Regisztráció Blogot indítok
Adatok
r1attee13

0 bejegyzést írt és 45 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az elmúlt száz év legnagyszerűbb miniszterelnöke kissé belehibbant saját nagyszerűségébe. Szokott ilyen lenni a történelemben, nincs benne semmi különös. Abban sem, hogy a hülye, de szorgalmas és szervilis környezete nem tudja megakadályozni a hibbantság nyilvánvalóvá válását a szeretett nép…..
Az úgy volt, hogy hattól már lehet sejtetni dolgokat, héttől meg kezdődik az egész választási hercehurca tévés szempontból izgalmas része, az erre az egy estére kurva drágán lefejlesztett és haveri cégen át megmutyizott szoftver élő tesztelése, ami magában hordozza a bakik csíráját és a felhőtlen…..
Nem jutott be az élő adásba a The Wedding at the Slaughterhouse nevű grindcore zenekar, mert az X-Faktor egy tévéműsor, aminek van kereskedelmi értéke, és abba nem fér bele, ha hetente (vagy legalábbis az első héten mindenképpen) egy hosszú hajú, szakállas pali földöntúli hangon hörgi a mikrofonba…..
1950. Tuffi, az elefánt kitört a wuppertali függővasút kocsijából, és a folyóba ugrott. A sekély vízszint ellenére túlélte, és még negyven évig szolgált egy cirkuszban. A fotó utólagos illusztráció. Kösz a képért Sam.Joe-nak!  ..
r1attee13 2016.10.09 20:55:06
@Crip Lee: vártam már, hogy mire a kommentekhez érek, valaki elsüt egy Chuck Norris-os poént. :) Ez jó lett a részedről! :D
  A The Atlantic szavaztatta meg olvasóit egy többfordulós, igen nemes vetélkedés során, melyben azt szerette volna megtudni, hogy ki a legótvarabb gennyláda a tévében, az a szereplő, akinek nincs visszaút, akiben semmi emberség, megmentendő jóság nem lapul, mint mondjuk Darth…..
r1attee13 2015.12.07 20:15:53
Belterjes dagonya, kihűlt lábvíz, gátlástalan önpromó, nézőmaximalizáló, bűnös testiség. Nagyjából ezekkel a kulcsszavakkal lehetne jellemezni az év legnagyobb durranásának beharangozott Hungary's Got Talent második élő show-ját.   Horgas Eszter ezúttal nem pakolta ki a…..
Nem ritkán a túlzott költségcsökkentés vezethet nemzetközi botrányhoz. Az áldozatokon azonban ez nem segít. Ennek ellenére vidámak maradunk. Jöjjön! Az Égéstér 147. adásának kommentposztja. Direktlink a letöltéshez...
Vigyázat! A nyugalom megzavarására alkalmas képek következnek. 1942 - Milton Brooks  A detroiti Ford Motor Company dolgozóinak sztrájkja 1964 -  Robert H. Jackson  Jack Ruby nightclub-tulajdonos az újságírók és rendőrök gyűrűjéből kiszabadulva, közvetlen közelről…..
Nemrég belefutottam a kérdésbe a carthrottle-ön, hogy ha három autód lenne, mi lenne az. Egy hétköznapokra, egy hétvégére és egy pályázni. Be is küldtem a kérdést a szerkesztőségi levelezőlistánkra. Íme, a válaszok: Pere László (karmageddon)Hétköznapokra: Mivel van…..
r1attee13 2014.09.23 15:36:38
@ommm:
autobazar.autovia.sk/renault-r4-5gt-turbo-1560469
Pista, szerinted? Ennyi pénz érte korrekt, vagy sejtsek mögötte valami buktatót?
Egyelőre nem tudják, hogyan, csak azt, hogy kell. Kíváncsian várjuk, nem lesz egyszerű. Az Égéstér 127. adásának kommentposztja. Direklink a letöltéshez. Kapcsolódó anyagunk: Erdélyi Péter (Magyar Gépjárműimportőrök Egyesülete) levele, a robogók…..
Tudják önök, milyenek valójában a helyek, ahol szeretett autóik készülnek? És mivel etetik az újságírót? Mai Égéstér-adásunk kommentposztja...
