Regisztráció Blogot indítok
Adatok
VOGAben

0 bejegyzést írt és 806 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
                       „Már az is kötekedésnek számít, ha a kedvében akarok járni? Mit lehet akkor mondani, ha úgysem jó semmi?” - Vajon mennyire törvényszerű egy év után a pasik érdeklődésének csökkenése? Talán úgy érzik, hogy a nő már bőven meg van hódítva, és fölösleges több energiát…..
                       „Már az is zavarni szokott, hogyha mellettem van az ágyban, vagy a fürdőszobában” – A pasi már sok mindent bevetett, hogy magára kényszerítse az együttélés szabályait, de egyelőre még mindig nem pályázhatna a Legjobb Társ-díjra. Magában keresi a hibát, és valószínűleg jó…..
VOGAben 2024.03.22 07:57:39
                       „Még azt se tudom eldönteni, hogyha innen én visszafordulnék, akkor őt ez mennyire bántaná?” - Örök dilemma: mik a kockázatai annak, ha baráti körből választunk párt? Levélírónk és egy férfi közt elindult már valami, és ha most kezdene el távolságtartóan viselkedni, talán az…..
                       „A bántó beszólásai megszaporodtak, például ha én eltervezek valamit, de nem sikerül, akkor ő: „na, mi van, te okos, megérte?” - vagy hasonlóan lekezelő szöveget tol” – Vajon egy év elég ahhoz, hogy a barátnő annyira megunja a kapcsolatot, hogy teljesen kiforduljon magából,…..
                       Levélírónk a szingliélet és sok csalódás után új kapcsolatra talál. Amikor itt is felmerülnek ugyanazok a problémák, leül a pasijával megbeszélni, anélkül, hogy őt akarná kihozni hibásnak. Aztán rájön valamire: ha egy férfit egyszer már megcsaltak, onnantól kezdve örökké…..
                       Posztolónknak feltűnt, hogy a csajának jó ideje nincsenek női barátai. Amikor elmondta, hogy miért, csak megerősödött benne az a rossz indulatú feltételezés, amit főleg pasik szoktak hangoztatni, miszerint a női barátságok általában csak addig tartanak, amíg együtt átlapoznak…..
VOGAben 2024.01.25 09:38:45
„Én alig várom, hogy találkozzunk, de amikor megjelenik, látom, hogy fanyalog, mert megint ki kellett mozdulnia otthonról” – A pasi mobilisabb is lehetne, mert nagyobb mozgástere van, mint a háziállattartó barátnőnek, akinek kötelezettségei vannak, hiszen az a konzerv nem nyitja ki…..
                       „Nem tudta, hogy elkomolyodik köztünk a beszélgetés, hogy utána még tartani fogjuk a kapcsolatot. És kíváncsi volt, elhiszem-e” - A csajt nem nagyon érdekli mások hiúsága, de ez az ügy egy kicsit megdöbbentette. Mert ebben a kis füllentésben egyszerre lehet lenézés és…..
Csajok és Pasik Blog Best of 2023 2023.12.29 08:00:00
                       Szerencsére idén is szép számmal kaptunk érdekes és tanulságos sztorikat – amiket ezúton is köszönünk -, így ismét tudunk egy hasznos válogatást közölni, mely persze csak egy szűk keresztmetszet, hiszen volt téma bőven: dúskáltunk a csalódásokban, reményekben, kemény…..
                       Posztolónk észrevette, hogy a csaja másra gondol az együttléteik során. Na, nem gondolatolvasó, de egy kicsit is érzékeny embernek azért feltűnik az ilyesmi. Igaza is lett, a nő az exébe volt még mindig beleesve. A csaj tanárnő, ám a sok végzettsége mellé azt már nem sikerült…..
„Szeretem őt, nem szívesen veszteném el amiatt, mert az exének éppen nincs senkije, ellenben sok szabadideje” – A múltból felbukkanó exek nem sok jót ígérnek, hisz ennek mindig valami célja van, ám vagy megáll a dolog egy találkozásnál és némi nosztalgiázásnál, vagy lesz egy következő alkalom…..
                       „Azt is írta, hogy ő csak jót akart nekem, „felnyitni a szemem és kiszélesíteni a látóköröm”. Mert én nem jártam egyetemre, ő meg igen, és idősebb is” – Az Idei Év Legrosszabb Randija - díját akár Levélírónk is nyerhetné, ugyanis nagy nehezen túlélt egy találkozót egy…..
