Regisztráció Blogot indítok
Adatok
na bakter

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Itt ülök a gépem előtt és teljesen meg vagyok hatódva, és nem jutok szóhoz. A meghatódás nem áll túlságosan távol tőlem, én a Hófehérke rajzfilm-változatán is bármikor elbőgöm magam - de az, hogy nem jutok szóhoz, nem szokott előfordulni velem. Aki ismer személyesen, tudja pontosan, hogy…..
Egy könnyű görög joghurttal kezdtem a napot, aztán persze nem tudtam ellenállni a franciasalátának. Délben egy kis rácponty volt, estére cigánypecsenyét tervezek. Ha nagyon meghíznék, majd felveszem a spanyolcsizmát, hogy móresre tanítsam magam. A zsidócseresznye az idén nem…..
na bakter 2015.06.28 19:18:00
@mortullus:

te inkább hallgassál jó mert ennyi ésszel még festőnek is gyenge vagy :)

ez nálad az értelmi szint ? :) az nagy kár :)
Balog Zoltánnak születni kell, mert önmagától, normális, kontrollált körülmények között senki nem lesz olyan, mint Balog Zoltán. Balog Zoltán emberi erőforrás. Aki azt mondja, hogy szülessen 2,1 gyerek minden családban. Majdnem minden családban. Mert nem mindegy,…..
na bakter 2014.11.12 19:14:55
    „Minden állat egyenlő, de egyes állatok egyenlőbbek a többinél."   Megmondom őszintén, világ életemben azt hittem, hogy a pokol valahogy úgy festhet, mint egy forgalmas helyen lévő posta, télen. Az örökkévalóságig meg még egy napot kell állnod a sorban a csatakosra…..
"Az a baj veletek, hogy ti azt gondoljátok, az életben problémák vannak, és megoldásokat kell találni. Valójában az életben tragédiák vannak, és irgalomra van szükség." (Pilinszky János) ..
na bakter 2014.05.08 17:41:34
Hetek óta követeljük és várjuk, hogy a kormány tegye közzé a paksi hitelszerződés hiteles magyar szövegét. Nem történt meg, szemmel láthatólag szeretnék a legnagyobb titokban tartani, hogy milyen gyalázatos szerződést kötöttek, és azt, hogy minden hazugság volt, amit eddig…..
A házmesterek – közös képviselők - rendkívül felelős pluszbeosztást kaptak ajándékba az államtól, már amennyiben az, hogy kiragaszthatják az állam által diktált rezsicsökkentéses papírt a lépcsőházban és állhatnak mellette strázsaként, valamint hogy besúgniuk…..
JóVáros Blog Ovisok 2014.03.18 09:05:44
Te Viktor, emléxel még arra, mikor Ovi volt a beceneved? Csak azért kérdem Tőled ezt, mert rájöttem, hogy Neked tényleg beszélő neved van. Nem, nem a Viktor, hanem ez az Ovi, ez vagy Te. Nomen est omen. Latinul ezt így mondják. Emlékeztetlek erre, mert bár tanultál valaha…..
Lehetőleg nem szokásom személyeskedni a posztokban. Nem, mintha nem lennék gonosz, mert az vagyok. Egyszerűen igyekszem kerülni a direkt véleményalkotást. De most nem fogom. Már jó ideje mocorog bennem a gyanú, hogy országunk első emberénél nincs minden rendben. Nem én vagyok…..
Jött a hír, hogy február 16-ig ugyan még rezsifórumozik (az mi a szar lehet?! Ülnek és harcolnak?!) a Fidesz, utána viszont az ajánlások gyűjtésével hivatalosan is elstartol a kampány. A párt aktivistáinak minden háztartásba el kell jutniuk. „Egyéni jelöltjeinknek…..
Levélben hívta fel a brit uralkodóház figyelmét a helyes névválasztásból fakadó hosszútávú előnyökre a Békemenet mögött álló Civil Összefogás Fórum.  "Legyen Viktor!" - kezdődik a Vakkomondor birtokába jutott levél, melyet a Békemenet küldött Vilmos herceg és…..
Miután kiderült, hogy több százezernyi élő ember mellett több halott is aláírta a Fidesz rezsicsökkentési aláírásgyűjtő-íveit, már keveseket lepett meg a hír: első nagy királyunk, Szent István is a magyar emberek mellé állt! Az aktivisták az aláírásgyűjtő ívek…..
na bakter 2013.06.28 11:53:28
Miközben Csehországban korrupciós vádak miatt lemondott a miniszterelnök, Magyarországon még a nyomozást se rendelte el az ügyészség a trafik mutyi ügyében. Pedig amit múlt héten a Blikk megtalált Heves és Fejér megyében bőven felveti több bűncselekmény gyanúját is, és az…..
Igazi gyökérségre lelt egyik kommentelőnk a közös szlovák-cseh Csillag születikben. Az október 7-i adásban a két műsorvezető egy szegmensben hülyéskedett valamin, de nem is ez a lényeg, hanem az, amikor az egyik szimpatikus csehszlovák gyökér megkérdezi a másiktól, hogy…..
Fergeteges jelölőbulit szervez október 17-ére az Akvárium klubba (Erzsébet tér, a régi Gödör helyén) az Aranydisznó-díj csapata. A reklámzabálóknak DJ Jutasi fog zenélni 22:00-tól, belépő nincs, és különösebb program sem lesz: csak összegyűlik egy rakás reklámgyűlölő…..