Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bol-Dog

22 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Attól függ... Mondhatnánk. És végül is igaz is, mert biztos megoldható, hogy jó legyen. - Figyelni kell rá, hogy elég nagy legyen a biléta, hiszen a gravírozott karakterekhez hely kell. Ez pici kutyáknál nem mindig előnyős... Viszont fontos, hogy minden lényeges adat rákerüljön,…..
http://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__kutyak__3515700-honnan-lehetne-kutyabiletat-szerezni A gyakorikérdések.hu-n is arról folyt a "vita", hogy a chip sajnos nem elég (most már kötelező, ne feledjétek), hiszen  ha "egy nénike megtalálja honnan a fenéből tudná, hogy chipes…..
Bár már elmúlt Karácsony, a tél még itt kopogtat az ablak alatt, így gondoltam hozok egy téli kutyusos rajzfilmet! :) Szívmelengető ebben a februári hidegben :) Akinek van gyerkőce, mindenképpen mutassa meg!   A rajzfilm ismertetése: Flu, a rénszarvas lázasan készülődik az…..
2012. december 16.-án rendezzük meg a már hagyományosnak mondható Állatok karácsonyát. Az idei mégis más, mint a korábbi, nemcsak azért mert idén mindenkit arra biztatunk, hogy válasszon egy személyes karácsonyi védencet, akit megajándékozhat, hanem más, mert az idei…..
Mindenkinek szüksége van egy kis szeretetre- Légy Te az, aki most segítesz egy árva kutyuson, vagy cicán! Légy Te is velünk december 15-én délután, segíts a fenyőfa feldíszítésében, vagy egy adománnyal járulj hozzá egy, még gazdátlan macska, vagy eb kellemesebb…..
Az advent előtti vásárlási dömpingben sokan szeretteik számára élő állatok megvásárlásában gondolkodnak. Szinte minden házi kedvencnek való állat (kutya, macska, rágcsáló, hüllő, madár és díszhal) megvásárolható állatkereskedésekben vagy az állatszaporítóknál. Sokan…..
December 15-16-án rendezik meg a Győri Állatmenhelyen az V.Állatok Karácsonyát! ..
Az Állatbarát Alapítvány több, mint 10 éve van jelen a nyíregyházi Karácsonyi forgatagban, az Adj egy tárgyat az állatokért program keretein belül. 2012-ben sem lesz ez másképpen. November 30-tól várnak Mindenkit a faházikóba, ahol átveszik azon jó állapotban lévő, alig…..
Ki ne ismerné Frakkot, a magyar vizslát, aki két macskával él és furcsa kalandokba keveredik. A Karácsony közeledtével ezt a részt ajánlom a figyelmetekbe! :) Frakk, a macskák réme - Az irígy kutya karácsonya   Egyébként pont negyven éve, 1972 decemberében indult hódító…..
A cím a kutyatartók számára valószínűleg egyértelmű. Pár éve még kérdés volt, hogy melyik a jobb (olcsóbb, praktikusabb...) megoldás kutyusunk biztonsága szempontjából. A Chip ugyan sok mindent tartalmazhat, de leolvasása nehézkes, időbe telik megszerezni az információkat...…..
Közeledik a Karácsony, sokan már ünnepi lázban égnek - a boltok polcai már biztosan :)   Ha te is szeretnéd otthonodba, vagy a munkahelyi gépre csempészni az ünnepi hangulatot, de mindezt cuki kutya stílusban, akkor az animált karácsonyi kutyás képernyővédő neked való!…..
Egy egy oldalas bilétán méretétől függően a legalapvetőbb információknak kell szerepelnie: - kutyánk neve (hogy magához tudja hívni a megtaláló) - baj esetén értesítendő személy telefonszáma Ha fér még, akkor persze jó, ha rajta van a gazdi neve és címe. Ha nem fér ki,…..
A neten számtalan variációt lehet találni karácsonyi énekekre, a kutya imádók természetesen a kölyökkutyás verziókért vannak oda :) Ma egy cuki példát hoztam erre! ..
Sokan még mindig úgy vélekednek, hogy felesleges a biléta kutyájuknak... Vagy lakásban tartják, vagy zárt telken, és úgy gondolják, sosem lesz rá szükség. De ez sajnos egyáltalán nem igaz, bármelyik gazdi kerülhet abba a nem kívánatos állapotba, hogy kedvence…..
Mi is lehetne aranyosabb, mint egy cuki kutyus Mikulás sipkában? :) Mosolyogtassuk meg hát szeretteinket is, de kutyabolond barátainkat mindenképpen 1-1 kutyás képseslappal Karácsony tájékán. Ha az online lapok hívei vagyunk, íme egy oldal, ahonnan nagyon édes kutyás karácsonyi…..
Mivel is kezdhetnénk a kutyás karácsonyi blogunkat, mint az egyik leghíresebb ilyen témájú videóval? A Népszigeti Kutyaiskola Bemutatócsoportjának alkotása 2008 Karácsonyán óriási népszerűségre tett szert, az egész világ oda volt a magyar kutyusokért. A Youtube legnézettebb…..
Minden mi kutya, minden ami Karácsony, de leginkább ami együtt: Kutyás Karácsony! :) Ajándékozás, ünneplés, család - érdekességek, jópofaságok és persze sok-sok kutyus!!!  ..
Nem mai találmány, külföldön már évek óta megjelent, de nem hiszem, hogy Magyarországon sokan tettek volna kedvencükre digitális, high-tech bilétát, vagyis Dog Minder-t (kutya emlékeztetőt). Ez a kis kütyü nem csak egyszerűen a négylábú és gazdija adatait tartalmazza, ennél…..
Sok külföldi, de egyre több magyar webáruházban látok kutya ékszereket, amik vagy egyben nyakörvek is, vagy csak "sima" nyakörvre csiptethető kis ékszerecskék, függők... Általában kövekkel kirakott csont vagy szív alakú cukiságokat tudunk beszerezni kedvencünk…..
Egy 2008-ban íródott cikk szerint ( akár 30 ezer forintos ) bírságot fizethetnek azok a győriek, akik azonosító biléta nélkül sétáltatják kutyájukat a városban. Az önkormányzat 2007 nyarán módosította az ebtartási rendeletet és a jogszabály 2008.október 1-én lépett…..
A PetNet állatos webáruházban találkoztam ezzel az érdekes bilétával... :) Főként éjszakai sétáltatásnál hasznos, hogy ha elkószálna kutyusunk, könnyebben megtaláljuk. Csak nehogy UFO-nak nézzük...! ..
Elindult a kutya bilétákkal foglalkozó blogunk, amelyben reméljük, hogy nagyon sok hasznos információval, szép képekkel fogunk megörvendeztetni minden jelenlegi és leendő kutyatartót, illetve ebimádót! :)..