Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Fletchett

1 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Fletchett íjász blogja 2009.12.16 13:19:00
MAITLAND PROJECT Vannak ugye a nagy gyártók mindenhol reklámozott íjai (Mathews, Hoyt, PSE, Bowtech), amikkel bárki pillanatok alatt úgy tud lőni mint a szponzorált versenyzők (remélem senki nem veszi be nekik ezt a maszlagot), vannak kis cégek kevésbé népszerű, de mégis nagyon jó…..
Cider van sokféle: szénsavas és mentes, ezeken belül száraz, félszáraz, félédes és édes. Van ízesített, bio, szűretlen, és akkor még nem is beszéltem a körteborról, ami igazából nem is cider, hanem perry. Bár sokszor mégis pear cidernek nevezik az egyszerűség kedvéért,…..
Százegy évvel ezelőtt, Szibéria kellős közepén egy olyan természeti (?) jelenségre került sor, amelyet bízvást benevezhetünk a „huszadik század legrejtélyesebb eseménye” versenyre, és nem tévedek sokat, ha azt mondom, hogy komoly esélyekkel indulhatna valamelyik pontszerző…..
Fletchett 2009.10.26 10:14:34
A tudomány az szekta? Miért kényszeríti a hittételeit az emberekre? Miért kell állami intézményekben folyamatosan változó "tudományos" dogmákat bemagolni? Miért csak az végezhet szabadon valamiféle tevékenységet, aki hithűen elsajátítja ezeket a dogmákat, és…..
Haus Presenhuber, Vnà / 2007 , (Holiday house)Tudom, súlyos és első ránézésre nem egy barátságos fészek, ennek ellenére egyre jobban tetszik. Bár az épület formája, struktúrája sem érdektelen, a legnagyobb hatást mégis a meghitt, családi bunker és környezetének összhangja,…..
Fletchett 2008.01.30 19:21:01
BlogOlló Menni vagy nem menni? 2008.01.12 13:48:00
Itt az idő, hogy megírjam az év első okoskodását. Kéne már írni vicceset is, de azt sokkal nehezebb. Na meg ígértem, hogy specializálódok egy témára csak még nincs kitalálva. Addig is jöjjön a határozott véleményem egy témáról, amivel jósokan nem értenek eggyet velem.…..