TComment Utáljunk mindenkit! 2014.05.27 10:51:45
Az autósnak útban a biciklis, a biciklis ököllel üti az autót, de mindenek felett mindketten gyűlölik a motorosokat. És persze, a gyalogosok, hát azok baromira bosszantóak. Itt mindenki hülye? Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
A nemszavazó polgár az EP-választások igazi győztese, írják a cseh és szlovák napilapok. Szlovákia és Csehország negatív példa Európában. Az EP-választás során Szlovákiában a szavazók 85 százaléka, Csehországban 81 százaléka maradt otthon a hétvégén. A két ország a…..
Komplex adás, amelyben nem kerüljük a forró témát. Gyanús Audi? Szervizköltség? Zene, szórakozás? Kínai álmok? Van itt minden! Az Égéstér 119. adásának kommentposztja. Direktlink a letöltéshez...
Áprilisban kirándulni mentünk. Prágát és Drezdát vettük célba, négy gyerekkel. Útközben pedig itt-ott megálltunk, és megnéztük, amire kíváncsiak voltunk. Most a részletek jönnek, megtudhatjátok, mivel szórakoztattuk a gyerekeket - meg persze magunkat is. 1. LO37-es mintájú…..
Vajon mibe érdemes még most befektetni, hogy pár év múlva megtollasodjunk? Opel? Ford? BMW? Érdemes ezzel foglalkozni? Mindeközben lecsap a P-rendszámokra a NAV. Csak nem így kellene. Az Égéstér 118. adásának kommentposztja. Direktlink a letöltéshez...
Belsőség Ilyet még nem láttál 2014.04.14 17:04:09
A Jalopnikon futottam bele Raphael Orlove kis posztjába, melybe minden idők legritkább burnout-videóját ágyazta be.Mond valamit, bár számomra ez nem akkor durranás, mert két autó- és motorbuzi nagybácsival a családban azért előfordult egy-egy gavallérrajt a 613-as krómkával, amit…..
r1attee13 2014.04.14 18:31:06
@visszakettopadlogaz: pedig megy az rendesen, Pöstyén körül a pályán toltuk neki anno a hivatalos utazó sebességet jó pár km-en keresztül. :-D Az a hang és az tér belül! És Azok a szép emlékű 90es évek!
Vajon mire jó egy Audi Q7 és miért kell a világnak a sok, nagy SUV illetve miről ne feledkezz meg, ha turbódízel autód van. És persze Schwarzenegger. Az Égéstér 114. adásának kommentposztja. Direktlink a letöltéshez.  ..
r1attee13 2014.04.11 11:49:36
@ommm: chrome-on működik, most (újra) leszedem mindet...
Dunaszerdahely - Kisszeben - Dunaszerdahely az 8-9 égéstér. Jobb, mint bármelyik rádió!
r1attee13 2014.04.11 11:53:43
@visszakettopadlogaz: Azért van különbség menetzajban...
Egy cee´d-el járok, tisztességesen megcsinált jó autó, van benne minden (azaz a klasszik A-ból B-be), de a majdnem legmasabb felszereltség (bőröskormány, sebváltó és kartámasz) de pályán q.rva hangos! 8-900 km után még este is búg a fülem tőle. A Fabia I is csendesebb volt...
r1attee13 2014.04.11 15:27:39
@kissbe1234: hiánypótló! kösz

"A következő adások nem léteznek: 48, 49, 52, 72"
:D ennyit a számozásról... De ez nem mateklecke/számolási gyakorlat.
A remény hal meg utoljára. Hosszú évek óta reménykedem abban, hogy a kiváló színész, aki gyermekkorom egyik bálványa volt, újra visszakerül az A listára. A 90-es évek róla szóltak, sorjáztak a jobbnál jobb filmek, aztán a 2000-es évek elején valami kezdett elromlani, bár…..
TComment Némettől használtat? 2014.02.27 14:18:41
Mítoszok és a valóság, szakadt gumik és csodás autók. Szórakozzon velünk! Kapcsolódó cikkünk kommentposztja. Az adás direktlinkje.  ..