Regisztráció Blogot indítok
Adatok
VOGAben

0 bejegyzést írt és 630 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Áll a bál az IKEA legújabb reklámkampánya miatt. "Legyen minden otthon biztonságos hely" - hirdeti a mamutcég, s propagandafilmjében a narratíva szerint meglehetősen gyakori, családon belüli erőszakot jeleníti meg. A magyar férfijogi szervezetek tiltakoznak, s közösen megfogalmazott, nyílt…..
VOGAben 2020.12.01 10:13:45
A napokban megkérdeztem néhány közvetlen munkatársam a témával kapcsolatban. Némelyikük történetén picit meglepődtem. A családon belüli “erőszak” így nézett ki náluk: Igazán durva esetet nem hoztak fel, de azért ez is beszédes lesz! Érdekesség még, hogy majdnem minden esetben fiú-lány testvérpár felállásról beszélhettünk. A verés, a pofon volt a kérdésem lényege, a kérdezettek életkora 24-50. Nem volt mindenhol szokás a fizikai fegyelmezés de ahol igen, ott nem kellett sok hozzá, hogy bekapcsoljon a pofonofon… Most jön a csavar: A nők és a férfiak is arról számoltak be, hogy az anyjuktól, egy esetben nevelőanyjuktól rendszeresen kapták a sallert, van aki csak egyet-egyet de akadtak, akiket már 7-10 évesen “hülyére” pofozott az édesanyjuk. Visszaemlékezésük szerint néha minden különösebb ok nélkül is! Pillanatnyi idegállapot, frusztráltság levezetése képpen. Ezek az anyai viselkedések sokuknál megmaradtak a kora felnőtt korukig. Milyen már az, amikor egy fiatal nőt pofoz az anyja és a bátyja indul a segítségére, elkapva az anyjuk csuklóját, ami elreped és csak akkor áll le a retkes nőszemély!? Az is különös, hogy a szülők között nem volt jellemző az erőszak. Katona és rendőr édesapa is volt a sztorikban de különös módon tőlük nem kaptak minden ok nélkül, kiszámíthatatlanul. Fegyelem volt de apucinak nem kellett otthon kompenzálnia a vélt nyomorát. Tudom, hogy voltak és vannak vadállat apák (is) de azért azon megütköztem, hogy tíz kérdezettből kilenc ilyen anyuciról számolt be. Az meg már hab volt a tortán, hogy még a legfiatalabb, lány kolléganőm is azt vallotta, hogy egy hisztérikus hülye libát másképpen nem is érdemes helyére tenni, mint egy jólirányzott pofonnal! Ennyit erről a métely kampányról… (A kérdezettek közép és felsőfokú végzettségüek…)
A betegesen femináci, kurva életet élő, a férfiszféra blogjait nemrégiben telehisztiző Szubpina, továbbra is a palikra feni a kését. Május 4-én – azaz Rocco Siffredi születésnapján –, Lekurvázni a nőket... című szánalmas posztjában tett újabb tanúbizonyságot saját ribancságáról és tudatlanságáról...
Sokan lesajnálták, rengetegen hisztiztek miatta (többek közt VT 135, az A sorozatrandizó kamu antifeminista- és red piller házimanginája), de végül a koronajárványnak köszönhetően, lényegében a MGTOW lett a világ életformája...
VOGAben 2020.04.03 12:09:15
@Burgermeister:

A még/már tünetmentes clamydia és HPV miatt szoktak hozzá, ehhez az ááá nekem semmi bajom nem lehet c. fikcióhoz! A rohadékok :D
Valójában asszisztens, pontosabban egyik asszisztens a sok közül. De a titkárnő sokkal szexibb szó. :) Hónapokig fel sem tűnt, hogy új nő van a cégnél, legalábbis azon a részen, ahol én is vagyok. Egy nagy vállalatnál úgysem tudni soha ki jön és megy. De egy projekt miatt egyre többet kellett vele…..
