Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nchrisptrck

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
BMW Alpinas from Petrolicious on Vimeo. Mindezt Amerikában, a V8-ak és a sörétes puskák földrészén. Mélységesen megértjük ezt az embert, akin látszik, hogy őszintén szereti ezeket a gépeket. Csodás.Via Petrolicious, ami a világ jelenlegi legjobb autós blogja.…..
A dániai Tannisbyben, az Év Autója zsűritagjai számára szervezett teszten jó pár autót kipróbáltunk Csikóssal. Ezek a ma kapható legjobb autók, már csak azért is, mert az új autó mindig jobb, mint a régi. Legalábbis ezt hisszük. Mert csendesebbek, kényelmesebbek, nagyobbak és…..
Ehhez nem sok kommentár szükséges. Nyilvánvaló, hogy a Ferrari tulajdonosa nem számított ekkora verésre, amikor odagurult mellé a nyolcvanas évek végéről ránk maradt, nem különösebben szép állapotú, E30-as szériából származó BMW 3-as. Ennek a sorozatnak a legerősebb tagja a…..
Belsőség Amikor az autó kuka 2012.09.08 11:50:33
Az ötezer lakosú rajna-pfalzi Hermeskeilben tartották a kukavilágbajnokságot. A verseny a hagyományos láda/szappantartó-autók összecsapásához hasonló, azonban számos eltérést találunk a szigorú szabályzatban. 1. Kizárólag eredeti, kétkerekű műanyag szeméttároló edényt…..
Bárki eldöntheti, kell-e neki egy remek Chevrolet Aveo, amelynél cirka harmadával több orvosi kezelést térítettek, mint az átlagos autóknál. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
nchrisptrck 2012.09.07 01:01:26
f10.m5post.com/forums/showthread.php?t=679088

A képek magukért beszélnek. Ez a bömös 300 kmh körüli tempóval haladt amikor a felhajtósávrol elévágott egy másik autó. Az utasok megsérültek de túlélték.