 2012.12.01 11:49:12
Roppant nehéz megtámadni, vagy megmagyarázni úgy valamit-jelen esetben a regisztrációt-,hogy a nyilvánvaló tények helyett kinyitjuk a halandzsáriumos szekrényt.

A regisztráció célja:
Kiszorítani azokat a szavazókat, akik
- nem meggyőződésük, elkötelezettségük által vezérelve szavaztak, (ők többnyire az ad hoc, illetve a "megvásárolható" szavazók)
- a társadalmi és a politikai szövevény átlátására kevésbé alkalmasak, (ők azok, akik pro és kontra meggyőzhetők két másodperc alatt, valamint azok akik semmit sem tettek azért, hogy térben és időben kalibrálják magukat),
- a szociális és egzisztenciális piramis alján lévőket (számukra az ügyintézés és az ezzel járó költségek, kiadások komoly gondot jelentenek.

Ez a rendszer hatványozottan előnyhöz juttatja:
-a fanatikusan elkötelezettekkel,
-a megvásárolt lelkűekkel,
-a sarkos világnézetűekkel (elnézést a világnézet ide túl erős) rendelkező formációkat.

Ennyi az egész. A számomra a többi csupán rizsa.
Megjegyzem, ezt a jobbik preferálta a fidesz csupán plagizálta rejtve, lopva. (Nagyon vicces volt, amikor ezért Zagyva úr is lobbyzott.)

El lehet gondolkozni azon, hogy ezek az elvek jók, vagy sem. Számos példa volt erre a XX. század derekáig a világban. Ma már nincs ilyen, de hát kérem, a demokrácia-felfogásunk is lehet un-ortodox.
Ez a fidesz részére mintegy 30% előnyt, a jobbik részére 6-10% előnyt, az mszp részére 3-5% előnyt biztosíthat, az eredeti rendszerhez képest.
Le veau d'or 2012.12.01 16:22:48
Az új választási rendszerünk és a regisztráció megkérdőjelezhetetlenül demokratikus és a teljes esélyegyenlőséget biztosítja a magyar és a külhoni (még a piréziai is) lakosok részére.

Az egyéni módosító tervezetet, melyet a http:/pontpontvesszocskeponthu jóvoltából megismerhettem, most mindenkivel megosztom.

A KNDP monopoláris kutatásokban jeleskedő szakértői egyéni módosítót dolgoztak ki, hogy kiküszöbölhetővé váljanak a koncentráció hiányos jegyzők kihasználásából eredő rút csalási lehetőségek.
Javasolják, hogy aktiválni kelljen a regisztrációt.

Az ehhez szükséges kettőakilencvanhatodikon karaktert tartalmazó (elvétve lesz benne csupán, ék-, rovás- és inka csomóírás jel, viszont mindegyik capital letter) kódot a jegyző, kétszeri elismétléssel súgja a regisztráló jobbik fülébe, 12566 mm távolságból, 36 dB hangerővel. (A környezeti zaj értéke szigorúan 120 dB alatt kell, hogy legyen.)
A regisztrálónak már csak annyi feladata maradt, hogy ezt a könnyen megjegyezhető karaktersort a választást megelőző keddi napon 17:00 és 17:00 közötti időintervallumban, a Bakutól 45 km-re ÉÉK irányban horgonyzó, magyar zászlóval díszített soner vitorlamesterének kezelésében lévő kínai, beszédfelismerői képesítéssel rendelkező ara papagájnak, becsukott szemmel és egy levegővételre elmondja. Amennyiben a választó a kódot hibátlanul és felismerhetően mondta el, úgy a papagáj bólint. A bólintást, a Simicskatalicska (Trademark) fantázianevű bólintásfelismerő rendszer (melyet egy, a számunkra ismeretlen 108%-osan magyar tulajdonú cég fejlesztett ki, mondhatnók világelső a maga nemében és szinte hihetetlen, de fejlesztés csupán 280 milliárdos állami szubvenciót igényelt) érzékeli. A Kio Cum kódnevű rakétaindító állomásról (Phenjantól hat órás séta déli irányba) felbocsájtott, rendkívül korszerű (még a töltete is atom) multifunkcionális kamunikációs eszköz segítségével, unortodox fénysebességgel továbbítja a regisztráló adatait. Az adatok fogadására felépítésre kerülő közel 40 000 mm létesítményt (Záhony melletti kiserdő területét jelölték ki a beruházás megvalósítására) a TEK fogja üzemeltetni. A választó adatainak megérkezését követő időpontok egyikében azokat a TEK, biciklisfutárral továbbítja a titkos soproni Adat Előfeldolgozó és Kisimító részlegéhez. A szükséges simításokat követően standard postai küldeményként a Gratz-Malmö-Kisinyov-Rákospalota vonalat igénybe véve érkeztetik a BM-be, ahol az aktiválást azonnal elvégzik. (Érdemes tehát igyekezni és az aktiváló helyszínen már az aktiválás kezdő időpontjában megjelenni.)
Mint látható, a rendszer működése teljesen transzparens. Józanésszel nem tételezhető fel, hogy az ellenzék annyira lealjasulna, hogy még ebbe is hibát, csúsztatást, vagy galádságot igyekezne belemagyarázni.