VOGAben 2020.03.29 22:36:17
@faszomaszáádba:
És csak négy évvel fiatalabb nálam... Olyan szinten okádék ez a gennyes öndicsérő, öndicsőítő moslék áradás, hogy ez egy emberszabásútól már nem is származhat. "Legkülönlegesebb, legszexibb, leglegleg legrózsagyuribb!" Mi??? A buta 14 éves szinten megrekedt bakfisagy, beültetve egy riska ökörarcú fejibe?? Ez tényleg zseniális kuriózum. Nem volt kedvem felmászni a felső polcig, hogy levegyem a Nőgyógyászati Patológia és társai szakirodalmat, inkább megcsörgettem a nődoki haveromat, ez még kora este történt. Séróból felsorolt 15-20 olyan okot, amik mellett a meddő nőknek teljesen szabályos a ciklusuk és a havivérzésük is tű pontosan ismétlődik. Látszólag minden frankó csupán nem bírnak teherbe esni. Ezt tudtam ám magamtól is de ugye nem árt a megerősítés. Na most én erre a tényanyagra is megkaptam, hogy egy utolsó hüjjje nímand vagyok, mer az nem ám úgy van hogy! Itt jött a gyanúm, hogy ez nem is nő! :) Valami idegen entitás inkább... Elkalandoztam. Nem büdös az öndicséret? Ha hozzám, ilyen mentalitással behömpölyögne egy hasonló női orca, tök mindegy mit végzett vagy, hogy a minisztériumból küldték a nyakunkra, abban a tetves órában kapun kívül találná magát! Vesződjön vele a szentlélek,... ne inkább! Már csak egy antikrisztus :D hiányzik innen...
VOGAben 2020.03.30 00:00:20
@Szubrina:
Én ezeken már bőven túl vagyok. Nálam ez a Családi kör c. limonádé lepörgött még idejében. A drága szabadidőmet olyanokkal töltöm, akikkel szeretném, nem kényszerít semmi. Na és nem is korlátozhat senki! Igen, mocskos módon beszélned is csak neked szabad. A zagyva blődségeket is csak néked szabad hirdetned, a légből kapott stupid statisztikáiddal egyetemben! Itt ma mindenki hülye volt, te voltál egyedül a helikopter! Tényleg nem kelt benned gyanút, hogy így az arctalanságban sem akadt egy szerencsétlen nyomorék, aki egy fél gondolat erejéig is melléd állt volna? Ez már statisztika értékű... Ezért nem akad fixre papamaci sem, mert olyan csodabogár az egész univerzumban nem született még, aki ilyen rémséges életre vágyna!
VOGAben 2020.03.30 19:06:34
@Golf II:
Köszönöm, hogy helyettem is fáradoztál! 520 komment... betojok! Aszongya nőgyűlölő. Én legfeljebb hülyeséggyűlölő volnék-nák-nók! Munkám közben nem értem rá ide figyelgetni. Azért nem csalódtam!
A vártnak megfelelően ma reggel elárasztották a közösségi oldalam hírfolyamát a nőnapi köszöntések, mindenféle színes, virágos, képes, látványos, kedveskedős formában. Túl azon, hogy ha nem tudjuk a dátumát, nem vesszük észre a férfinapot továbbra sem semmilyen formában, sem az életben, sem a…..
VOGAben 2020.03.12 10:57:26
Kár illúziókba ringatnunk magunkat! Ez 50 éve is így ment. Sőt! Egy rafinált anyuka nem buktatja le magát, kivéve szándékosan. A mocskos érdekek ugye. Normális nők... Igen, külső szemlélőként rendes családanyák stb a látszatra különösen ügyelve. Csak már kicsit unják a szokásost és JÁR nekik az izgalom. Ehhez szoktak, mielőtt valami engedékeny balek elvette a bamba fejüket, tucatnyi vagy többtucatnyi farkaló pajtást követően. Ez tényleg valakinek felfoghatatlan újdonság?? Fasza lehet vakon kóvályogni ebben a moslékban! :D Három női mondat ami bárhová behelyettesíthető, akár érvként is, a gyémántot is viszik ezek: -"Nem ehhez vagyok hozzászokva..., -NEKEM ez JÁR! -Az más/...Csak." (Szerintük...) Én személy szerint, ha bármelyik ékesszólásukkal is találkozom már tudom a további dolgomat. A napokban lett 35 az egyik öreglány ismerősöm. Állatorvosi csatakanca. Ha jól emlékszem, három éve nyáron történt, hogy úgy tucatnyian varrtuk le, csak itt helyben. Jött az ősz, szerelmes lett(!???) a főnőkébe, aki egy idősebb elvált pasas. Hát vajon mi történt? Pár dugáson kívül semmi! Nem ejtették fejre azt a marhát se. Azt a bömbölést leírni sem tudom. Évek óta ismerték egymást, mégis mit várt a kis szerencsétlen. Persze az anyuka és a lánytesó kánonban szapulva a férfiakat vigasztalták a nyomorékot. Sajnos ez ilyen. A feleségnek valók halmazából, a ribik halmazába csak egyirányú az átjárás, ha a csapóajtó felcsukódik akkor ammen. Negyven éves fejjel ezért is biztonságosabb egy elhanyagolt anyucival, mint egy kiszámíthatatlan, zakkant elméjű, vatrangy cemendével, aki érthetetlen módon még S.O.S. családosat szeretne játszani. Előfordul, hogy panasznap jelleggel betalál egy-két ilyen régi "ismerős". Nem szabad finomkodni! Ezt lendületből kell tálalni! A reakció olyan varánusz arc lesz, hogy a vakolat is peregni kezd!! :D Minden pénzt megér...
