Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lorelai21

0 bejegyzést írt és 84 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Roper és Pine előbbi magángépén repülnek a fegyverszállítmány után, és útközben beszélgetnek. A góré megmutatja a kiszivárgott iratokat, még azt is tudja, hogy Angelához kerültek. Meggyőződése, hogy ezeket rajta és Sandyn kívül senki nem láthatta, mire Jonathan kijelenti,…..
Andrew Birch megkapja első óráit strómanságból – Roper Jonathant oktatja hogyan és minként viselkedjék a leendő ügyfelekkel. Az előadásba Jed rondít bele, szó nélkül betrappol, hogy jelezze indulni kell a reptérre, mert Daniel visszatér édesanyjához. Ura azonban most…..
lorelai21 2016.03.27 14:20:41
@Pácsó Ármándó: @tinipuma: @Flankerr: hát nem is tudom... Jed elég bátor nő, vagy csak álomvilágban él, és azt hiszi, hogy Dicki majd "csak" legyint egyet erre a félredugásra, hogy "Ááá, ez bárkivel megeshet..."
lorelai21 2016.03.28 12:39:03
@Pácsó Ármándó: hát, állati kíváncsi vagyok, hogy lesz vége a sztorinak... Egyelőre még tippem sincs...
Tom Hiddleston, Hugh Laurie és Olivia Colman főszereplésével jön az AMC-re a világpremier után egy nappal a The Night Manager, amit John Le Carre egyik regénye nyomán forgattak, és arról szól, hogy Jonathan Pine brit veterán katonát (Tom Hiddleston) beszervezi egy hírszerző ügynök, Angela Burr…..
lorelai21 2016.02.06 12:16:15
@AaannnaaA: ezek szerint Te írod a hogyvoltját? :) Így akkor pláne várós... :)
Ösztöndíjas forgatókönyvírói tanfolyamot indít a ContentLAB and Factory nevű cég, amire 21-29 év közötti jelentkezőket várnak 2015. február 18-án egy meghatározott témájú és történetű forgatókönyvterv online beküldésével. Mindegy ki vagy, nem érdekes kit ismersz, nem…..
lorelai21 2015.02.05 14:01:49
@sixx: oké, köszönöm még egyszer!
Az előző rész eseményei – a tőzsde megmagyarázhatatlan mélyrepülése – erőteljesen foglalkoztatja a közvéleményt, bevezetésként erről kapunk némi információmorzsát. Meg egy betörésről, amit a tőzsdei felvételeket őrző cég irodája ellen hajtott végre egy maszkos nő…..
lorelai21 2015.01.30 13:04:50
@AaannnaaA: először is gratula a hv-ért! :) Másodszor: én azt hittem, amikor láttam ezt a részt, hogy Szamaritánus látja Controlt, nem pedig hallja...
Hónapokon át gyűrt és vagdosott centi után végre elértünk a szeptemberhez, elkezdődött a Person of Interest 4. évada, nem is akármilyen nyitánnyal. Lehet olvadozni, vagy idült képpel vigyorogni, az első évad után ismét visszatérünk kis hazánk fővárosába, bár csak a nyitó…..
Kedves Olvasók! Jó hírem van azok számára, akik kedvelik a Célszemély (leánykori nevén Person of Interest) c. sorozatot, és anyanyelvükön szeretnék megnézni az itthon eddig még nem vetített 3. évadot. Ezt most megtehetik a Viasat3 jóvoltából, méghozzá napi (!!)…..
Egy író általában nem szívesen válik meg teremtményeitől, sőt egyesek szerint, már befejezni egy könyvet is olyan, mint kimenni az udvarra és lelőni a gyerekünket. Néhány forgatókönyv-író, viszont egy szadista sorozatgyilkos! Sajnos ez utóbbi, utóbb be is igazolódik. Egy…..
Ma a Miller és Mckay család életének kereszteződéséről lesz szó, amely olyan kihívások elé állítja a fiúkat, minthogy beszéljenek az érzelmeikről. Mckaynek ráadásul ezentúl rendszeresen tofut is kell ennie. A két Mckay jobb, mint az egy tétel bizonyításával indítunk.…..
lorelai21 2014.06.05 12:25:23
@Segna: köszönöm szépen!! :)
lorelai21 2014.07.01 14:01:37
@Segna: okés, várom! :)
hogyvolt The Last Enemy 1x02 2014.06.04 15:00:00
Az előző rész végén kiájult Stephennel folytatjuk – a férfi szerencsére magához tér, jókora adag parán kívül kutya baja. Meglátja maga mellett Moreton holttestét, amitől halálra rémül, és mikor zajt hall, ijedtében felkapja a gyilkos fegyvert. Még zavarodottságában is…..
hogyvolt The Last Enemy 1x01 2014.06.02 16:41:01
Kedves Benedict Cumberbatch rajongók! Ígéretemhez híven alább olvashatjátok rajongásunk tárgyának egy korábbi sorozatos munkájának bemutatását. A nemrég megénekelt Parade’s Enddel szemben ez egy napjainkban játszódó sorozat, korántsem a romantikus fajtából, amit bátran…..
lorelai21 2014.06.03 14:16:50
@AaannnaaA: azért Stephen monológja a bizottság előtt nekem némileg Sherlock után/előérzés volt... :) Amúgy szokás szerint kiváló lett!!!
