Regisztráció Blogot indítok
Adatok
torrentisz

0 bejegyzést írt és 32 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Még ha be is hánytok mind a két oldal béna szar felhozatalától, akkor is menjetek szavazni! Saját tollat vigyetek, és akár mindegyik rublikába rajzoljatok egy büdösnagy faszt! A lényeg, hogy az érvénytelen szavazatok is jóval többet érnek a semminél!  ..
torrentisz 2014.04.06 15:07:03
Subba Jön a Való Világ 6! 2014.01.02 17:35:40
A pornós kategóriában indul ez a kis míves gyöngy is, aki a videó alapján magára bőszített egy bárkit és az most jól bosszút áll emezen. Bazz, nagyon várom, hogy induljon! ..
Naked Ryanel 2014.01.02 08:12:50
..
torrentisz 2014.01.02 19:33:50
@Prof. Dr. Ausgezeichnet Lienen-Brücke:

igazad van taj részegen én sem állnék neki, józanodj, hányd ki magad, és keress egy ndk-s, Brünhildát.
Subba Subba tetkó: Hónaljpina 2013.12.30 14:31:29
Ez a kis selymes hölgyvirág tetováltatta a hónaaljára a saját nunusát. Miért a hónaljára és miért a sajátját? ..
torrentisz 2013.12.30 15:17:42
Naiv ügyfél kiakadt, hogy tömbösítve kapta meg az utóbbi hónapok levelezését az OTP-től, pedig korábban már egyszer felfogták, hogy melyik a levelezési címe. Bizonyára náluk is infrastrukturális fejlődés ment végbe, ezért butulhatott vissza a rendszer 10 évet: Boldog…..
Naiv júzer 2000 forintért eladta felesleges billentyűzetét, amit a Posta 2915 forintért szállított 35 km-rel arrébb: Szeretném megosztani élményemet a Magyar Postával kapcsolatban. Ott kezdődött a történet, hogy volt egy felesleges billentyűzetem amit eladásra szántam.…..
Pszichotikusra gyorsult világunkban nem elég, hogy az Enternet a UPC mintájára előre számlázza ki a szolgáltatását, de 12 nap a fizetési határidő, ami így három héttel azelőtt lejár, mintsem megvalósulna a teljesítés. Jönnek a középkori módszerek, és legközelebb a…..
Naiv autós épp felrakatta az új téli gumijait, amikor észrevette, hogy 2011-es gyártásúak. A Marso nem akart kedvezményt adni rá, de végül kicserélhette bármire, ami szintén nem volt egyszerű: A marso hálózatából néztem ki téligumit, nokian wrd3, ami több teszten is jól…..
torrentisz 2013.10.30 15:37:23
@zsiráfffff:
a gumi a tárolás alatt is avul nem csak terheléskor. a tárolás is falja a gariidőt.
Az ELMŰ 8% kedvezményt igérő online tarifájára szeretett volna váltani naiv ügyfél, de menetközben kiderült, hogy valójában egyáltalán nem járna jól az új tarifával. Miközben a nappali áram díja 8%-kal csökkenne (pontosabban csak az energia díj, amely a teljes ár felét…..
Meghosszabbította a köztévé Fábry Sándor szerződését - tudta meg a Blikk. A showman jövőre 20 adást készít az m1-nek, 440 millió forint + Áfáért. A Fábry show-t gyártó Trisó Produkciós Kft. tulajdonosa, Fábry Sándor az alapszerződésben meghatározott, eddigi juttatást…..
Egy 80 éves arab ember az USA-ban él és egy emailben ezt írja a fiának, aki Bécsben él: Drága Ahmed, szomorú vagyok, mert a kertemet nem tudom már felásni, hogy krumplit ültessek. Tudom ha te itt lennél, biztos segítenél. Ahmed ezt válaszolta az apjának: Apa nehogy felásd a kertet,…..
Megkezdődött a franciaországi Arles-ban a világ egyik legjelentősebb fotófesztiválja, amelynek keretében ötven kiállítást mutatnak be szeptember végéig. A Les Recontres d'Arles fesztivál ezúttal az Arles in Black (Arles feketében) címet viseli és a fekete-fehér fotográfiára…..
Az a fajta buzizás, amit a Jobbik képviselői folytatnak nem túl elegáns, és semmiképpen nem köztévé-konform, ebben azt hiszem megegyezhetünk, csak nem lehet olyanokat mondani, hogy buzifelvonulás az esti Híradóban. Az MTVA sokkal rafináltabban jár el, nem elhallgat, csak a műsor…..
Ha sorozatunk előző darabjában a múltkor azt írtuk, hogy a felhasználók kezdetektől fennálló követelése volt a Kezdőképernyő tetszőlegesen kiválasztható háttere, akkor az a kívánságuk egyenesen az ősködök idejéből származik, hogy egy másodpercig sem akarják nézegetni a…..
Subba Szia, sziasztok! 2013.07.07 10:13:59
..
torrentisz 2013.07.07 18:03:22
@Varga Pista, Fekete sas, Sáros utca:

Nálam van esélyed mucikám, a betonozással hogy állsz, azt kis pélóval is lehet..
Törvénysértő helyzet alakult ki a magyar magazinpiac egyik szűk, ám annál zsúfoltabb szegmensében, a hajózással foglalkozó lapok piacán, miután a nyilvántartást végző hivatalok rosszul végezték munkájukat - írja a Kreatív. A Magyar Vitorlás Szövetség februártól hosszú…..
Az egyidejűségre vágyunk hírfogyasztóként. Szeretjük, ha élőben kapcsolnak a televíziók egy helyszínt, és mi, nézők első kézből szembesülünk az aktuális valósággal. A Magyar Televízió rengeteg pénzt költ a híradójára, újabban gyakran élőben kapcsolják helyszíni…..
Megalázó körülmények között kellett fellépnie a Neotonnak az ígéretesnek hangzó csabai Sörfesztiválon, írja a Bors. A Neotonnak egy, a napon álló, forró sátorban kellett öltöznie, nem kaptak sem vizet, sem ventilátort, Csepregi Éva énekes pedig a kukászsákok takarásában…..
Pénteken óvatosan jeleztük a Lángoló Gitárok Facebookján, hogy Kanye West féltve őrzött, június 18-ára várt Yeezus című nagylemeze kiszivárgott a netre. Ez annyira nem nagy szám, minden albummal megtörténik az ilyesmi a mai világban, most viszont a teljes magyar népesség…..
Kikkekke révén a múltkorival szinte megegyező történetet kaptunk a be nem csengető kéményseprőkről. Náluk még fényképet is küldött a házukban kifüggesztett hirdetményről a fickó, hogy ezzel bizonyítsa ottjártát. Amivel csak az volt a szépséghiba, hogy a fénykép…..
Holtan találtak egy 14 éves gyermeket egy kínai elektronikai üzemben mely az Asusnak készít alkatrészeket, ezzel ismét felszínre került a gyermekmunka problémája az országban. Liu Fuzong május 21-én halt meg a Dongguani gyár alkalmazottjaként, jelentette a város Emberi…..
torrentisz 2013.06.03 10:24:37
@paráznabillegető:
A like ment, bár ilyen könnyen lenne garancia.
A gondom az hogy a nagy cégek, tisztában vannak a gyermekmunka létével, és ezt ki is használják, hiszen a felnőtt 6 dolláros órabéréhez képest csak 2 dollárt fizetnek.
Ők tudják hogy mi tudjuk, mi is tudjuk hogy ők tudják csak leszarják magas ivben.
Nem tudsz céget mondani aki az egyik napról a másikra "free" lenne.

Ez olyan mint a magyarországi beruházások, miért ide jönnének, amikor a bulgár , román munkaerő fele annyba kerül!!
Hitler portré, Szálasi portré, horogkereszt és angolul Halál a zsidókra! feliratot is magára varrt a békés megyei Petrovszki Attila - civilben cukrász - aki most pénteken, a prágai Heroes Gate MMA-rendezvényen lép fel. A szervezők ígérik: Attila testét trikó fogja…..