VOGAben 2020.03.13 09:44:20
Ez itt két komment, amikre nem tudtam időben (?) reagálni, ezért gondolom inkább törölte a kedves szerző:

Ezt nem értem vki magyarázza megmár pls válaszolt neked:

"
@VOGAben: Figyelj te nagyszájú! Nekem csak csak 2 partnerem volt egész életemben, mégis ki kapja a pofájába hogy : "a házassággal csak a baj van"
Hányszor kell még a tökkelütött őstulok fejekbe mondani, hogy a ribizlitket szeretitek de akkor meg ne sírjon a szátok. Hogy csak aribizli a jó nő? Hát akkor pofabe nemde?!

Ezt nem értem vki magyarázza megmár pls válaszolt neked:

@VOGAben: És tudod az az igazság hogy végülis nem is kéne nyekeregnem, mert azt eddig is észrevettem életem alatt, hogy így gondolkodtok. De ha a fa...sz...ó r....kra buksz akkor mit sír a szád? Szar az mikor azt hiszed neked is jár egy megszeliditett ribizli. Mint ahogy a nőknel sincs ingyen tomkrúz (ugye) úgy te se kapsz gisel bündchent, maradbak a feslett vén kocsmatöltelékek lékelni hahahaha"

-Ezt reakciónak szánta, vagy csak spontán jöttek a szavak ebben a sorrendben, ez soha nem fog kiderülni. A mások nevében történő megsértődést meg tipikus ostoba sötét gondolkodásmód béli defektnek tartottam mindig is! Hozzászólásomban említettem a hűtlenkedő "feleségeket" és a korral egyre elviselhetetlenebb ribancokat. A tisztességes nőket egy szóval sem! Felőlem sértődhet aki találva érezte magát de ez engem cseppet sem zavar. A Valentin-nap faktor c. egyel korábbi bejegyzéshez érkezett utolsó kommentet most legszívesebben bemásolnám ide. Béci_ma_ne_lécci írta: "
A nöknek kellene legjobban fellépni az ilyen napok ellen, és tenni azért, hogy az év minden napjában részesüljenek a kitüntetö figyelmünkböl.
Hogy hogyan tudnának tenni ezért? Ezer módon.
Elöször is a legszebb 20-as éveket nem ingyenkurvaként kell lepörgetni az arra méltatlan faszikkal, mert késöbb értéktelenül már tudatosan nem fognak velük számolni az igazi piacképes családalapításra alkalmas férfiak (csak könnyü ürítésre.... )
Megy a panaszkodás az elkötelezödni képtelen férfiakra, hogy miattuk nem tudnak szülni a nök 30+ 40+ -osan.
Drága Hölgyeim! Ezen ferfiak 100% -át ti magatok szocializáltátok ilyen életformára 16-66 éves korig bezárólag, a fiatal,pörgös, fesztiválozós, buli után leszopós, kúrós, a nevét sem tudom de jót dugtunk idöszakotokban.
