Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Edvi László

5 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
DIGI Sport DER KLASSIKER 2013.05.04 22:57:28
DER   KLASSIKER   El Clásico-t várt a világ---Der Klassiker lesz belőle!! Tegyük rögtön hozzá:a világ (nem a „celebekért”,nem a ”média-felfújtakért”, hanem a valódi értékekért rajongó világ!) legnagyobb gyönyörűségére. A „töki-töki” eddig is…..
EZT LÁTNOD KELLETT VOLNA, ZOLI!!   Micsoda meccsek! Micsoda show!! Fussballschule germán módra!!! Méterekkel a föld felett járnak a német foci szerelmesei! Megtehetik! Amit a Bayern és a Dortmund produkált a BL-elődöntők első meccsein, arról még unokáiknak is mesélni…..
Most, hogy Michael Ballack bejelentette visszavonulását igazán mondhatna valami „időtállót” a jelen- és utókornak! Mondjuk azt: ”A futball az a játék, melyet huszonkét ember játszik 90 percen keresztül, és a végén mindig a németek buknak el!” Legalább időnként…..
  A távirati irodák nem jelentették: Miután negyedik helyen végzett Londonban férfi kézilabda-válogatottunk, a szövetségi kapitány, Mocsai Lajos a következőket NEM mondta: A negyedik helyezés úgy relatíve, mint abszolút értelemben kifejezve hű tükörképe a válogatott…..
DIGI Sport Mindig kicsi?! 2012.09.05 17:41:27
MINDIG KICSI?! Meddig kicsi? Meddig kicsi egy csapat a Mindenható UEFA mércéjével? Hány évig? Hány pontig?Hány győzelemig? Hiába próféta a saját hazájában, UEFA-Fenség soha nem fogadja el? 8 év: 6 bajnoki arany, 1 ezüst. A DVSC uralta-uralja a III-ik évezred…..