Regisztráció Blogot indítok
Adatok
_Luke_

1409 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Trónok harcából ismert Kristofer Hivju fogja alakítani a Halálos iramban 8 egyik rosszfiúját. A forgatás várhatóan még a hónapban megkezdődik. Az Öngyilkos osztag egyes jeleneteit nemcsak azért forgatják újra, hogy a film viccesebb legyen, hanem azért is, hogy több akció és tartalom kerüljön…..
2:47 - A legjobb eredeti forgatókönyv: Spotlight - Egy nyomozás részletei 2:52 - A legjobb adaptált forgatókönyv: A nagy dobás 3:12 - A legjobb női mellékszereplő - Alicia Vikander (A dán lány) 3:20 - A legjobb kosztüm: Mad Max - A harag útja 3:23 - A legjobb látványterv: Mad Max - A harag…..
Három Transformers film érkezik a közeljövőben, és már a premierdátumok is megvannak: Transformers 5 - 2017. június 23., Transformers 6 - 2018. június 8., Transformers 7 - 2019. június 28. Robert Englund, Kane Hodder, Danny Trejo, Dee Wallace, Bill Moseley, Ken Foree és sok más jól ismert…..
Ma délután jelentették be az idei Oscar-gála jelöltjeinek névsorát. A díjátadót magyar idő szerint február 29-én hajnalban rendezik, a házigazda Chris Rock lesz...
Magyar idő szerint ma hajnalban osztották ki az idei Golden Globe díjakat. Nyert többek között Leonardo DiCaprio és Sylvester Stallone is, de számunkra a Saul fia diadala a legfontosabb, ugyanis magyar film még sosem kapott Golden Globe-ot. A legjobb dráma: A visszatérő A legjobb musical vagy…..
Christina Hendricks csatlakozott a Tapló télapó 2 stábjához, és egy jótékonysági szervezet vezetőjét fogja alakítani. A Disney Emma Stone-t szeretné Szörnyella de Frász szerepére az új élőszereplős 101 kiskutya filmhez. Ben Mendelsohn lehet a Ready Player One rosszfiúja, aki egy nagyvállalatot…..
Bob Iger, a Disney vezérigazgatója annyit mondott, hogy az Indiana Jones 5 biztosan elkészül, de időpontot és részleteket nem árult el. Quentin Tarantino ugyan konkrétumokba nem bocsátkozott, de arra tett utalásokat, hogy könnyen lehet, hogy a közeljövőben ismét elhozza nekünk a…..
Az ébredő Erő minden eddigi rekordot megdöntött a nyitóhétvégéjével, és csak Amerikában 248 millió dollárt gyűjtött. Természetesen minden más filmre csak jóval kevesebben váltottak jegyet, így az Alvin és a mókusok 4 - Mókás menet 14,3 millióval lett második, míg Amy…..
Úgy tűnik, a Transformers írószobája hozta az elvárt eredményeket, ugyanis a Paramount és a Hasbro úgy döntött, a G.I. Joe és a Micronauts kapcsán is ezzel a módszerrel dolgoznak majd. Kathy Bates írt alá a címszereplő anyjának szerepére a Tapló télapó 2-höz. David Heyman…..
Tomasz Baginski rendezésében készül el a The Witcher film, melynek alapját a népszerű videojátékokat is ihlető regénysorozat képezi. A Disney és a LucasFilm lehetővé tette, hogy egy súlyosan beteg rajongó jóval a premier előtt megnézhesse a Star Wars: Az ébredő…..
A Marvel azt szeretné, ha Peyton Reed rendezné A Hangya 2-t. Az Orange is the New Black című sorozatból ismert Laverne Cox lesz Frank-N-Furter a Rocky Horror Picture Show remake-ben. Tegnap volt az a nap, amelyen Marty McFly és a Doki megérkeztek a jövőbe, és ennek kapcsán…..
Alvinék nem félnek, ugyanis az Alvin és a mókusok 4. része Amerikában december 18-án kerül mozikba, egy napon a Csillagok háborúja: Az ébredő Erővel. Ryan Coogler (Creed, Fruitvale Station) az első számú esélyes a Fekete párduc film rendezői posztjára. Elkészül a Die Hard 6.…..
