Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nao Nakai

0 bejegyzést írt és 30 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A listát egy lekoptatás ihlette, ami elég kellemetlenül érintett és ennek örömére összeraktam egy szubjektív listát, a végére pedig betettem egy randimat is. A listát a legenyhébbtől a legmegalázóbbig olvashatjátok...
Nao Nakai 2020.06.12 22:24:39
@Nao Nakai: * barátaimra....
Hű mennyi Dagályos posztunk volt már! A nőket videózó kabinos, a szarszippantással súlyosbított fürdőzés, na meg a megzavarodott pénztárosok után most olvasónk szerint egy jól ismert, aktuális probléma került elő: az öltözőszekrények hibája. Rita szekrénye nem nyílt, mivel a rendszerben másik két…..
Nao Nakai 2020.02.26 19:59:39
@Opportunista mikroba:

Persze. Ami marad, abból válogathat....Tudod, Magyaroszágon alapvetés, hogy a vendég hazudik. A poszter eleve törölközőben és strandpapucsban ment, hogy ruhát lopjon.
Mikor elkezdtem ezeket a napi emlékezetes eseményeket feljegyezni és tulajdonképpen a feszültség levezetésének ezt az ártalmatlan módját választottam, akkor azt gondoltam, hogy ezeknek a száma véges, és egy idő után nem lesz már tartalom, tehát volt a fejemben egy vég-dátum ezekkel a bejegyzésekkel…..
Nao Nakai 2018.11.16 19:17:24
@Geek Peet: Isten ments. Nem állt szándékomban elvenni a kedved. Sokáig vicces tud lenni, ha jól kezeli az ember. Velem annyi történt, hogy egyszercsak nem tudtam így humorral kezelni, ahogy te teszed. Egyébként én is nagyon szeretem a szakmát, csak ezeket a kamugép népket untam meg. Sok sikert kolléga. Kezeld így továbbra is a hülyéket, akkor mókás napjaid lesznek.
A Kozmikus Közzététel sorozat újabb epizódjának összefoglalója itt olvasható:   http://kozmikuskozzetetel.blogspot.hu/2018/04/kozmikus-kozzetetel-x12.html    ..
Nao Nakai 2018.06.02 00:51:55
@Domaházy Ákos: Kedves Ákos. Kifejthetnéd, hogy mi az a "túl vagyunk a migráns ügyön"? Még mindig a nemlétező migránsokkal riogatnak arra fogékony embereket.
comment:com Szevasz, Carl! 2018.02.27 07:07:15
A The Walking Dead az én személyes Stockholm-szindrómám, a sorozat, amit az "istenbizony soha többé" kategóriába legalább négyszer soroltam be, és komolyan tartottam is magamat ehhez legalább (és legfeljebb) két epizódon át. Aztán csak néztem tovább, nem tudom miért, komolyan, sokszor kerestem már…..
A Kozmikus Közzététel sorozat újabb epizódjának összefoglalója itt olvasható:   https://kozmikuskozzetetel.blogspot.hu/2017/12/kozmikus-kozetetel-ix9.html    ..
Az alábbi bejegyzésünk főszereplője ismét Simon Parkes, az ő közreműködésével futó, kéthetente sugárzott „Connecting Consciousness” című rádióműsor elmúlt másfél évének legérdekesebb hallgatói kérdéseiből állítottunk össze egy csokorra valót. Ahogy a korábbiakban már megismerhettük, Simon egy igazán…..
Nao Nakai 2018.01.27 00:31:58
@UFO Kutató: Dehogynem kell fizetni az Amazon boltjában. Automatikusan vonja a számláról a vásárolt áru értékét, ahogy kilépsz a boltból. Bejutni egy Amazon kártyával tudsz, ahhoz pedig hozzárendelik a banki adatait.
Az alábbiakban Corey Goode megahosszúságú helyzetjelentése olvasható az elmúlt hónapok találkozóiról és rendkívüli fejleményeiről, David Wilcock néhány személyes kiegészítésével megspékelve. Corey talán eddigi legösszetettebb, legalaposabb és legeseménydúsabb beszámolója következik...
Nao Nakai 2018.01.25 21:14:13
@xyron: köszönöm.