A The Good Wife, azaz a Férjem védelmében az a sorozat, aminek papíron soha nem szabadott volna működnie. Az a CBS vette meg és kezdte el vetíteni 2009 szeptemberében, aminek a műsorán a jelenleg látható drámák közül mindössze egy, a Person of Interest nem procedurális sorozat,…..
lorelai21 2014.06.02 12:15:18
Az eseményekhez ott kapcsolódunk vissza, ahol az előző rész végén abbahagytuk – Collier bejelenti a tárgyalás kezdetét. Eszelős tekintettel sétál fel-alá az öt vádlott előtt, jókora mordállyal a kezében, az üres raktárhelyiségben pedig John, Shaw és Hersh bámulja a…..
lorelai21 2014.05.28 11:45:43
@AaannnaaA: egyszer már hittük azt (legalábbis én), hogy Hersh-nek annyi (akkor is az Éberség röpítette az égbe, vagy mindenesetre megpróbálta, némi gránát segítségével), aztán mégis egy darabban került elő... Bár ezt talán kétszer nem játsszák el.
lorelai21 2014.05.28 13:11:46
@AaannnaaA: lehet, hogy már sokszor kapott ilyen jegyzőkönyvet a kezébe... :)) Jack Bauer-t is hányszor temettük... :))
lorelai21 2014.05.28 18:41:23
@Flankerr: @Neoprimitív: jó, jó, csak poénkodtam... :)) Ezek szerint nem voltam egyértelmű...
Gyásznap. Ez az utolsó epizód az Emberi tényezőből, és nem csak az első évadból, mert sajnos a sorozatot gyártó csatorna, a Fox úgy döntött, hogy nem kér belőle többet. Ennek a részleteit itt olvashatjátok, személy szerint nagyon szomorú vagyok, mert ígéretes sorozat volt,…..
Főcím nélkül indítunk, jelezvén, hogy a dolgok komolyra fordultak itt a célegyenesben; a kezdő visszaemlékező képsorok pedig Grace-ről szólnak (jaj), aztán arról, ahogy Főncsi kijelenti, ha gyilkosságot kell elkövetniük a gép miatt, ő kiszáll – az eltűnését láttuk ugye az…..
Olyan egyetemes, még 2048-ban sem elavuló kérdéseket feszeget ez az epizód, mint mennyire számít a szépség, vagy hogy tényleg van-e mindenkinek egy igazi társa, fontos dolgok ezek, de ne szaladjunk ennyire előre. A hetiesetet egy furcsa gyilkossággal indítjuk, egy éppen virtuális…..
Geek Rudy és Robotzsaru szobatársi idilljével nyitunk, Geek éppen töredezettségmentesítést futtat az alvó Robotzsarun, és felfedez pár furcsa fájlt a memóriájában. Valami kórházi ágyon fekvő és kis kocsit tologató kisgyereket, aminek a láttán Rudy nagyon ráncolja a homlokát,…..
Az Északi Fény létének napvilágra kerülése, majd annak kormányzati letagadása nem jelenti azt, hogy a média leszállt a témáról – TV, újság stb, még a csapból is ez folyik. John és Shaw kajáldában ülnek, a nyilvános TV készüléket ők sem kerülhetik ki, így a…..
Újabb epizód, ami tovább tágítja az Emberi tényező világát, de most nem a Fallal meg a gyilkológép robotokkal és Dr. Frankensteinnel foglalkozunk, mint az előző részben, hanem valami teljesen mással. Szokatlan cold opennel nyitunk, egy vörös lány hatalmas pupillákkal és kissé…..
John és Shaw kocsiban ülve figyelik a legújabb célszemélyt, és közben - hogy az időt töltsék - egymás és Főncsi vérét szívják. A megfigyelt nő taxiba száll, közben Harold sorolja róla a tudnivalókat: Leona Wainwright, asszisztensként dolgozik egy hülye nevű hivatalban…..
Ez az az epizód, amiben viszonylag sok új dolog kiderül arról, milyen is pontosan ez a 2048-as szép új világ, amiről minél többet tudunk meg, annál izgalmasabbnak tűnik, úgyhogy személy szerint én nagyon örültem ennek a 41 percnek. Kezdjük a legelején. Robotzsaru egy helyes kis…..
Indításként McKay beszél McKayhez a laptopján keresztül, mi pedig a fejünket fogjuk, hogy már megint egy rémálom. Rodney több mint rémült, masszív pánikban van, még szerencse, hogy van, aki nyugtatgassa; önmaga az. A pánikra minden oka meg is van, bontakozik ki a bonyodalom, Rodney…..