Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MasterCard Premium Selection

11 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A modern kozmetikumokkal szemben hatalmasak az elvárásaink. Legyenek különlegesen hatékonyak, de emellett ha lehet, csak természetes összetevőket tartalmazzanak. A természet szerencsére bőven kínál olyan alapanyagokat – vagy, ahogy gondolni szeretünk rájuk: csodaszereket, amelyek biztonságos és…..
A baráti beszélgetések vissza-visszatérő eleme, hogy ki mit néz meg a másikon először. Mostanra itthon is felnőtt egy szubkultúra, akik körében ez nem is kérdés: hát a cipőjét!..
A nárciszok és jácintok idején érkezik, minden évben kicsit máskor, és a gyerekek mindig nagyon várják. Ő az, aki csoki- vagy festett tojásokat hagy maga után mindenfelé, és gyakran apró meglepetésekkel is kedveskedik a legkisebbeknek. Valójában viszont sok mindent nem is sejtünk a rejtélyes húsvéti…..
A hosszú téli estéken vagy a borongós, hűvös vasárnap délutánokon kevés pihentetőbb és lazítóbb élmény van, mint egy jó forró szauna. Vagy egy kellemesen meleg gőzfürdő… esetleg egy finoman izzasztó infraszauna. Nézzük, melyiket mire érdemes használni, és mi a különbség közöttük...
Február környékén, a hosszú szürkeség után mindannyian alig várjuk, hogy az első kis hóvirág kidugja a fejét, megjelenjenek az első rügyek, amik a csodás virágözönt ígérik tavasz derekára...
A Mastercard innovatív fizetési megoldásaival segít létrehozni egy olyan világot, amelyben nincs éhezés. Ennek szellemében 2012 óta működik együtt az ENSZ Világélelmezési Programjával (WFP), hogy világszerte enyhíthessen a gyermekéhezésen.A Mastercard Priceless Causes jótékonysági programját Közép-…..
A paprikának számtalan fajtája létezik, és a világ minden táján nagy népszerűségre tett szert, amióta Közép-Amerikából elindult hódító útjára. Főleg a chilinek van jelentős rajongótábora - és szintén számos altípusa. Egy dolog azonban valamennyiben közös: a paprika egyik hatóanyaga, a kapszaicin…..
A családi ékszerek sokszor nemzedékeken keresztül öröklődnek, hiszen olyan érzelmi kapcsolat fűzi őket a tulajdonosaikhoz, ami miatt sosem kerülnek eladósorba. Akár évtizedekig is megbújhatnak a páncélszekrényben vagy egy-egy eldugott fiók rejtekén. A régi ékszerek azonban időről-időre újra divatba…..
A Mastercard 2012 óta működik együtt az ENSZ Élelmezési Világprogramjával (WFP), és innovatív megoldásokkal segít létrehozni egy olyan világot, amelyben nincs éhezés. A Mastercard Priceless Causes jótékonysági programját Közép- és Kelet-Európa tizenegy országában 4 éve indította el, köztük…..
A vitorlások népes családjaEgy forró nyári napon mi lehetne kellemesebb program, mint a Balaton közepén ringatózni egy romantikus vitorlás hajón, és csodálni a vizet – meg persze a számtalan közel s távol ingadozó többi vitorlás táncát. Ha pár percig figyeljük őket, feltűnik, hogy nem csak…..
A világhírű amerikai énekesnő, Beyoncé 2013. 04. 19-én, pénteken Pozsonyban is fellép a The Mrs. Carter Show című világ körüli turnéja során. A nagyszabású koncertsorozatra Beyoncé magával viszi Jay-Z rapperrel közös kislányát, Blue Ivyt is. Beyoncé Knowles a…..