Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nou san trafford

144 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ezen az oldalon utoljára. Búcsúzunk, de csak a helytől. Új haza - donnelly Véget ért az őskor az NST történetében. Kicsiny városállamunk túlnőtt a falak jelentette határokon, és elég erőssé lett, hogy egy egész birodalmat kormányozzon. Mivel az nst.blog.hu legelői már nem…..
Írtam az NST-re 470 posztot, de egyiket sem volt olyan nehéz pixelbe ontani, mint ezt a mostanit. És nem csak azért, mert ez az utolsó, hanem azért, mert annyi mindent kellene ebbe a bejegyzésbe sűríteni, hogy ha nem szelektálnék, hosszabb lenne, mint a Szabó család és a Dallas…..
Az NST szóban is felvezeti a világbajnoki döntőt. Ahogy már megszokhattátok, ma is jelentkezik vébé-rovatunk a RadioQ Izompacsirtamező című sportműsorában. A 20.30-as meccskezdés miatt két órával korábban, 19 órától hangolódunk rá - hatvan percben - az év legfontosabb…..
Földön, vízen, levegőben száguld az NST a vébé alatt. Nemcsak írásban, hanem képben és hangban is próbáljuk mostanság elmondani véleményünket. Nem lesz ez ma sem másképp, hiszen a RadioQ-val közösen indított vébé-rovatunk ismét belehasít az éterbe. Szerencsénkre, most…..
Elhullott az utolsó afrikai, és az egyik legnagyobb esélyesnek tartott csapat, mégsem a szomorkodásnak és a fikázásnak van itt az ideje, hiszen egy jó világbajnokság legfőbb ismérve, hogy ebben a szakaszában már térdig járunk a hősöket az egekbe emelő, antihősöket a pokolba…..
Habár felül a GHÁNA, s alul a víznek árja, azért a víz az URU?! Bocs, de a Pink Floydot ma már láttuk, csak az előzenekar van hátra - az a kérdés, hogy a Body Count, vagy a Rage Against the Machine játszik-e majd. Minden esetre kommenteljetek ide.....
Ibériai-félsziget vs Pireneusi-félsziget..
Ma este, 19.15-től az MTV közönségtalálkozót szervez a Szabadság térre, ahol lehet dumálni a hazatért riporterekkel, meg lehet csodálni élőben a műsorvezető hölgyeket, és állítólag árulnak sert is. Ezen kívül egy nagy kivetítőn meg lehet tekinteni a portugál-spanyol meccset…..
szabályozott joga bonito vs szimpatikusan ész nélkül előre..
Lesz-e gigameglepetés? Vagy esetleg tükörsima holland győzelem?Lesz-e olyan játékvezetői baki, hogy már a döntőben alkalmaznak videóbírót?..
Rúgassunk végre egy gólt Messivel vs. rúgassunk még gólt Blancoval..
Afrika utolsó hírmondója vs. Bradley and Sons Co...
Meddig lehet húzni kapott gól nélkül? vs. Meddig lehet menni bírók nélkül? ..
Nou San Trafford H-csoport, 20.30 2010.06.25 19:20:00
Az izgalmas latin csoporttal zárjuk a körmérkőzéseket, melyen a spanyolok nem igazán válogathatnak, nekik a csoportgyőzelemre (vagyis a portugál-ágra) kell hajtaniuk, a brazilokkal akkor kerülhetnek össze, ha verik Chilét, mialatt Svájc gálázik Honduras ellen. Ha vetünk egy…..
Nou San Trafford G-csoport, 16.00 2010.06.25 12:48:00
Itt gyakorlatilag már lefőtt a hajó, Portugália és Brazília a csoportelsőségért örömfocizik. Luzitánia csak akkor lehet első, ha nyer, kiesni meg csak akkor eshetne ki, ha Lucióék egyrészt szétaláznák az őshazát, másrészt Drogbáék nagyon csúnyán tipornák le Csong…..
Nou San Trafford E-csoport, 20.30 2010.06.24 19:00:00
Itt most minden nagyon egyértelmű: Hollandia már továbbjutott, Kamerun már kiesett. A dán-japánon aki nyer, az jut tovább - a döntetlen Nipponnak kedvez.Csapat M Gy D V Rg Kg Gk P Hollandia 2 2 0 0 3 0 +3 6 Japán 2 1 0 1 1 1 0 3 Dánia 2 1 0 1 2 3 –1 3 Kamerun 2 0 0 2 1 3…..
Tovább szenvednek a spanyolok vagy a svájciak leginkább a közép-amerikaiakkal babráltak ki?..
Mi tetszett jobban? A Honduras elleni őszinte foci vagy a spanyolok lenullázása?..
Egy könnyed portói vagy bosszú 66-ért?..
Igaz, hogy másfél hete már a tévéből is az NST folyik, de ettől még nem szakad meg a RadioQ-val folytatott együttműködésünk sem. Ahogy már megszokhattátok, most is beleküldjük a véleményünket az éterbe vasárnap este. Ha hallgatni akarod, hogy mit gondol a világbajnokságról…..
Uma cerveja por favor vs. Une biére, s'il vous plait..
Una birra per favore vs. Pass us a pint, mate..
Jedno pivo prosim vs. Una cerveza por favor..
Kezdődik a szafari!..
A legjobb afrikai a leggyengébb ázsiai ellen...