Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dr. félázsiai bóvli

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Világszerte élő tévhit, hogy a szabad lehetőségek hazája az Egyesült Államok. Ezt azonban ideje lenne végre elfelejteni, és felismerni: a rendszerváltás óta egyértelműen Magyarország a szabad lehetőségek hazája! Hol máshol fordulhatna elő, hogy volt szkinhedsrácból a baloldal…..
 Az új ateizmus élharcosai szerint az istenhit logikátlan és összeegyeztethetetlen a tudományos gondolkozással. Szerintük a legjobb dolog, ami történhetne a világon, az, ha a vallások, és köztük mindenekelőtt a kereszténység elveszítené a társadalmi tekintélyét, és tanait visszaminősítenék a…..
dr. félázsiai bóvli 2018.04.23 06:09:04
@Yoni: A beszélő kígyót be tudom bizonyítani, hogy nem létezett.
Azt hogy a bibliai isten a nőt a férfi oldalbordájából teremtette, ezt is. (előtte hat nap alatt egy egész világot meg a semmiből húzott fel? Szegény szakálas faszinak már nem jutott semmi az eszébe, hogy faragjon egy szülőgépet?)
A negyvennapos özönvíz, ami mindent elárasztott: hát ez is cinkes. Csak azok az élőlények maradtak élve, amit a bárkára felvittek? Valóban? Kórokozók, élősködőket minek vitt magával ez a hülye ember?
Vízenájrás?