Még egy gesztus. A közpénzek kímélése érdekében, azok a regisztrálók, akik összes ingóságukat fedezetként felajánlják, hogy a kormánypártokra szavaznak, nos, nekik elég a közjegyző előtt bólintani. A közjegyzők a két hetes bólintásfelismerő készségfejlesztő tanfolyamuk alapján ezt felismerik, helyben és azonnal aktiválják a regisztrációt.
Ennyire egyszerű.
Tűzgömb szállt el Magyarország fölött, és kicsivel később megszületett - nem, nem az Úrjézus 2.0 - Palesztina. A felhőtlen örömbe némi üröm vegyült, mert itthon a piréz-izraeli összeesküvés úgy átbaszta a palánkon a numero unó parlamenti pizsamanácit, hogy a…..
Le veau d'or 2012.11.30 15:15:54
@Elli Vízel - The Ultimate Survivor:

Érthető, hogy fáraszt az elemzői feladat. Segítek:Der Spiegel alapján www.inkvizicio.hu/spiegel.html
Le veau d'or 2012.11.30 15:20:16
@Elli Vízel - The Ultimate Survivor:

Bocsánat, nem tudtam hogy te is villanyszerelő vagy.
Le veau d'or 2012.11.30 15:32:40
@Elli Vízel - The Ultimate Survivor:

Ez nem Descartes-féle koordináta rendszer. Itt a tengelyek osztásaránya a pillanatnyi igények szerint változtatható.
Amennyiben János Pált a te koordináta rendszeredben origó-közelinek tartod, úgy olvasd el, mit nyilatkozott, mikor megkövette az emberiséget az inkvizícióért. Ott is vannak számok, melyek köszönő viszonyban sincsenek az általad (azóta sem feltárt forrásból) idepötyögött adataiddal.
Mesterházy Attila azt álmodta, hogy ő lesz a bajnaigordon.  Hogy ezt tudatmódosító varázsgomba, vagy az MSZP felemeléséréért kifejtett kétéves erőlködés hatására fellépő agyi károsodás következtében álmodta, azt a Kökény Mihály vezette tudóscsoport most próbálja…..
Le veau d'or 2012.11.29 17:15:41
@a szív fészkei:

Ma majdnem mindent végigolvastam és meg kell állapítanom -mint a gombák eső után-bújtak elő a nullkilométeres, orbáni farpofa-arcú kommentelők. Erősen taplónak tűntek első olvasatra (természetesen tapló gombának). Ezek az evolúció segítségével már valódi kaptár-kolóniák alakítására képes ízeltlábúakká formálódtak, vagy valakinek szólnia kellet, hogy lepjétek el és porozzátok be a szemüket a varánuszi bitangoknak. Harmadik lehetőség nincs.
Le veau d'or 2012.11.29 17:38:27
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Not at all.

