Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Florius

1 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Újdongság a BH rajongóknak, a csigás frizurák viselőinek. És azoknak, akiknek problémájuk van a göndör fürtjeikkel. A Bed Head most formába hozza a tincseket. Bennünket mondjuk az illatával varázsolt el első körben a termék, de a hatása is tuti. Nedves hajra kenjed rá, majd…..
Hosszú idő után utolsó alkalommal látogat Magyarországra John Lukacs, aki két előadást is tart a jövő héten Budapesten. A 89 éves történészprofesszor a Pázmányon a kiegyezés koráról, az Eltén pedig a két világháborúról és azok következményeinek magyar…..
A Hephaistos akkor igazán jó, ha az embernek semmi ötlete sincs - vagy azért, mert már minden ötletét ellőtte, vagy  azért, mert nem ismeri eléggé a megajándékozottat. A szép tárgyakat ugyanis mindenki szereti, és karácsonykor mindenkinek jó ajándék egy szép és illatos…..
Nos e blogocska olyan színes palettán fog mozogni, mint a virágaink. Lesz szó benne az életről, a velünk történő eseményekről, gondolatokról és ötletekről, és mindenzt virágos jókedvvel tálalva. Ha éppen nem borús időjárásra ébredünk.. :) Paraméterek:…..