A Csodanő film története állítólag száz évet ölel majd fel, és három különböző idősíkon fog játszódni. Naomi Scott írt alá elsőként a Power Rangers filmhez, méghozzá a rózsaszín ranger szerepére. Rick Moranis elárulta, hogy felkérték őt egy cameo szerepre a…..
Eredetileg novemberben került volna mozikba A kör folytatása, a Rings, a Paramount azonban elnapolta, és csak valamikor 2016 elején mutatja majd be. Kevin Feige azt mondta, a Marvelnek már olyan franchise-okkal is vannak tervei, amelyek jogai hamarosan visszakerülnek hozzájuk. Bár konkrét…..
Talán kevesen gondolnák, de C-3PO és R2-D2 "megformálói, vagyis Anthony Daniels és Kenny Baker ki nem állhatják egymást. A viszályuk még réges régen kezdődött, de nem egy messzi-messzi galaxisban, hanem az Új remény forgatásán, ahol Baker egyszer ráköszönt Danielsre, aki…..
"Csak" 30 millió dolláros nyitóhétvégét produkált Az útvesztő: Tűzpróba Amerikában, de ezzel is magasan a legnézettebb film volt a mozikban. A második helyen 22,5 millióval a Fekete mise zárt, ami ugyan elmarad az 53 milliós gyártási költségtől, de ennek visszahozása így sem…..
Ice Cube írt alá Scrooge szerepére a Humbughoz, mely a Karácsonyi ének modernizált változata lesz. A rendezői poszt Tim Storyé. Benicio Del Toro korábban azt mondta, negatív karaktere lesz a Csillagok háborúja VIII-ban, most azonban visszakozott ettől a kijelentésétől, így…..
A Universal a Def Jam kiadóról tervez filmet készíteni, melyben elsősorban a két alapító, Rick Rubin és Russell Simmons állnának a középpontban, akik szerepére Jonah Hillt és Michael B. Jordant nézték ki. A történet pedig első kézből érkezik, az alapokat ugyanis Simmons…..
Eva Green és Sean Bean a kiszemeltek a Csodanő film két negatív karakterére. Bean a háború istenét, Árészt, Green pedig Circét, a varázslónőt alakíthatja. A film forgatása egyébként novemberben kezdődik. A Universal megszerezte az Animorfok című regénysorozat megfilmesítési…..
2017. július 21-én érkezik Christopher Nolan következő filmje, amelyről egyelőre semmit sem tudni, és még szereplői sincsenek. Michael Fassbender lehet a régóta tervezés alatt álló Jo Nesbo adaptáció, a Hóember főszereplője. A történet egy nyomozóról szól, aki egy gyilkos…..
Második hetében a War Room volt a legnézettebb film Amerikában, így beelőzte a Straight Outta Comptont, amely azért még így is hozott újabb 8,8 millió dollárt. A három új bemutató közül az A Walk in the Woods 8,4 millióval a harmadik helyen kezdett, A szállító - Örökség 7,1…..
Benicio Del Toro maga jelentette be, hogy ő lesz a Csillagok háborúja VII. részének fő gonosza, a forgatás pedig jövő márciusban kezdődik. Egyes hírek szerint a női főszerepre Tatiana Maslany, Gina Rodriguez és Olivia Cooke esélyes. A Marvelnél komoly változások zajlanak a…..
Harmadik hetét is élen zárta a Straight Outta Compton Amerikában újabb 13,1 millió dollárral. Az új premierek közül a War Room 11,3 millióval a második helyen kezdett, ráadásul a filmet mindössze hárommillióból forgatták. A No Escape 8,1 millió dolláros nyitása a negyedik…..
Mads Mikkelsennek szánják a Doktor Strange egyik gonoszának szerepét. Ridley Scott megerősítette, hogy a Prometheus 2 lesz a következő filmje, amin már el is kezdett dolgozni. Vin Diesel visszatér A Galaxis őrzői 2-ben, bár minden bizonnyal ezúttal is csupán egy mondata lesz, amit…..
Jason Mitchell a Straight Outta Compton után ismét egy filmben szerepelhet Corey Antonio Hawkinsszal, ugyanis tárgyalnak vele a Kong: Skull Island egyik szerepére. Bryan Cranston és James Franco lesznek a Why Him? című vígjáték főszereplői, melyben egy férfi váratlanul meglátogatja…..