Végül is örvendeznem kellene, hogy nem az ószövetséget hoztad fel példának, rámutatva arra, hogy bakker ez is tele van a sok rohadék zsidóval.
Te egyszerűen mellébeszélsz. Én konkrétan a linkedre kérdeztem. Már nem nagyon izgat, hogy megtaláltad-e, miből ollóztak és más magyarázattal adtak el neked. Ne is nézz utána, fárasztó.
Az emberek döntő többsége, a saját magával szemben támasztott elvárásainak való megfelelése alapján ítéli meg önmagát. Nehogy emeld a lécet!
Le veau d'or 2012.11.29 17:48:45
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Most értettem meg az egyéb listádat. Ahol ez megtalálható (amúgy minden, amit írtál ezen a lapon van), az egy vallási lap. Ha jól emlékszem imazsámoly a neve. Erre a lapra, a fórumok közé uploadolt egy noname egy listát. Ez olyan autentikus, mint a wiki. Brawo.
A kormány IMF-ellenes óriásplakátjainak eredményességét több hirdető is megirigyelte, ezért decemberre eláraszthatják az országot az IMF-es farhát-akciós plakátok.  „Nem kérünk az IMF-hitelből, mert a Coca-Cola jéghidegen az igazi.” Ez csak egy azon hirdetések…..
Fénylő Csillagunk tegnap télakot vett az országból. Kedves népe hiába várta, hogy a név szerinti szavazáson magát kihúzva, termetének mélységét magasságnak láttatva megszólaljon azon a kiművelt egérhangján: igen! Büszkén, férfiasan, ahogy csak egy téeszelnök képes a…..
Le veau d'or 2012.11.27 12:47:08
@kifordított nagyanyó:
Ez csak egy gute Freunde wünschen volt, nem disputa generáló üzenet.
Le veau d'or 2012.11.27 12:53:35
Le veau d'or 2012.11.27 13:23:23
@londonterminals:

Never mind.

"Tragédiának nézed? Nézd legott komédiának, s mulattatni fog." Figyeld, ahogyan az ócska mutáció fényesre csiszolta az agy barázdáit, s rájössz hasztalan érvelni, meggyőzni, s tán időfecsérlés tényeket felsorakoztatni. Hagyni kell, hagy folyjon a habokat verő áradat...a pöcegödörbe.
Miközben az ország tévénézői azt tippelgetik, hol láthatják majd az RTL II-n Delhusa Gjonit, ahogy 16 szörnyen ostoba nőből igyekszik kiválasztani élete párját, a DigiTV műsoráról lekerülhetnek a Discovery-csoport adói. A DTV News cikke szerint úgy néz ki, november 1-től hat…..
Le veau d'or 2012.11.24 20:50:09
@ZÉ:
Megértem én, ha még egy csomagot csinál és többet kér a dicovery-ért. Megértem, hiszen nekem kell fizetnem jelentős részét a közműdíjnak.
Így viszont felháborító. (Nem utolsó sorban a helyette kapott DigiLife fantázia nevű 2 filléres gagyiért.)
A UPS-el a környékünkön már többen egyeztetnek.
Nem mellékes az sem, hogy az internet sávszélesség gyalázatos.
A HVG nem kér bocsánatot Semjén Zsolttól. Szent Habakuk, mondd édes próféta mi lesz most a látomással? Mert a borzalmas hiszti közben azt az egyet nem cáfolta senki, hogy Semjén apostol a 40%-ot csak másolta innen onnan. Helyette elővették a leghülyébbeknek szóló…..
Le veau d'or 2012.11.22 21:01:03
@a szív fészkei:

