Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Úrnő

146 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy domina blogja túloztam 2017.03.18 17:10:00
Tegnap túloztam. Nem tudnék átállni a másik oldalra, még akkor sem, ha egy minimális mazochizmus van bennem is. De dühít az, hogy ennyire teszetosza sub társadalom van itt. Bár ha egyszer nem működik semmi Magyarországon jól, akkor miért pont ez működne?..
Egy domina blogja Az amikor 2017.03.17 22:46:02
Talán minden második évben eljön Az a bizonyos tavasz, amikor megbolydul a lelkem, a hormonjaim és a libidóm pedig arra ösztönöz, hogy lépjek tovább a vanilla kapcsolataimon, hiszen nekem szükségem van a BDSM-re. Persze, ezen két éves szünetek után. Aztán megint megunom a kereséseket, a…..
A minap egy jó barátom bemutatott egy üzlettársának. Még nem találkoztunk. Tanácsot kért tőlem, persze semmi köze nem volt se BDSM-hez, se szexhez. Mégis szót szót követett, és -a konkrét megbeszélés után- eljutottunk oda, hogy kijelentettem, igen, valóban "nálam van a pálca,…..
Egy domina blogja Két év. 2015.04.05 19:24:41
Már máskor is észre vettem, hogy két év csend után, egyszerűen felébred bennem a vágy a játékok után. Lassan két éve, hogy nem írtam ide. Mondjuk máshova sem, ez igaz. Van még itt valaki? Kívánja még valaki a folytatást?    ..
Egy domina blogja felnőtt 2013.07.19 20:52:04
Felnőttes dolog, ha nem a test látványa izgat, mint inkább a lélek? Bizonygatnám -fölöslegesen-, hogy nem számít csak amit érezhetek vele együtt. Nem számít más. De ha néha-néha előkerül a BDSM egy filmben, egy jelenetben, görcsbe rándul a gyomrom, és megindul a vágyakozás.…..
Egy domina blogja levelezés 2013.06.22 13:16:48
Néha bele szaladok egy-egy olyan levelezésbe ami fölösleges. Az illető úgy sem figyel rám, sőt, még energiát sem fektet abba, hogy normálisan a levelemet elolvassa. Mint most. Nem titkolom, tiltottam az illetőt, mindenféle levelezgetés és szóváltás nélkül. Pusztán abból…..
Mindenben saját magad döntesz. Te osztod be, te alkalmazod, te választod. Abszolút irányító szerepben lehetsz. Az idősek már, a fiatalabbak pedig még hallgatnak rád. Egyik sem mondja, hogy túl fiatal, vagy túl öreg vagy.Saját magadra keresel, amit tényleg te osztasz be.Oda mész…..
Egy domina blogja Szemek 2013.06.20 15:21:00
Hát kérem, oda vagyok a szemekért. Nem véletlenül találnak ki rá közhelyig hangoztatott mondásokat! Szeretem a szemeket, mert minden benne van. Gyönyörű szépen lehet olvasni belőlük, az arc többi része pedig abszolút nyitottá teszi az embert. Viszont ahhoz, hogy olvasni lehessen a…..
A mai két érdekes sztori, ami egyszerűen ki kívánkozik belőlem. Egy munka után, megbeszélésre rohanva haladok a Könyves Kálmán körúton. Már tudom, hogy késni fogok a megbeszélt négyórás találkozóról, ha csak tíz percet akkor is. Egy férfi kezében térképpel megállít.…..
Változik az életem. Nem olvasok leveleket, hiába küldtök. Sőt. A jövőre vonatkozó tervezgetéseimet is abba hagytam. Egyelőre inkább megpróbálom túlélni, vagy inkább méltósággal elviselni az elkövetkezendő jópár hónapot. Erőt és kitartást kívánok magamnak, de az a ritka…..
Mivel egyre jobban közeledik a nyár, amikor is az eddiginél is súlyosabban elfoglalt leszek - köszönhetően egy mentoráltamnak-, már egyszerűen szeptember végére, októberre tervezek. És meg kell mondjam, piszkosul élvezem, hogy "álmodozhatom", és beoszthatom jövőbeli időmet!…..
Néha eltűnök, elsodródom, elveszítem magam valahol. Olyankor gyengének érzem magam. Szívem szerint kizárom a külvilágot, és nem akarok senkit magam körül. Olyankor hiába alszom úgy mint szoktam, reggel karikás a szemem, este lehetetlenül nagy táskákat cipelek. Kevés vagyok, és…..
Egy domina blogja bölcselet 2013.03.26 05:48:37
Már régen tudom, hogy nem az a baj, ha megismered valaki hibáit, mert ha kellően szereted, ezeket elfogadod vele együtt. A nagyobb baj az, ha nem nyílik meg előtted, és nem őszinte annyira, hogy képes legyél megismerni a jelleme hibáit...
..
Egy valóban vérbeli submissive hímre. Olyanra, akit pórázon sétáltathatok, erényövben tarthatok, miközben szexuális élvezetet követelnék tőle. Nyaljon, nem órákig, nem percekig, hanem pontosan akkor, ott és addig, amíg én azt követelem. Ha ez nyilvános hely, egy…..
Egy domina blogja nem tetszik 2013.03.12 13:02:15
Nem tetszik, hogy megosztom a legmocskosabb, legerőszakosabb álmomat, és egyből index címlapra kerül. Nem ez a BDSM. Nem ez az egészséges BDSM, de a média ilyen. Kisarkítani, a legdurvábbat megmutatni, ez és ennyi kell nekik, amihez most szégyenemre, tudatlanul, asszisztáltam…..
