Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Divett

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
László csak a lényeget felejtette el megírni, hogy melyik jófajta kuponos szálloda jelentett csődöt épp, ami miatt bebukta a befizetett összeget. Merthogy a Napitipp Kft. szerint az összeget már átutalták, és reklamáljon a külföldi már nemlétező szállodánál: A Napitipp Kft…..
Divett 2012.09.07 14:19:20
@Roy: HOgy te mnilyen végtelenül buta vagy :D
Lassan már szórakoztató... "semmijen" helyett legközelebb javaslom a "semmilyen" szót, pláne, ha oktatod az embereket.
Azt azért megnézném, hogy komolyabb cégektől hogyan rendelsz kártya nélkül :D
Lehet, hogy a szexhop-ot fizetheted utánvéttel, de mondjuk zsebből van olyan cég, aki le sem gyártatja a terméket előleg, vagy a teljes ár kiegyenlítése nélkül.
Egyébként a parkolóórát sem tudod meggyőzni, hogy később fizetsz... a moziban sem kifele fizeted ki a jegyet, sem a popcornt...
egyszerű vagy "ecsém", mint a fakocka! :D :D :D
Divett 2012.09.07 14:21:19
@Roy: Én DIGIS vagyok, és előre fizetek netet, tv-t... ahogy MINDEN DIGIS.
Most fejen pörögsz, mi?
Ja, és ez nem opcionális...
Szabolcs nem sokáig örülhetett új iPhone-jának – hamar kiderült ugyanis, hogy készüléke telefonálásra nem alkalmas, viszont annál több lesz vele a gond, hogy a T-Mobile valami működőre cserélje ki. És bár fogyasztóvédelemből is jól felkészült, a T-seket egyelőre nem…..
Divett 2012.09.05 15:56:37
Magyarázza már el valaki, hogy miért baj, ha valaki kötődik egy szolgáltatóhot? Bármyilkhez... annyira okosak vagytok, de gondolom nem tüsszentesz SIM-kártyát és nem sír térerőt... Szóval, ha nem egy ügyefogyott felöltögetős vagy, akkor így is, úgy is ki kell kötnöd valahol. Jó esetben nem cserélsz számot évente(ha igen, át kellene gondolni az okait), tehát miért is probléma ez???
Én vettem egy Ájfont kb 6 éve. A telót cserélgettem, a szám maradt. Pont tegnap hívtak, hogy kapok ingyen egy iPhone 4S-t mert annyi pontom összegyűlt... lehet szidni minden céget, de nekem EDDIG nem volt velük bajom. Az exem alól is segítettek kirántani a telefonját, ha probléma volt, akkor segítettek... tényleg nem értem. 14 évesen még Westel-es voltam, azóta T-mobile lett, de nekem nem tűnt fel változás. 15 év alatt nem gyűlt meg a bajom a céggel, de a családomnak és a barátaimnak sem... remélem ez így is marad.
A posztolót sajnálom és szerintem az a baj, hogy nem verte szét a boltot (az még szokott segíteni), de a Ti köpködésetek nem túl jogos. Legálisan nem vehetsz máshol Ájfont, amit az Apple is támogat és elismer. Apple boltban nem forgalmazhatnak, max neten rendelhetsz. A fél éves garis telefonboltosoktól meg kb ugyanennyit várhatsz, mint amit itt is olvastunk, max még a családodra is rágyújtják a házat.
Bécsbe menni telóért meg egyenesen vicces... nincs akkora különbség, és a feltételek sem különbek(olvass utána). Max az eladó kedves mosoly mellett közli, hogy nicht problem nekik, csak neked!
Divett 2012.09.05 15:45:39
@Ulkesh: nekem is szétszedték... sőt, meg is javították. Tehát a hivatalos verzió egyébkét: nem szervízelhetnek, de a problémát lokalizálhatják...