Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kiégek

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha valaki a saját egy ismerős horoszkopáncs képletelemzési stílusára ismerne, az a vak véletlen műve. Aki viszont végig bírja hallgatni, megérdemli, hogy megkapja Orbán és Gyurcsány adatait is (elvileg évek óta keringenek a neten, de mindig van, aki kérdi) Orbán Viktor…..
Kiégek 2013.03.03 07:35:48
Ratyi, libi, katkó, pina, pina, pina és picsa. A szél befújta a Mandiner szerkesztőségébe a ma elhíresült, ELTE-s diáklistázást. Kommentár nélkül következzenek az egyetemisták jellemzései pattanásos, szexéhes elsős szakmunkásképzősök egyetemista társaik…..
Kiégek 2013.02.20 10:15:17
@tpd: vagy bukott baloldaliak, vagy kormánypárti csicskák ifjúsági tagozatait látom szinte minden diáktüntetésnél, ezért nem is követem már hogy hol melyik milyen szervezettel lehet azonosulni...annak ellenére h diák vok...

Szerintetek melyik diákkezdeményezést nem "támadtak be" se a bukott bal se a jelenlegi újgenerációs nyalógépek??? (nem gúnyolódni akarok ezzel a kérdéssel, komolyan érdekel)
Az izraeli hadsereg lassan elgondolkodhat azon, hogy eltiltsa az internettől tagjait. Sok hasonló eset után most újra magyarázkodhatnak.  Egy fiatal izraeli katona a minap az Instagram képmegosztóra feltöltött fotója kiverte a biztosítékot. A képen egy fiatal fiú tarkója…..
Kiégek 2013.02.20 11:37:09
@nemi gaz: neked is javulna az életminőséged ha nem ítélkeznél, és nem tartanád felsőbbrendűnek a saját spirituális hozzáállásodat ;)
Én úgy láttam, hogy megszeppentek egy kicsit a diákok. Mármint akik a teremben voltak. Mind Debrecenben, mind Budapesten.Lehet, hogy először találták magukat szembe a nyers erővel, a kérlelhetetlen és befolyásolhatatlan primitív gonoszsággal. Az intoleranciával. A…..
Rogue Sec A Vízimajom elmélet 2009.10.11 05:59:00
Miről is van szó?   A középiskolában és egyetemen tanított ismeretanyag szerint az ember és a majmok közös őse az éghajlatváltozás miatt egyre ritkuló erdőségekből a szavannára szorult, ahol lassú, több millió éves adaptációval lett olyan, amilyen. Ember.…..
Az elmúlt napokban egy éppen kéthetes híradófelvétel járja be az internetet. A kétperces videón az augusztus 20-i, parlamenti díjátadó ünnepség összefoglalója látható. Amiben a világon semmi érdekes nem lenne, ha nem tűnne fel néhány másodpercre Orbán Viktor miniszterelnök,…..
Kedvenc Viktorunk már nem csak nekünk tartogatja szellemi sziporkáit, hanem külföldi sorstársait is szórakoztatja velük. A kettős beszéd csillió danos nagymestere újabban nem fárasztja magát a helyszínekhez és hallgatósághoz igazított szófordulatokkal, a Központi Ideológia…..
Kiégek 2012.09.07 13:42:15