Ezek a férfiak éltek a ti kurvaszar döntéseitekböl származó elönyökkel, ahogy én is anno, de nincs lelkiismeretfurdalásom, mert csak azt akartam, amit már megkaptak elöttem sokan, így csak pillanatnyi értéketek volt ami a szex, vagy az erre épült kapcsolat erejéig tartott.
Csakhogy a döntéseiteknek következményei is vannak ám! Az hogy ma már egy 27 éves nö nem tud klasszik kapcsolatra egy PIACKÈPES FÈRFIT sem megtartani, annak az elözö 10-12 zavaros év az oka.
Balfaszok mindíg lesznek (sokan....) tüzet oltani, meg a maradék ego -t polírozni, de azt is csak dugásért.
Amúgy a 30+ nö igazi kincs!
Ezeknél már nem kell hazudni, ferdíteni, meg himihumizni, hogy legyen szex, nem kell a másik 2 elhasznált kortársát sem rejtegetni, ha megvan a megfelelö szintkülönbség lenyelik a békát, csakhogy legyen melletük egy kiscit az álmaik lovagja az sem baj, ha épp a rémálmaikat testesíti meg (háremtartás).

Szóval drága Hölgyeim! Amíg a 20 -as éveitekben faszkörhinta van családalapítás helyett, meg 30 fölött csodavárás, addig naponta lehet itt nönap, meg valentin nap kitörölhetiek vele a csinos, vagy nem túl csinos popsitokat."
Ezek sajnos tények! Mint ahogyan az is tény, hogy 35-40 felé már nálunk pattog a laszti. A 30+ f@sztarisznyáknak nem a feslett vén kocsmatöltelékek az ellenpárjai, azok az ők maguk 40+ verziói, hanem a kora huszonéves lányok, akik még nem kúrták el szó szerint az életüket.
VOGAben 2020.03.14 10:00:14
@Captain Admin: Az átlag felhasználók ettől rettegnek! Mumust kiáltanak, pedig hülyeség! Tacskó hülyegyerek koromban én sem szerettem szembesülni ezzel... Ma már kétféle nőt ismerek: Pöcsözhető/ nem pöcsözhető. Ja, meg a 3. aki olyan bizarr alakot hasít ki a térből, hogy fogadásból sem!
Haverjaim állandóan szekáltak, hogy miért mindig húszas csajokkal ismerkedek (irigykedtek valójában), ezért időnként belekóstolok a 30 feletti korosztályba is, hogy lássam, mi a helyzet. Annak ellenére teszem ezt, hogy szinte csak kudarcaim voltak a saját korosztályomban. Terézt online ismertem…..
VOGAben 2020.03.05 01:24:21
@VT 135: Ebben valóban túloztam. DE hogy az égben bízhatnánk meg valakiben, mikor a 6 vagy 66 de 666 ex-partner is mindegy már... Döntés, elhatározás kérdése minden. De hiába, ha a némber egyszer csak meggondolja magát... Ez a moslék dömping témakör, minden korosztálynál fennáll. Őszintén sajnálom a mai ifjú nyekenyókákat, mert nekik még ennyi lepattanó sem jut majd.
Ez pedig nem más, mint a nők szexpiaci értékváltozása a terhesség és a szülés következtében. Álszent és képmutató társadalmunk Bochkor Gábor után újabb pofont kapott ebben a tabu témában. Jelenleg minden médiafelületet letarolt Schobert Norbi 3 részes facebook live video sorozata, amiben azt a…..