Ezek most így hétfő reggel hatkor, amik eszembe jutnak és simán megcáfolhatók.
Egyébként meg az bizonyítson, aki állít! A tudományban egy állítás mögött ott kell lennie a magyarázatnak.
Fordítsuk meg a kérdésedet: bizonyítsd be, hogy ezek megtörténtek?
Forrnak Pesterzsébeten az indulatok:hamis választási értesítővel zaklatja a FIDESZ a kerület lakóit. A postaládákba dobott, az interneten pedig Földesi Gyula választókerületi elnök által terjesztett hamisítvány arra buzdítja a kerületi választókat, hogy vegyenek részt az október 2-i…..
Háttérbeszélgetésen vett részt a napokban a magyar könnyűzenei élet színe-java és a Petőfi Rádió vezetősége - értesült róla a Fülesbagoly. A találkozót - ami a sajtó kizárásával történt - Lobenwein Norbert, a Volt Fesztivál, a Balaton Sound és számos más rendezvény tulajdonosa hozta tető alá az…..
Megint megbénítják a fél várost, ezek a semmihez nem értő, munkásosztály legalja, tahó paraszt népség. Elmesélem röviden mi ezzel a bajom. kép: mno.hu Egy menő budai szállodában dolgoztam még régen, amikor mesélte a recepciós csávó, hogy a 34-es szobából lejövő úr, kérni fogja a telefonkönyvet, de…..
Már a sokadik piroslámpás negyedből származó hűtőmágnest kaptam amszterdami kiruccanásról hazaérkező ismerőstől. Gondolhatok bármit arról, hogy miként válhat elfogadott szimbólummá a prostitúció, mit jelent ennek legalizációja (s miért tartom ezt elfogadhatatlannak), ettől még tény: Amszterdam…..
Újabb Guinness-rekord kísérlet tanúi lehetünk? Úgy tűnik nem csak fajlagosan a legdrágább, de az ország leghosszabb kisvasútja is épülhet Felcsúton. Október elején még drámai hírekről számolt be a sajtó, az eredetileg október végi átadással tervezett építkezés nagyon…..
Azt írja a Bors, hogy Simicska Lajos miatt vannak beszarva a TV2 Jóban Rosszban című sorozatának szereplői, akik jobban tartanak a nadrágtartós oligarchától, mint az Iszlám Állam öngyilkos merénylőitől. Az van ugyanis, hogy a sorozat gyártója Simicska cégén, a Hung-Ister Zrt-n…..
dr. félázsiai bóvli 2015.10.31 20:48:00
I. - Viktor! Kérdezhetek valamit?- Hogyne, Drágám!- Mi történt, amikor olyan sokáig kettesben voltatok Putyikával?- Hát, volt egy furcsa kérése…- Mondd már el, megöl a kíváncsiság!- Azt akarta, hogy ereszkedjek négykézlábra és szájjal kapjam el a kis étcsoki-darabkákat,…..
dr. félázsiai bóvli 2015.02.21 20:00:59
:)
OrangeOrder Én megmondtam 2014.04.12 14:00:28
Büszke vagyok és boldog. Büszke, mert szinte első és egyedüli fideszesként már 2010 végén elegem lett az ellenzék, főleg a baloldal sirámaiból, és útjára indítottam kedves kis blogomat. Előre megmondtam mindent.  Megmondtam, hogy Viktor marad, megmondtam, hogy Pali bácsi…..
  ...de soha nem merted megkérdezni senkitől. Munkaalapú társadalom, unortodox gazdaságpolitika, rezsicsökkentés, nemzeti burzsoázia, nemzeti együttműködés rendszere, nemzeti konzultáció. Mindig csak karcolgattad, mit is jelenthetnek ezek a kifejezések, de soha nem merted felfedni a…..
dr. félázsiai bóvli 2015.01.07 21:01:08
25 évvel ezelőtt ezen napon kezdődött és tartott 10 napig a Ceausescu-rezsim megbuktatása, amelyet a diktátor sem élt túl. A kommunista diktatúrák közül egyedüliként a román rendszer megdöntése torkollott fegyveres összecsapásokba 1989-ben...
dr. félázsiai bóvli 2015.01.06 15:11:57
@lutria: elég lett volna egy baráti ország nagykövetségére mennie, már ott is nagyobb biztonságban lett volna. Persze azok is Bukarestben vannak, a nép megtalálta volna ott is hamar őket.
"Háhá, Árpi bazdmeg! Úgysem mersz átmenni a Gucci táskáddal a tüntetők között!" - mondta Viktor. "Most én pörgetek" - kiáltotta Viktor, miután kiitta az utolsó cent szederpálinkát is az őt ábrázoló fotóval díszített üvegből. Jó ízűt cuppantott a szájával, miután…..
A Munkáspártot soha nem lehetett szarral gurigázással vádolni, de ma valamit csúcsra járattak. Politikai és valódi hullákkal kevesen mernek kampányolni, erre talán csak az Összefogás – lásd országos lista első néhány szereplőjét – és a Fidesz – aki szellemében már…..
dr. félázsiai bóvli 2014.02.04 18:41:51
A diákság nem akar semmit, csak balhét. A diákság mögött az ellenzék vigyorog és vicsorog, amely most véli megtalálni a fogást a kormányon, két év meddő küzdelme és hazudozása után. Ez a diákság alig egy hét alatt olyan lett, mint a ’68-as párizsi diáklázadások…..
Itt élnek közöttünk, szinte észrevétlenül. Annyira megszoktuk őket, hogy fel se tűnnek, bele se gondolunk létezésükbe. Pedig ahogy élt itt egy kis generáció, úgy élnek velünk együtt, de inkább mellettünk a párhuzamos társadalmak a saját szokásjogaik, saját…..
Ha legközelebb tüntetést szerveztek: 1. A neonácik majomketrecét toljátok hátrébb a Jégbüfé mellett! 2. Ha valaki felszólal, előbb próbálja el egy tükör előtt. 3. Nagygyűlés előtt olvassátok el egymás beszédeit. 4. Egy szónok nem kaphat többet 10…..
"Nincs közöttük kövér, az a halálom" - jegyezte meg Orbán Viktor egy díszszemlén, erre beindult a törvényalkotás. Kövér László azóta elérhetetlen. Az újabb alkotmánymódosítási hullámban az alaptörvénybe iktathatják a kövérség betiltását. Azt egyelőre nem lehet…..
GFG Blog A trezor 2012.10.04 07:32:36
„A kurva anyukat. Sem pókerezni, sem rakaszolni nem tudnak.” (Hajnóczy Péter: A rakaszolás)     Van egy trezor. Úgy hívják, hogy IMF. Mindig ugyanúgy nyílik.  A pénzkihelyezésnek a válságban is ugyanazok a feltételei, mint korábban. Mindegy, hogy Görögországról,…..
A Fidesz kommunikációs csapata az alábbi PR-panelt találta ki, amit a kormánypárti politikusok minden egyes alkalommal elmondanak, ha szóba kerül az IMF-tárgyalás."az a mozgástér, melyet a kormány az elmúlt kétéves gazdaság- és társadalompolitikájával megalapozott, az megengedi,…..
Börtönszleng Csopperkedik 2012.09.20 12:36:15
Csopperkedik: nagyon merészen, bevállalósan viselkedik – Gyere fődim, mer ez mostan légfontosság! – hívja Hirceget Szamuráj. – El kell marjuk azt a szabolcsi senkiházit, ez dörzsölt föl még Sándoron. Bűűűdös vamzer! Kapom ki az asztallábat, te mit hozol,…..
dr. félázsiai bóvli 2012.09.21 12:34:52
@Megoldó: azé' lenne kis gógyid, kiokosodnál secperc öcsécske: bortonszleng.blog.hu/2011/10/19/titokbuzi_pulbuzi

Dehát abból tanul a gyerek ha kérdel.