Regisztráció Blogot indítok
Adatok
chiferri

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Emeld ki dohányzóasztalod stílusát kedvenc magazinod beépítésével. De vajon megéri a jól nevelt polgár pukkasztása?Forrás..
chiferri 2012.09.18 12:26:46
Hello, nice piece i loved the idea, i found also some great ones in this website, www.bocadolobo.com, have a nice day, and thank you for your blog is always nice to share what better is made in the world of design furniture...
UPS!DE Egy új próbálkozás 2012.05.29 12:48:15
Nézd meg az új oldalamat, ahol minimalista enteriőröket gyűjtögetek:http://minimalistinspiration.tumblr.com/..
Változatlanul a tenger kékjének bűvöletében élek, és az az érzésem, hogy ez az állapot még jó ideig így is marad. Sosem tudok betelni a sós vízzel, akárhányszor találkozom vele, mindig arra a megállapításra jutok, hogy még több kell belőle. Nem csoda, hogy mostanában a…..
Ez a nap is eljött.  Mától egy hétig jól megérdemelt éves szabadságomat töltöm, és egyúttal bátorkodtam mindezt önző módon úgy megtenni, hogy ezalatt nem gondoskodom Rólatok üdítő posztokkal. Remélem a lelkes törzsközönség nem bánja ezt a kényszerpihenőt, ígérem néha…..
Kicsi Ház Tom Dixon nálunk lakik! 2012.08.31 08:33:27
Tom Dixon, az eredetileg rocksztárnak készülő brit dizájner 2005-ben megalkotta a Mirror Ball-t és az arra hasonlító Copper Shade lámpákat. Állítólag, ezek tervezésekor már unta a sikereket és egy anti-dizájn terméket akart létrehozni. Azt hiszem, nem sikerült neki. Ezek a…..
. . Barcelona szűkutcás, viszonylag sötét történelmi Gotico negyedében alakították ki ezt az elképesztő otthont. A középkori falak közti, eredeti állapotában felújított teret az egyetlen fix tartófal mellett a konyhát és a fürdőt rejtő "fehér kereszt" tagolja. A…..