VOGAben 2020.01.27 11:17:12
Amíg szép számmal érnek véget házasságok a következő módon, addig ez a norbi hiszti csak a tények elmaszatolására jó. Arra gondoltam, hogy a legtipikusabb válást indukáló ok nem a hízásból fakad, hanem a 2-4-6, akármennyi otthon töltött év utáni a munka világába történő visszatalálás következményeként. Akkor indul a nyaktekergetés, a kolleginák duruzsolása stb. A megunt házasságból ma nagyságrendekkel több nő lép ki, viszi magával a gyereket/gyerekeket, ha megteheti önállóan, ha nem akkor találva pajtást a cél érdekében. Ezért mindent elkövet, csak magára van tekintettel, a gyerek is másodlagos, ne legyenek illúzióink! Az apa, mint volt férj innentől kb. a kitaszítottak rendjében érezheti magát. Ha nem megoldott a láthatás, akkor garantáltan elidegenül a gyerekétől. Ez érdekli a nőt? Hogy ettől a gyereke is sérül? NEM! A legönzőbb életformát hogyan is érdekelné. És igaz a szintelmélet abból a nézőpontból is, hogy az izgalmas figurákhoz csapódó átlaganyucik kezdetben élvezik, hogy szinte az összes nőnek bejönne az ifjú férjük de amikor ez testet is ölt... tudjuk a lehetséges forgatókönyveket. A családi tűzhely melegen tartása a nő feladata volt mindig is. Ahol ez nincs vagy tűzfészekké alakul, ott meg is érdemlik a félredugást, vagy a lelécelést. Mint ahogyan a kis számító nőcskéket kiemelve a nihilből, szinte csak pár éves házasságokat, kapcsolatokat sikerül realizálni. Ugródeszka effektus. Váltani szinte sikk lett. Ez a tébolyda nekem még egyszer nem hiányzik, elég volt 2001-08 között. Az azóta megismert nők zömmel kapcsolatban voltak, vagy letagadták amíg tudták. Pffff... így építs bizalmat. A régen ismert pörgettyűknél ez meg nem is opció. :)
VOGAben 2020.01.29 11:24:51
@A nassoló kistigris: A tények makacs dolgok. Lehet 24/24 nassolgatni de akkor el kell fogadni, hogy csak súlyos kompromisszumok árán akad majd csak valamilyen partner. Persze bárki kőré lehet álmodni bármit, akármit és amikor ez szétpukkan ott jön szembe a valóság. (A nagy "valósegg")Ezt a női tempót ne akarjátok már lenyomni a torkunkon! Normális férfiak sem 3-5 év élettartamú házasságokban gondolkodnak ám. A lényeget meg sem próbálják megérteni... egy férfi 100X többet veszít ma egy elbaltázott házassággal. Pl jogilag mi kedvez ma egy átvert apának?? A nagy statisztika alapján meg egyébként is kudarc a házasságok 80%-a. Akkor inkább már egy vállalható nővel éljük ezt meg! Tehenet kapunk az állatvásárban is.
                       „Nem iszik, nem cigizik, viszont cserébe pszichopata. Nekem kevés az, hogy csak a jó periódusában kell elkapni” - És ez csak egy tünet az elmebeteg pasiknál, de amikor elhangzik a „nem igaz, hogy erre sem vagy képes?!” – mondat, az nem valaminek a vége, hanem valaminek a…..
VOGAben 2019.11.22 20:10:27
@PlüssCicus: Miben sérülnek? Mitől lesz sérült a jelentős hányaduk? Abban a "vesszőfutásban" amit kb 15-30 között rendeznek maguknak. A saját beleegyezésükkel. Persze utólag a külvilág, a környezetük meg a bánatom tuja szomszéd Pista bácsi a felelős.
VOGAben 2019.11.23 13:18:05
@Kritikus Intrikus: Savanyú a szőlő a falig jutottaknak. A kedvező helyzet immár nálunk van és lesz. Beláthatjuk, hogy ez így is az igazságos.
                       A nők hajlamosabbak a kapcsolatfüggőségre, amivel nem is lenne baj, ha előbb idejében lezárnák a még aktuálisat, ahogy az Levélírónk esetében sajnos nem történt meg. A barátnő már rég mással volt, miközben azt éreztette aktuális pasijával, hogy minden oké. Vannak nők, akik…..
                       A lány részéről volt egy kis félresiklás a kapcsolat elején, és ez a nüansz is talán közrejátszik Levélírónk döntésében, miszerint esze ágában sincs elvenni barátnőjét. Hogyan folytatódhat egy olyan kapcsolat, ami sosem volt igazán lángoló, csupán két ember szexuális…..
                       Amikor egy nőt, aki korábban elnyűhetetlennek érezte magát, meglegyint a múló idő szele, a korábbi kedélyes viselkedését váratlanul válthatja fel folyamatos siránkozás. Akkor is rinyál, ha nem látszanak rajta szembetűnően a hervadás jelei, hogy párjának véletlenül se legyen…..
