Regisztráció Blogot indítok
Adatok
franceparis

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Húsz éve vezetek, azóta nem tudok rájönni, mi lehet annyira sürgős, hogy csakis egy magányos jármű előtti átrohanással oldható meg? Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
franceparis 2013.05.03 08:10:22
Látom azért vannak itt eltévedt emberek. A cikk írója nem a normálisan közlekedő emberekre gondolt nyilván,hanem az olyanokra akik a zebrát a legforgalmasabb részeken is sétáló utcának nézik, akik a tök üres úton,ahol közel távol nincs másik autó,eléd lépnek,mert nehogymá! én vagyok a gyalogos. És talán próbált rávilágítani arra, hogy bizony van a kresz amit az ember betart és van a gondolkodás közlekedés közben,gyalog,autóval,társzekérrel,rollerrel akármivel. Ezt nem csinálja sok ember! A saját kis világban őgyeleg,ahol minden róla szól és mindenki majd vele törődik,de ő kényelmesen leszar másokat. És aki a mellét veri,hogy majd a gyalogos az isten,az bele is tartozik ebbe a kategóriába. Senki nincs előnyösebb helyzetben, hol ennek a, hol annak van elsőbbsége,erre szolgál a kresz és annak ismerete. Az olyan barmokat akik meg a zebrához is trafit és szigorúbb ellenőrzést tennének kívánom lelkesen a picsába,mert vagy csak gyalogosként léteznek vagy ő az aki a tök üres úton,70-es táblánál eléd fordul,mert majd megmutatja,hogy csak azért is.
Ma már kizárólag csak Budapesten,gyalogosként létezem. A zebrán sietek,körülnézek, ez a dolgom. A testem puha a kocsi meg vasból van,ami kemény. És az "elsőbbség" nem valami páncélzat,amiről majd a kocsi lepattan. Ráadásul,aki az autóban ül megy valahová,netalán siet és hihetetlenek tűnhet a kedves "gyalogos isteneknek" de ő bizony fizet a benzinért és a megállás elindulás pénzbe,sok sok pénzbe kerül,míg a pillanatnyi lassítás gyalog,semmibe.
Miért nem autózom ma már Budapesten? Mert nem bírom a hülyéket és a gyalogosok és kedves autós társaim egy része szigorúan ebbe a kategóriába tartozik. Este idegbeteg,stresszes baromként kerültem haza miattuk és a kocsim is összetört 7x,amikor is elegem lett.
A világ egy másik nagyvárosában is élek,de stressz nincs,az autóm hibátlan,kényelmesen vele,biciklivel,gyalog és tudom,látom figyelnek rám és én is másokra. Ilyen egyszerű az élet a közlekedés. És amikor ezt sikerült megtanulni,az ilyen cikkek értelmüket vesztik és meg sem születnek. Addig meg a szomorú valóságot tükrözik.
franceparis 2013.05.03 08:15:44
@aFx: igazad van! de látom nem jött át :) Röviden figyelni másokra!
Vélemény-cikkünk kommentposztja...
Jajj,de csúnya! Pirosszka 2012.10.08 08:20:31
Andrástól kaptuk frászbukon. Nem egy sókár, de mindene adott a megjelenésre. M3, csavartküszöb, tikrács. Ami kell. Hátul már szegényesebb, de itt még le lehet rugdosni a dolgokat...
Belsőség Unortodox ingatlanos 2012.09.12 21:58:28
Aki feltehetően most csöppent a szakmába, de legalábbis a jogi dolgokkal nincs teljesen tisztában. Például feltehetően titoktartási szerződést sért azzal, hogy kiírja a jutalék mértékét. Ez csak egy dolog. A pontos cím megadása eléggé szokatlan, már csak azért is, mert így…..