Nem bántásiból írtam. Ráadásul ezt évtizedekkel ezelőtt olvastam, s meglehet, hogy az emlékek torzulnak. Nem akarok utána nézni, azt írom ahogyan én tudom. Emlékeimben az él, hogy egy fiatal zsidó srác vezetésével az egyik osztag felrobbantotta azt a szállodát, ahol az angol katonai és politikai vezetés családtagjai laktak. (nők, gyerekek, patakvér) Így akartak nyomást gyakorolni az angol fennhatóságra, amely lassítani kívánta a betelepülést. (Tudod, ebben az időben sok hajót visszaküldtek, akadályozták a telepek kialakítását.)
Nem tudtam azonosulni ezzel a megoldással.
Le veau d'or 2012.11.23 13:57:04
@De hol van Columbo felesége?:

Roppantul meglepődnék, ha ezekkel -a tudatalattidban- nem voltál tisztában.
Ennél cseppet durvább a valóság.
Gondold végig, jelenleg hol lehet leginkább "ártani" az ingatag, égbe tornyosuló gólyalábakon álló hatalomnak?
Nincs más fórum, csak ez.
Hol lehetne rejtőzködve "szervezkedni"?
Ma már csak itt.
Emlékezz a hatalmi struktúra kiépítésének azonnalosan megvalósított pontjaira, amiken csak tréfálkoztak a "népek". (Én 15 ilyen kiemelten veszélyes helyet, helyzetet és szervezetet tudnék felsorolni. Megjegyzem a házi pálinka főzésének engedélyezése is tudatosan ebbe az irányba mutat.)
Bezám.
Szakmán belülről vannak pletykák annak az observer csapatnak méretéről és a havi költségeiről, akik ezzel foglalkoznak. Az arab-tavasz óta ez a szervezet kihízott a nadrágjából. Kicsi gondolkozás után a források egy részére (3-4 mrdFt) is rátalálsz.
Ugye, az sem lep meg, hogy a keletkezett adatok nem a Kubatov-listát fogják gyarapítani.

A jelenlegi kommentelők közül én, a tartalom, a tanított stílus, a célirányos terelgetés alapján négy aktort határozottan felismerni vélek.
Nem akarok senkit untatni, de az IP-lakcím-név összerendelés real-time lehetséges (a VPN is csak ideig-óráig segít).
Le veau d'or 2012.11.23 14:41:20
@De hol van Columbo felesége?:

"Aktákba írják, miről álmodoztam
s azt is, ki érti meg.
És nem sejthetem, mikor lesz elég ok
előkotorni azt a kartotékot,
mely jogom sérti meg." (JA: Levegőt!)

Elég, ha csak a cselekvés gondolatának a kimondásáig jutsz el.
Varánusz Csaó, LMP! 2012.11.18 05:06:13
Egyszer volt, hol nem volt, itt a vége fuss el véle.  Az LMP tegnapi kongresszusi napján kiderült, pofont adni a szarnak továbbra is nagyon megy, a lényeglátással meg az eddiginél is nagyobb bajok vannak.  - Nem sikerült felérni ésszel, hogy a meghozott döntéssel az utolsó…..
"Hogyha új trükköt nem csinálsz,Holnap kijön egy óriás.Téged megesz, engem elás,És nem csinál semmi mást,Ez a kurva nagy óriás." (via)     Egyszer volt, hol nem volt, Tündérmeseországban ahol a ősi hagyományai vannak a parasztvakításnak a legkisebb kistesó is…..
Le veau d'or 2012.11.16 14:54:37
@lfleto:

Köszönet, ezért az átfogó, már-már elemzői szintű (tényadatokra támaszkodó)hozzászólásért. Számomra komoly segítséget jelent, hogy megértsem az egyetlen ügyre koncentrálók gondolkodás módját. A jövőben igyekezni fogok ezen tapasztalatokat, önmagamnak a tudatosság szintjére beégetni.
Le veau d'or 2012.11.16 15:25:42
@lfleto:
"...az egykulcsos SZJA 600 milliárdos bevételkiesést jelent évente, vagyis ennyivel több marad a gazdaságban."

Ez is nagyon jó!