VOGAben 2019.11.16 19:20:23
@PlüssCicus: Nincs szükségem semmilyen házi robotra. :D Abszolút nincs az sem a terhemre, hogy tisztában legyek a saját szintemmel, értékeimmel(?). Tartom a nagy átlagot. 50-ig még várható pár jónak mondható évem, a többi nem érdekel. Soha sem tartoztam a felső 20%-hoz. Igaz nem is törekedtem rá. De azért lássuk be, alapfokú szintű számítás, ha a nők 80%-a ebből a negyed akkora férfi populációból(és annak is a független kis hányadából) szándékozik tartósra, kizárólagossággal társat találni, annak az esélye elég karcsúnak mutatkozik. 0,000valami. Most direkt nem feszegetem, hogy ez az évek múltával csak tovább romlik. Igen, írogatok ide... A szabad szombat intézménye majd' 40 éve "hagyomány". Ilyenkor jobban ráérek, erre is. Hála az égnek, még bőven akad huszonéves nem zakkant csaj, aki bírja még a hülye szövegemet. Pont eddig értem rá...
VOGAben 2019.11.17 07:48:16
@Hozzászólok: Nyalván a hazafias népfrontot. Mer' milyen alternatíva akad még? A tőgyarcú posztkomcsi gyökerek ott vannak a totális elitben, mert életképtelenek lennének a mindennapok civil területein.
                       „Fiatalok vagyunk ahhoz, hogy a mindennapi civódásokból sajtoljunk magunknak energiát a túléléshez, mint nagyanyáink” - A csaj megunta, hogy párja mindent rajta vezet le, ezért egy szép nap bedobta a lakáskulcsot a pasi postaládájába, majd lelépett. De nem végleg. Mikor kell…..
                       Az elején még szépen működött a munkamegosztás, de mára sok minden megváltozott. Posztolónk pasija szép lassan elhízik, de e mellé még lustaság és határozatlanság is társul. Általában nem érdekli, mi kerül a szervezetébe, míg a barátnő igyekszik a tudatos táplálkozásra…..
                        „Az együttélés során sok minden ki fog derülni, és nem törvényszerű, hogy működni fog, de ha bele se vágunk, akkor semmi nem lesz” – A haverok elfogadták a barátnőt, de a család nem, különösen Levélírónk bátyja rontja el az örömöt, aki már most a házassági szerződések…..
                       „Amikor egy nőben a legrosszabb férfi tulajdonságokat találom, az nekem nem vonzó” - Mindez harsánysággal és trágársággal párosulva hamar le is zárja az első randit. Posztolónk úgy érzi, megátkozták, mert rendre ilyen nőkbe botlik. Olyankor hetekre elmegy a kedve a…..
                       Amikor egy pasinak nem tetszik, hogy a barátnője napi szinten dumál az exével, a világ egyik legtermészetesebb helyzete. Mivel egy romantikus lelkületű nőről van szó, Posztolónk amiatt aggódik, hogy az ex részéről elég lenne csak egy karácsonyi üzenet arról, hogy milyen…..
VOGAben 2019.11.05 23:02:51
@A Főzés az élet értelme: Nem képzeltem semmi ilyet. :D Egyszerűen adott egy komoly kapcsolatot építgető férfi, aki még azt az alapvető tiszteletet sem kapja meg ebben az esetben, hogy ennek az egyébként nem túl nagy kérésének eleget tegyen a barátnője. Sőt, még le is ugatja a fejét az egyébként jogos panasz hallatán. Egy laza viszonyba ettől több is belefér. Emlékszem, hogy egy EÜ.ben dolgozó excsajommal röhögve nézegettük a különféle kanegér kollégáitól beérkező üzeneteket. Na meg volt aki csak elmesélte a hasonló élményeit. De ezek a viszonyok csupán haverságok voltak extrákkal. Egy kapcsolatban élő nőnek erre mi szüksége van? Egészséges elmével semmi. Volt szerencsém szociopata nőhöz, hát kapcsolatra alkalmatlannak bizonyult. 25 évesen már átment rajta a fél megye, most 35 és egy lepusztult lövészárok nem több. Persze az egotöltést ma is megkapja de kis idővel minden manus menekül amerre lát. Ezeket helyredöccinteni nem lehet. Normálist kell keríteni inkább. Az idő drága... stb.