                       Levélírónk nem ismer kompromisszumokat randizás során, hiszen ha valaki úgy dönt, hogy megosztja magát valakivel, akkor ne alkudjon meg semmiben és ne adja alább az igényeit. Mert később megbánhatja. Nem akar folyamatosan küzdeni, jól akarja érezni magát a kapcsolatban. Vajon…..
VOGAben 2023.12.07 08:56:30
VOGAben 2023.12.07 19:24:46
@God Harald: :D Valahogy úgy!! Sokszor épülettel, díszlettel, tőkével. Aztán végül a csupasz tökével kulloghat elfelé a művészbejárón át...
VOGAben 2023.12.08 00:00:28
@God Harald: Persze így csak a címeres naív ökrök járnak. A minap megkaptam, hogy a nők semmibe' vannak véve. ??? 2023-4 van hallo! Hol? Az egész fogyasztói társadalom rájuk épült, az össz. szoc és egyéb rendszer detto. A bérek egálban. (Ne hazudjanak mást, mert már HAZUDTAK eleget!) Nem közel a negyvenhez kell ezen keseregni. Nem egy, csak néhány éve családos ifiasszonyt hallottam a férje háta mögött moslék módon megnyilvánulni. A komák nyílt lapokkal ugrottak a játékba és mégis. Ma mit mondott a tanár ismerősöm? Azt, hogy fordult a kocka. A jelen 14-18 korosztály nagyobb "kurva" mint valaha. Azelőtt szorgalommal, magolással, lehagyták a lustább hímeket de ma már ez sem jellemző. Az uniszex hülyülés kora jött el. Vannak kivételek de ők már szinte láthatatlanok. Itt kampó lesz a klasszik fehérembernek 20 éven belül. Azon nyavajogni, hogy megjátsza magát??? Iparkodni kéne inkább, hogy az eszét veszítse bammeg!! Na itt az apa/férfikép hiánya...
„Ilyenkor mindig töltött káposztát csinál az anyja, amit utálok, csakúgy, mint a porcukorral vastagon beszórt bejglit" - Posztolónk már átélt a barátnője szüleinél pár kínos ünnepi eseményt. Tudja, hogy nem kedvelik, tehát nem érti, miért kell ezt ennyire erőltetni? Ő tiszteletben tartja mindenki…..
                       Ha másvalakit is beengedtek a hálószobába, legalább olyan legyen, aki jó titoktartó, és később nem teregeti majd ki az élményeket a baráti körben. Az édes hármasok kockázati tényezői közé tartozik az is, hogy esetleg a pasid majd azt hiszi, onnantól neki az a nő már mindig…..
                       Levélírónk nem érti, miért nem lehet eltűnések helyett tisztességesen lezárni a dolgokat. Eddig olyan nőket sodort útjába az élet, akik csak a saját érdeküket nézték, és nem vesztegették az időt stílusos lezárásra, vagy bármilyen magyarázatra. Ő meg gondoljon, amit akar.    …..
VOGAben 2023.11.18 10:55:21
@Lorrh: Nana! Vidéken ritka a gyerekét egyedül nevelő anyuci, akinek rövid időn belül nem lesz(vagy már eleve van) új hapsija, kampelloja stb... Van ott férfipélda a gyereknek az apján kívül is bőven! Ha nincs, az direkt történik. Ismertem ilyet... A nagyi meg anyuszi tálcán vitte a reggelit az egyszem fiókának, közben kb. elriasztották az összes nőt a közeléből. Az oktatás valóban gáz. Én még szerencsésnek mondhatom magam, hogy a hat osztályfőnökömből, oktatómból stb, három férfi volt. Beárnyékolja a helyzetet, hogy a három magyartanárnőmből kettő igazolt elmebeteg volt. Frankón! Skizoid állat volt az előbbi, a füzeteket örjöngve tépte szét, ha nem tetszett neki a külalak meg ilyesmik. A gyereke rettegett rém volt a lakókörnyezetükben. Gyilok vagy ölő volt a beceneve, míg ki nem lépett a létből a negyedikről. Hogy miért bírt tanítani ez a szörny?? Mert fontos elvtárs volt a férje a helyi lapnál anno. Középsuliban meg kifogtunk egy olyat, aki elmesélte, hogy őt a férje (katonatiszt) fogadásból vette el... Na ott szűnt meg a minimális tekintély. Konkrétan besz@rtunk a röhögéstől. Mire gondolt a költő? "Ott voltál vele, vagy mi a tosz???" Szóval azt, hogy a legtöbb nő (hölgy sicc) érdeklény, van módja minden srácnak megtapasztalnia. A vakon tartottak szívják meg zömmel. De ők vastagon...