Úrnő 2013.03.14 19:23:04
@Slevi: Édesbogár. Bármit is vársz el, nem számít. Nem azért írom a blogomat, hogy bárkinek is megfeleljek, és nem "a domina blogja", hanem "egy domina blogja".
Nem olvastam a többi részt, mert nem éri meg számomra. Az elsőt sem fogom elolvasni ismét. Sajnálom, hogy nem fejtettem ki ezt jobban, amikor befejeztem a könyvet, hogy teljese képet alkotva mondhassam azt, hogy vacak, üres, és nem BDSM ami abban van.
Úrnő 2013.03.15 07:29:07
@Slevi: Nem kell évek távlata. Azért vettem a kezembe, mert elméletileg BDSM is szerepel benne, elméletileg emberközeli megfogalmazásban. Ez volt a reklám. A valóság távol állt ettől.
Nem lehet véleményt alkotni végig olvasás nélkül? Nem bölcs dolog? Ez nevetséges!
De tessék itt van: végig olvastam, és még az eleje-közepe felé meg volt a remény bennem, hogy esetleg változni fog a könyv, nem így történt. Így a fentebbi megállapításaim, tökéletesen megállják a helyüket, illetőleg túlzásba esetem akkor, ha pozitívumot említettem volna!
Egy domina blogja hűség 2013.03.13 06:53:39
Úgy gondolom kevesen értik azt, ha azt mondom, hogy hűséges vagyok, de csak a lelkekhez. A testekhez nem. Túlzottan erős a testiség vágya, gondolata. Itt nem arra kell gondolni, hogy minden embertől azonnal szexuális szolgálatokat követelek vagy ajánlok fel. Hogy világosabb legyen:…..
Egy domina blogja Játék 2013.03.12 07:09:49
Na jó, a tegnapi álmom még mindig sokkol. Eljutottam oda, hogy nem értem miért élveztem én azt az álmot. Olyan szennyes volt az egész. Nem jellemző rám az agresszivitás, és még csak azt sem mondhatom, hogy a brutalitás az lenne. Csak mérsékelten vagyok szadista. Sokkal jobban…..
Egy domina blogja Álom 2013.03.11 07:04:42
Érdekes álmom volt, és ez a blog lassan csak az álmaim bejegyzéséról szól, de... mindegy.:) A történetet nem átéltem, külső, láthatatlan szemlélőként néztem végig, mégis én voltam a történet főszereplője, tehát én voltam az aki szerepelt az álomban.…..
Egy domina blogja Hiányosságok 2013.03.06 03:42:51
Nem azért nem írok, mert nincs miről. Ellenkezőleg, annyi írni valóm lenne, hogy nem szelektálok, és egyiket sem írom le. Na jó egy dolgot le kell szögeznem. Megnéztem egy olyan apokalipszis-elragadtatásos-végítéletes dokumentumfilmet, amiben persze csak a kiválasztottak élték…..
Egy domina blogja feladatocska 2013.02.25 19:39:27
Ha már nagyon unod a térdelést kedves, akkor adok másik élvezetet neked. Azt kérem tőled, hogy egy harisnyát, ami lehet használt vacak, vagy teljesen új is, használd bilincsként. Olyan jól működik, és nem okoz semmilyen sérülést. Csak, hogy egyszerű legyen, alváshoz, ágyban…..
Úrnő 2013.02.26 06:51:54
@Foot Licker: Megtennéd nekem kedves, hogy úgy írod meg a kommentjeidet, leveleidet, hogy abból a feltevésből indulsz ki, hogy nem vagyok buta szőke tyúk?
Úrnő 2013.03.05 08:34:25
@Foot Licker: Szerintem sokszor fantáziálsz, és azt írod le, nem pedig a valóságot. Ezt sajnálom, mert értelmes embernek ismertelek meg.
Persze az, hogy első reakciód erre a bejegyzésre, hogy letiltasz, nem segít a pozitív megítélésedben.

Minden jót neked.
Egy domina blogja Álom 2013.03.04 07:03:48
Végre énekeltem álmomban, nem pedig ökörségeket álmodtam. Énekeltem és táncoltam, közben férfiakkal flörtölgettem. Csak így tovább, és normális álmaim lesznek!:)..
Egy domina blogja Mai randi 2013.02.28 17:26:40
Ez a mai randi tegnap lett volna, de akkor értesített, hogy személyes okok miatt, nem tud eljönni, tegyük át mára. Ma viszont értesítés nélkül nem jelent meg, én pedig öt perc várakozás után, elmentem és vettem a kutyámnak enni!:) Gyáva hímek!:) Este nyolcra szintén…..
Egy domina blogja reggelt 2013.02.27 07:11:22
Na jó, ez kezd irracionális lenni. A szokásos vacak álom után, amiben lassan több lesz az ufo és az alien, mint egy sience fiction filmben, olyan boldogan ébredtem, hogy alig férek a bőrömbe. Ráadásul ég bennem a tettvágy, és ha röviden kellene leírni az érzéseimet, azok ezek:…..
Egy domina blogja Randima 2013.02.26 20:50:06
A mai randim érdekesre sikerült. alapvetően szeretem az ilyen típusú férfiakat. Nyugodt, kiegyensúlyozott, azonban túl átlagos. amióta újra belevetettem magam a BDSM világába, azóta érzem, hogy az átlagos az nekem kevés. És már blogoltam is róla, de ennyire régen éreztem. És…..