Regisztráció Blogot indítok
Adatok
d74

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az RTL döntése szerint kevesebb, mint fele Heti Hetes adás lesz csak idén, mint az eddigi években megszokott volt. Ez azt jelenti tehát, hogy többé nem fog hetente jelentkezni a műsor, írja a Blikk. Az okokról megkérdezték a csatornát, valamint Ónodi György producert is. "December legvégén a…..
d74 2017.01.18 12:19:43
JobAngel Kérj többet! 2016.12.18 23:00:00
Az álláspályázatok javításakor és a személyes, csoportos tanácsadásokon is gyakran szóbakerül a fizetési igény kérdése. Sokféleképpen kerül elő a téma, és sokszor az látszik, önsorsrontóként állunk a fizetés kérdéséhez. Pedig teljesen természetes, hogy a munkánkért fizetést várunk, nincs ezen mit…..
  Miközben a DC szenved a mozikban legalább azt elmondhatta magáról, hogy tévében odaveri a Marvelt. Eleinte az Arrow, a Gotham vagy a Flash nagyon szép visszajelzéseket kapott, és látszólag itt lépéselőnybe kerültek a Marvellel szemben, akiknek mindössze egy sokszor bénácska, mégis szerethető…..
ByeAlex nemsokára útnak indul Malmőbe az Eurovíziós Dalfesztiválra, előtte azonban feltöltötte legújabb számát, aminek témáját a közönség választotta. "A Nekemte története nagyjából egy évre nyúlik vissza. Akkoriban, a hallgatóim kérésére – és saját gondolatok által…..
Vastagbőr Táncos párválasztó 2013.04.12 18:15:00
Forever 1985! Megjöttek a részletek az állami párkereső programról."No komment" az egész, a szavakat sem találom ..."Táncos szórakozásra, találkozásra, beszélgetésre is lehetőséget kínáló közösségi, civil ötleten alapuló program indul az Emberi Erőforrások Minisztériuma…..
A tegnapi irgalmatlanul nagy cliffhanger után nyilván ti is tűkön ülve várjátok már a folytatást, hát, íme, az epizód, amelyben borul a papírforma, és amelyben valóra válnak az álmok. Rögtön egy erős és fájdalmas jelenettel nyitunk, Pumuklifejű Lali rákapott a mulatós…..
És ez nem vicc! Valódi, klasszikus szabotázs történt a Magyar Televízió (MTVA vagy mi) kedd reggeli élő adásában. A kárvallott megpróbálta kivágni magát szorult helyzetéből - na ezt nem kellett volna...Éppen a reggeli lapszemlének kezdett volna neki a két műsorvezető, amikor…..
Tavaly októberben megírtuk, hogy hacktioni útra lép az NBC tavalyi évről megmaradt egyik sitcomja, az Up All Night. Christina Applegate és Will Arnett sorozata egykamerás, azaz nem élő közönség előtt felvett sorozat volt, olyan, mint mondjuk a 30 Rock vagy a Community, hogy az…..