Nao Nakai 2018.01.26 21:18:58
@Zicky72: Neked is köszönöm. Az ajánlatodat észben tartom. Lehet, hogy élek vele. A gyerek úgy tanul ha kérdez, és választ kap.
Az alábbiakban Corey Goode megahosszúságú helyzetjelentése olvasható az elmúlt hónapok találkozóiról és rendkívüli fejleményeiről, David Wilcock néhány személyes kiegészítésével megspékelve. Corey talán eddigi legösszetettebb, legalaposabb és legeseménydúsabb beszámolója következik...
A Kozmikus Közzététel sorozat újabb epizódjának összefoglalója itt olvasható:http://kozmikuskozzetetel.blogspot.hu/2017/09/kozmikus-kozzetetel-viii1.html..
A Kozmikus Közzététel sorozat újabb epizódjának összefoglalója itt olvasható:   http://kozmikuskozzetetel.blogspot.hu/2017/01/kozmikus-kozzetetel-viii30.html    ..
Nao Nakai 2017.08.25 23:06:24
@UFO Kutató: A te szavaiddal élve: Én lejátszottam azt a játékot. Ennek így nincs se füle, se farka. Annyit tudok tenni, hogy várok, hátha lesz egyéb infó ettől az embertől. Talán egy másik interjú teljesebb képet ad.... ..
„Ez a meditáció segít a Fényerőknek lehorgonyozni a Fény energiáját a bolygó felszínén, hogy megerősítsék a Fényrácsot. Erre azért van szükség, hogy felgyorsítsák a Teljes Közzététel és a Felemelkedés folyamatát. Az egyetlen leghatékonyabb tényező, aminek a felszíni lakosság birtokában van, a…..
Nao Nakai 2017.08.22 23:19:56
@(101010101): Megnéztem a linkeket. Semmilyen visszaállításról nincs infó. Egyébként hogy lehet visszaállítani olyat, ami soha nem létezett? Ezen az apostoli bolondérián mindig jót nevetek. Sok marha beadja a létező pénzét, egy nemlétező fizetőeszközben kifizetett "alapjövedelemért".
Én inkább meditáltam tegnap. A magam kezdő módján nagyon igyekeztem.....
Harald Kautz-Vella számos szakterületen jártas német fizikus, aki kutatóként és újságíróként is tevékenykedik. Szerteágazó kutatásokban vett részt független laboratóriumokban, ahol olyan jelenségeket tanulmányoztak, amelyek létezésével a hivatalos tudomány nem, vagy csak nagyon keveset foglalkozik.…..
Nao Nakai 2017.07.23 23:55:19
@anathea: A Steven Smaly által moderált magyar Cobra oldaltól ne várj semmi jót. Steven nem csak Cobra "magyar hangja" hanem meg is lovagolja Cobra népszerűségét, miközben fénymunkáshoz méltatlanul viselkedik. Moderált, töröl, tilt. Nem csak az esetleg negatív kommenteket törli, hanem azokat is, amik nyilvánvalóan megcáfolnák az ő állításait. Steven eléggé elszállt attól, amit elkezdett. Ezért nos katyvasz a magyar Cobra oldal.
A Kozmikus Közzététel sorozat újabb epizódjának összefoglalója itt olvasható:   http://kozmikuskozzetetel.blogspot.hu/2017/01/kozmikus-kozzetetel-vii20.html    ..
Nao Nakai 2017.06.19 22:24:35
@slythug: Én ismerem személyesen Stevent...Egy képmutató senkiházi. Maradjunk ennyiben.
Nao Nakai 2017.06.19 23:21:29
@slythug: Rendben, ahogy érzed. Mindenki a saját tapasztalatai által tanul, de néha jó odafigyelni másokra.
A Kozmikus Közzététel sorozat újabb epizódjának összefoglalója itt olvasható:   http://kozmikuskozzetetel.blogspot.hu/2017/01/kozmikus-kozzetetel-vii16.html    ..
Korábban már közöltünk részleteket az interneten „Agarthai Kapcsolat” címmel megjelent kiadványból, amelyben néhány ázsiai személy fedte fel belső földi emberekkel illetve csoportokkal történő találkozásait. Ezt a könyvet egészében véve nagyon érdekesnek találjuk és mivel ritkán olvasható a témáról…..