Talán ki kellene egészítened, hogy az elolvadt 4 eMrd is a gazdaságba (magán gazdaságba) került és most tapsolhatunk örömünkben. Okosodok, látod.
Papcsák Ferenc nem bírta tovább a felé özönlő hála és szeretet megnyilvánulásait, és szakított a kék közösségi oldallal. De nem ő volt tegnap az egyetlen akinek elege lett. Fazekas Sándor vidékrontási miniszternek is lefogazott agyában a hajtáslánc, mert mi az, hogy ők itt…..
Kicsikét szűk a világ nekem, Keresem benne még a helyem,,Nem látom tisztán a holnapot,Lehet, hogy én ma még ebbe belehalok! Félig telt papírok az asztalon, ha rájuk nézek jön az iszony,Szólj rám, ha egyszer az életben,Jó számot írnék rá véletlen! Nem tudom mi lesz majd,…..
Le veau d'or 2012.11.08 15:53:23
@Még jó, hogy FIDESZ!:

"Azt hiszi, hogy az él átmegy!"

...hogy ütögessem a sarkamhoz azt a félművelt agyadat. A mongol(oid) nyelvet jobban műveled?
Le veau d'or 2012.11.08 16:03:21
@Még jó, hogy FIDESZ!:

Elnézést kell kérnem, mivel végigolvastam az eddigi hozzászólásaidat.
Kénytelen vagyok visszavonni, a számodra amúgy is szuperlatívusznak számító, félművelt jelzőmet. (A konvergál a nullához meghatározás, ugye ismerősnek tűnik a számodra, sokat hallhattad már.)
A Bullshit Rajongók Ünnepét (BRÜ) rendezték tegnap a nagy büdösben. Szószátyár metafóra gyártó kisiparosaink igazán kitettek magukért, szavunk nem lehet. Tagadhatatlanul belefordultunk a kampányba, egymás után kapkodhattuk fejünket Vona Gábor "cigány testvéreim" és…..
Kedves Nemzetem! Néha revidiálnom kell a nézeteimet. Tudom, számotokra ez hihetetlen, mert a tévedésem lehetőségének esélyei megegyeznek a józan költségvetés valószínűségével, de most mégis megesett. Ráadásul saját tapasztalat vezetett el a felismerésig, ami számomra…..
Le veau d'or 2012.10.29 19:45:59
@a szív fészkei:

Kijaza "kúposszájú csiga"?
Kedves Vezetőnknek nincs szerencséje ezekkel a Varga Tamásokkal. Minden országlására jut egy, amelyik toposszá válik. Az Úr első eljövetelekor még a gimnazista haver Varga volt porondon. A Teleki Blanka gimnáziumból induló Orbán-Simicska-Varga Tamás szentháromságból Orbán…..
Le veau d'or 2012.10.26 12:48:48
@saravad:

pedighát' a népi bölcsesség:

...aki hazudik, az lop is, aki lop az gyilkol is...
Fekete napja volt Viktorunknak a tegnapi. Csak csodálkozik rá a világra, mint busmanok a szánkóra, hogy fakkjú vazze, mi van itt? Szabó Rebekát meg tudná fojtani egy nemzetiszínű zsinórtangával, az arca meg lángol a szavaktól amik Anikó asszony szájából indulva arculütésként…..
Le veau d'or 2012.10.20 16:02:53
@a szív fészkei:
Nem szép dolog bántani István nénit. Könnyen rád süthetik, hogy fajgyűlölő vagy (nem rassz).
Emlékezz! Töredelmesen bevallotta régebben a származási vonalát és a tudomány jelenlegi állása szerint erre csak egy magyarázat van. Légy elnéző (nem le) vele szemben.
Le veau d'or 2012.10.20 17:38:39
@KókaDtszegfű:

Én elgondolkodtam és utána is néztem. Javaslom tegyél te is így. Három példát mondok csak az ezerből.
A teljes növényolaj ipar és négyezer hektár. Ingyen került olasz cég tulajdonába.
A teljes arab térséget kiszolgáló MKM és Röck. A kiírtása ugyanekkor kezdődött el. Gyakorlatilag ingyen került idegen tulajdonba. A kifizetett összeg visszacsorgott munkahely megtartás és fejlesztés céllal.
A teljes magyar finommechanika. (Bp. Dunakeszi) Ugyanaz az ember indította mint és néhányat sk. le is vezérelt. (A végrehajtók közül akik belebuktak, azonnal /másnap/ kapotak zsíros állást a magyar pénzintézeteknél.)
Mesélhetném a VT-t, az Oriont az Ikarust és a működő mezőgazdasági nagyüzemeket.

