Regisztráció Blogot indítok
Adatok
GondolkodjMami

35 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tegnap kaptam egy hozzászólásban a következő mosószer receptet. Megakadt a szemem, az öblítődön. Azért kerestem eceten alapuló, öblítőt, mert az egyik fiamnak van egy bőrgombája, amire az ecet jó. Csak a bőrét kezeli, de a ruhában bent marad és így mindig…..
GondolkodjMami 2013.07.26 11:51:10
Kedves Szülők, Kedves Támogatóink! Kérjük engedjék meg, hogy felhívjuk figyelmüket egy nagyszerű lehetőségre, melynek segítségével óvodánk alapítványi bevétele tovább gyarapodhat. Személyi jövedelemadónk 1+1%-át lehetőségünk van az állam helyett egy magyarországi…..
Képek az elkészült sószobáról: ..
2013. február 15-én nagy ünnepre készültünk: lezárult fél év munkája, és megnyithattuk óvodánk sószobáját. Az ünnepség elején Horváth Katalin óvodavezető köszöntőjét követően a Lovacska és Mókus csoport nagy óvodásai adták elő kedves műsorukat. A magyar és német…..
Elkészült a sószobánk! Kedves Szülők és Támogatóink! Örömmel tájékoztatjuk Önöket, hogy egy példamutató összefogásnak és az Önök segítségének köszönhetően elkészült óvodánk sószobája. Szeretettel meghívjuk Önöket a 2013. február 15-én, pénteken 17 órakor…..
Már látjuk a teendők végét! Hiszen kész a sófal és a járólap, hamarosan befejezik a villanyszerelést, jöhet a festés-mázolás, utána pedig a beköltözés!!!!!!!!!!!Január 22-én így néz ki a sószobánk:..
Kedves Szülők, Kedves Támogatóink! Szívből köszönjük, hogy az elmúlt három hónapban részesei voltak egy példamutató összefogásnak! Álmunkban sem gondoltuk, hogy ilyen gyorsan összegyűlik a Széchenyi úti óvoda sószobájának anyagi fedezete. A munkálatok megkezdődhettek,…..
Épül, szépül a sófal a sószobánkban :-)..
Az év utolsó óvodai napján úgy gondoltuk, hogy ideje egy kis számvetést készítenünk arról, hogy sószobánk épülése jelenleg milyen fázisban tart. Mielőtt számszerű beszámolóba kezdenénk, mindenekelőtt el kell mondanunk, hogy példaértékű az az összefogás, amit a…..
Nagyon készültünk és vártuk a ma délelőttöt, amikor az óvódások, szüleik, óvó nénijeink és támogatóink kézműves karácsonyi termékeinek vásárát megnyithattuk. Sajnos az időjárás nem volt kegyes hozzánk, így nem tudtunk a piac közelébe kitelepülni, inkább a bejárat…..
Lám, lám! Alakul a sószobánk! Támogatóinknak hála immár az álmennyezet is elkészült! Következő feladat a villanyszerelés! ..
A Széchenyi úti óvodások szüleinek kreatív csapata a sószoba összefogásának záró rendezvényeként2012. december 15-én, a piac ideje alatt JÓTÉKONYSÁGI KÉZMŰVES ADVENTI VÁSÁRT szervez a sószoba javára. Helyszín: óvoda bejárata A vásárra várjuk saját készítésű,…..
Örömteli napok vannak mögöttünk! A gyerkőcök a mikulás bácsit köszöntötték csütörtökön. A kicsik szívhez szóló pillanatokkal lettek gazdagabbak, és a nap végén lelkesen számoltak be a kedves mikulással való találkozásról. Pénteken délután pedig megérkeztek…..
A Széchenyi úti óvodások szüleinek kreatív csapata 2012. december 15-én, a piac ideje alatt JÓTÉKONYSÁGI KÉZMŰVES ADVENTI VÁSÁRT szervez a sószoba javára. Helyszín: óvoda bejárata A vásárra várjuk saját készítésű, kézműves portékák, díszek felajánlását! Ha…..
Örömmel számolunk be róla, hogy a támogatások összege elérte a 617.000 forintot! Álmunkban sem reméltük, hogy két és fél hónap alatt egy hatalmas és példamutató összefogás szerveződik a sószobánkért! Múlt hétvégén kiürítettük a helységet, és az első munkálatok is…..
Kövesdi-Molnár Zsuzsanna és a Varázskő Virágai a mai adventi vásáron értünk sütötte a finomabbnál finomabb sütőtököt, almát és krumplikat, melléjük pedig forró puncsot kínált. Hatalmas öröm számunkra, hogy gondolt óvodánk kezdeményezésére advent első vasárnapján!…..
A Maizl család 3 gyermeke óvodásunk volt, most már iskolába járnak. Felajánlásuk, hogy az online galériájukban (www.protokoll-galeria.hu) eladott valamennyi grafika árából 10%-ot óvodánk sószobájának megépülésére fordítanak. Ehhez mindössze annyit kell tenni, hogy…..
... indul! A sótéglákat megrendeltük! :-) A hiányzó összegünk már csak 28.500 Forint! Ennyi szükséges még, hogy a sóionizátor is a miénk legyen. Kérünk Minden kedves Támogatót és nekünk szurkolót, hogy hívja fel a figyelmét mindenkinek arra, milyen közel vagyunk már hozzá,…..
A mai napon a sószoba megépülésére befolyt támogatás összege elérte az 549.000 forintot. Szívből köszönjük Mindenkinek, aki már az ügy mellé állt és adományával, támogatásával hozzájárult, hogy a mai nappal megkezdhettük a tárgyalásokat a kivitelezésről. Most minden…..
Nagy örömmel számolunk be róla, hogy a támogató befizetések összege immár átlépte a fél millió forintot is! Hatalmas boldogság látni azt, hogy az álmunk hamarosan megvalósulhat. Ami már biztos: ebből az összegből megrendelhetjük a sótéglákat! Ezen a héten egyeztetünk a…..
Széchenyi úti Nagyok és Kicsit figyelem! Itt az idő egy kis mozgásra! Ha részt vesztek a Klub Testkovácsban Berta Viki és Szabados Emese óráin, most az óradíj felét visszakapja az óvoda a sószoba megépülése céljából! Nagyon fontos, hogy előre be kell jelentkeznetek, és…..
A tegnapi napon 109 látogatónk volt a legyensoszobank.blog.hu oldalon. Éppen annyi, ahány sótéglajegy vár még gazdára! :-) ..
Legnagyobb örömünkre megoldódott szinte az összes anyagköltség fedezése, mivel egy kedves támogató felajánlotta a segítségét.  A következő hétben szeretnénk felmérni, hogy milyen anyagszükséglettel jár majd a fa padozat gyártása, a radiátor burkolása, illetve a…..
Örömmel osztjuk meg minden Kedves Olvasóval és szurkolóval a jó hírt, hogy már nagyon közel vagyunk a célhoz! Most már csak 120 ezer forint hiányzik ahhoz, hogy elküldhessük a megrendelést a sótéglákra! Kitűztük a dátumot is, amikor megkezdjük a felújítási munkálatokat,…..