VOGAben 2019.11.06 00:50:31
@A Főzés az élet értelme: Annyit még a nagy múlt mellékszálhoz: Önmagában nem feltétlenül gáz az, de általában kontrollálatlan zsákutcába vezet. Lehet valakinek moslék múltja, ha közben nem felejt el viselkedni. Ezek a kevesek. Nő, ffi mindegy. A nők mindig jobban rettegnek a magánytól. A nem akarok egyedül megdögleni c. mantrát ismerjük. Meg a tényt is, hogy valószínűleg úgy is az lesz végül... Kb. öt éve egy ismerősöm lazán rámászott a nős, foglalt pacákokra is. Nekünk, akkor újra független társaságnak is jutott belőle de az nem volt eléggé izgalmas a nagyságának. Telt múlt az idő, kezdte magát kapcsolatba álmodni egy nála kicsit fiatalabb, éppen elvált pasival. Kiderült, hogy az meg több vasat tart a tűzbe. Azt az atomcsapás hisztit le sem tudom írni. Egy kis olajat nyomattam a tűzre, mint régi pajti, azzal a kérdésemmel: hogy mégis mit várt? A gátlástalan életért a sors benyújtja a számlát. A hiszti akkor már mit sem ér. Tanult belőle? Lószart! Nem is fog. Megszokta, hogy nulla erőfeszítéssel riaszthat valakit, mert valaki mindig ráér. Ebből már család nem lesz. Ezeken én már túl vagyok, megengedhetem azt a luxust, hogy csak sodródjak. Egy métely kapcsolatnál minden jobb.
                       A pasi nyakatekert filozófiája szerint simán belefér egy négy éves távkapcsolatba, hogy a férfi félremenjen egy kicsit. Amikor ez a szépen kigondolt elmélet nincs Levélírónk ínyére, felháborodik, ugyanis nem tűri az ellentmondást. Honnan van néhány férfiban ez a hatalmas…..
                       „Valaki vagy akar gyereket, vagy nem, ha ingadozik, meg alkudozik önmagával, az megint nem kerek” - Nincs olyan, hogy lehet, hogy akar valaki gyereket. A lehet mögött mindig nem van, de a pasik ilyenkor szokták néha bedobni a jelenleg szót is, amitől egy darabig megnyugszanak…..
VOGAben 2019.10.14 17:46:43
Nem kötelező penzum ez, és a legritkább esetben optimális minden feltétel. Sokan nem mernek őszinték lenni még saját magukkal szemben sem. Játszma itt, játszma ott. 44 leszek mire a gyerekem betölti a 18-at. Az óvoda végére a csoport java elvált szülők gyerekeként élte az életét. Naná, hogy mi is ezt a statisztikát rontottuk persze. Anyuci lépett ki, még olcsón megúsztam... 2-3 gyerekkel taccsra tett volna anyagilag is, így csak a nagyszülők betegedtek bele. Ez már a múlt. 32 évesen sem kívántam az újrakezdést, most tízzel később pláne nem. Ezt nem is hallgatom el, értelmetlennek tartom. Manapság rettentő sok gyerekét egyedül nevelő huszonévessel találkozom és seregnyi gyerektelennel, a 35-40 korosztályból. Utóbbiak közül nem egynek volt már, minimum egy, abortusza. Lehet találgatni, hogy melyik csoport tagjai a jellemzően gátlástalan, nagyszájú egyedek. A fiataloknál még segítenek a szülők, esélyesen találnak párt is. Szerencsés esetben. A többiek meg hét lakat alatt őrizve a múltjukat, általában nulla sikerrel, szerencsétlenkednek. Pár hónap után lécelnek le a hapsikák, vissza sem nézve. Többszörösen sérült, rémálom életűekkel mit is akarnék én újra és újra kezdeni. A nyugalmam érdekében sem érné meg. Az meg egy nagy rizsa, hogy a gyerek továbbvisz bármit is... és ha nem? Ha más pályát választ, más országot stb. Dinasztiák esetében ott az elvárás de azzal sem kötelezhető egy kölyök egy életen át. Illúzió romboló ez, mint maga az élet. És ez még mindig nem tragédia.