A hitelek pedig így alakultak: (A ciklus indulásakor meglévő hitel és az átadáskori hitel ráta.)
Antal 2,8 szorosára emelte.
Horn 1,8 szorosára emelte.
Orbán 1,51 szeresére emelte.
M-Gy 1,24 szeresére emelte.
Gyurcsány (2009-es lemondásáig) 1,27 szeresére emelte.
Bajnai 1,4 szeresére emelte. (MNB-nél elhelyezett deviza tartalék is benne van, valamint a hátrahagyott, nem lehívott hitelek.)
Orbán, eddig az kibocsájtott állampapírok és az előző kormány által felvett hitel-maradék elköltésével, a vonatkozó kamatok viszonylatában 2 szeres szorzónál tart. (két év alatt és a MANYUP-ot nem is számoltam)

Azt gondolom, hogy csak így érdemes vizsgálni, hiszen nem hagyható figyelmen kívül az, hogy 1990-hez viszonyítva a forint több száz százalékos inflációt szenvedett el.

Ezek nem nagyon erősítik meg a határozott véleményedet.
Le veau d'or 2012.10.20 17:46:32
@a szív fészkei:

Ő nem Schwäbisch. Azok tenyeres-talpas, korpulens, jókedélyű asszonyságok és közös a mitokondriális ősanyánk.
Neki más az ősanyja, mint ahogyan ezt penész szagú bordűrökkel terhelve kifejtette nekünk. Én hiszek neki, hiszen van tudományos magyarázat erre, ám ez csak egyetlen esetben lehetséges. Ő bizony egy kihaltnak tekintett oldalág (párhuzamos evolúciós zsákutca) terméke lehet. Ez az egyetlen magyarázat. Bizony. Te most egy zaklatott egójút, beilleszkedési zavarokkal küszködőt, az evolúciós verseny vesztesét, fajának talán utolsó példányát, egy neanderthalit froclizol. Ez a rejtély nyitja. A tudomány nevében kérlek, óvd őt.
"Drága Nertársak, Drága Nertásnők, Drága Minden! " ...illetve még nem, pontosabban csak ti hiszitek, hogy már drága,  mert még nem tudjátok amit mindjárt megtudtok, hogy ilyen barokkos körmondatba zavarodva bökjem ki az izét. Ni. Ezt a hogyishíjákot, amire a szavakat sem…..
Le veau d'or 2012.10.16 20:36:22
@Ad Dio:
Teljesen egyet értek veled. Ezek a rohadék Svédek a disznó-marha húsunkról is lesújtó véleménnyel vannak. Hogy jönnek ők ehhez.
A kuruc is türtőzteti magát Barack Obamával és minden aljadék liberális politikussal kapcsolatban, a fidesz is árnyaltan fogalmaz Cohn-Bendit-el szemben, dajcstompika pedig rózsaolajba mártja a tollát, ha okos fejével véleményt fogalmaz. Ezek után ez a niemand honnan veszi a bátorságot?

Azt viszont nem értem, hogy az "ab ovo?", így kérdőjellel ott, mit akar jelenteni? Nem gondolom, hogy latin-szakos voltál/vagy.
Le veau d'or 2012.10.16 20:44:30
@Ad Dio:
Köszi, kedves vagy. A tojástól (indulva), ezt jelenti. Így próbáld beilleszteni az irományodba, nekem nem sikerült logikai kapcsolatot találnom. Bizonyosan az én hibám.

Ez olyasmi lehet nálad, mint az idejekorán kifejezés jelenkori értelmezése.
Le veau d'or 2012.10.16 20:54:18
@Ad Dio:

Nem lehetne inkább majd avatni?