Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Örvényesi Rita

10 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
December 23-án 17:00-kor közös karácsonyi éneklés lesz a lakóparkban az Átalakuló Duna-part szervezésében a Mediterrán Cukrászdánál (Téglagyártó utca 11.). Lesz gitáros, kiosztott dalszövegek, mécsesek, a jó hangulatot pedig Ti hozzátok :) Ne riasszon el, ha nem tudsz…..
Az Átalakuló Duna-part szeretettel meghívja az érdeklődőket a 2012. november 25-én, vasárnap, 14-17 óra között megrendezendő Adventi Kézműves Vásárára. Szűkebb és tágabb környezetünkben élő kézművesek alkotásait csodálhatjátok és vásárolhatjátok meg, az adventi…..
Tegnap, november 8-án a nappali melegedő munkatársa átvette a Mediterrán lakóparkban az Átalakuló Duna-part szervezésében gyűjtött ruhákat. Nagyon örültek a sok meleg holminak, kabátnak, cipőknek. A melegedőben naponta 90-100 hajléktalan, segítségre szoruló ember fordul meg. A…..
A neten olvasgatva akadt egyik lakótársunk, a következő hírre, s két nap alatt készen is volt a szervezés... Egy kabát, egy élet „A XX. kerületi nappali melegedő gyűjtést szervez. Ruhaneműt (téli kabátokat, nadrágokat, cipőket, zoknikat, pólókat,) takarókat, száraz…..
Mivel a hűvös idő és a sok eső már eddig sem lelkesített Titeket a szabad jógázásra vagy a gerilla tai chi-ra, úgy döntöttünk, hogy télre kicsit visszavonulunk. Ha ismét itt a tavasz és a jó idő, újra kezdődhet a szabadban gyakorlás!Az Amina csapata ..
Ó igen, a mozgás fontos, az egészség érték... Ezt már mindenki tudja. Arra viszont kevesen gondolnak, hogy a közösen végzett gyakorlás növeli az empátiát, egymás elfogadását. A közösségi élmény erőt ad, kitartást, támogatást, bátorítást. Ezért gondoltuk, hogy…..
Rövid beszámolót írok a mai rendezvényről annak reményében, hogy a következő hetekben és hónapokban gyakran találkozunk és Ti olvasókból résztvevőkké, szervezőkké váltok.... Ez történt ma: Nagyon sok gyermek- és felnőtt ruhát hoztatok, cserélgettünk is bőven. A…..
2012. szeptember 15. szombat: 15.00 – 17.00 óra Ruhabörze – Hozd el megunt, kinőtt, de ép, nem szakadt és hordható felnőtt vagy gyermekruháidat és cserélgess a többiekkel!17.00 Pesterzsébet, Duna-part rekonstrukciós tervekKiállításmegnyitó17.00 – 19.00 Filmvetítés és ehhez…..