VOGAben 2023.11.27 22:34:58
@kiskutyafule: Az elmebaj ott is felsejlik, amikor valakik mások nevében sértődnek meg. Főleg ismeretlen, hajdanvolt illetők történetén. Ma is élnek vadbarom férfiak, akikhez hozzámennek az asszonyaik, szülnek is nekik, aztán utóbb még ők a szent áldozatok. Nem egy anyát láttam, akin tisztán látszott, hogy fogcsikorgatva csinálja az egész életét. Nem ilyen lovat akartak, bár meglett mindenük, mégis a halál f@szára kívánják az egészet. Nem ritkán bukkannak elő jó kis idegen családi fotók, amikről csak úgy süt az örömtelenség. Szinte soha nem az apa szeméből. Anno ilyenkor belekortyoltak a Gramoxonba, bátrabbak kiugrottak a magasházból, vagy be a mozdony alá, hogy a léten kívülre helyezzék magukat. A hátrahagyottak meg jól beleroppantak. Most az van, hogy jobb mint valaha. Nem kell szégyenkezni! 20-30-as korosztályból nem egy személyt ismerek, akik mivel testvéreiknél már megjöttek az unokák, ők úgy döntöttek, hogy nekik ez nem kell. Mivel nem is kötelező. Sok leszbi lett... Így döntöttek, beszéltem velük, náluk ez döntés kérdése volt. (Amúgy szomorú ez a tendencia, mert közben elfogyunk...) A hetvenes évek gyerekei, már elkezdték ezt. Jópár exosztálytársamnak nem lett saját gyereke, vagy családja. Mindenkinek van közel húsz éve, hogy a felnőttkori szerepét átgondolja és megbarátkozzon vele. Ma mit látni sokat? Gyermeteg, útkereső huszonéves fiúcskákat és 40körüli infantilis, magukat még kisasszonyoknak álmodó szerencsétleneket. Utóbbiak válás/ok után, majd' felnőtt gyerekkel is hozzák ezt a nívót. Széles a spektrum és nagyon szűretlen a társaság. A lényeg, hogy a felelősségtagadás megy. Rémálomföldjén.
                       Posztolónk kissé tanácstalan, mert ezzel a csajtípussal nem tud mihez kezdeni: nem érti meg, hogy amikor lemond egy találkozót, nem azért teszi, mert nem akarja látni. És ennek folyományaként már a féltékenység is felütötte a fejét.                                …..
                       „Mindenki olyan párt választ, akinek a tulajdonságainak egy része benne is megvannak - és bennem is volt ilyen régebben, hogy mindig felülkerekedni és kiosztani” – … ám Levélírónk mindezen tud uralkodni, párja viszont nem. Azt sem érti, miért csak társaságban jön elő belőle a…..
VOGAben 2023.11.07 10:19:17
                       A közös barátok és az ivászatok gyakorisága számos párkapcsolat meghatározó pontja. Levélírónk nem tudja elfogadni, hogy a párja gyakran zűrös múltú haveri társaságban tölti az idejét. Amúgy a srác jámbor természetű, ezért is fura ez a választás. A betyárbecsületről pedig…..
Amikor Posztolónk nekiállt kiganézni a pasija anyjának a lakását, azt hitte, csak egy alkalomról lesz szó, és letudhatja a dolgot. Nem érti, miért őt használják rendszeres bejárónőnek, amikor nem olyan szegények és simán összedobhatnának egyre. Vagy a legjobb az ingyen? Hol vannak a szívességek…..
                       Ha egy nőnek csak arra vagy jó, hogy ingyen ezermesterként kezeljen, azt jobb időben észrevenni. Persze, reménykedni még így is lehet, hisz bármikor megeshet, hogy egyszer csak a fürdőszobájában más is fog történni zuhanyfüggönycsere közben.                              …..