Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sencor

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha a rendszerváltozást megelőző Magyarország bűnözői közül kellene megnevezni valakit, akkor a többségnek valószínűleg Soós Lajos ugrana be. 1979 júliusában az egész országot megrázta Gyulai Károly rendőr főtörzsőrmester meggyilkolásának híre. Három hónap megfeszített nyomozói munka eredményeként…..
sencor 2016.02.07 18:35:31
@De hová tűnt Columbo felesége?:
Akkor valotta be (1968) hogy gyílkolt 1963-ban
A keményen számoló kisember is könnyedén ki tudja mutatni a vasárnapi boltbezárásként elhíresült őrület politikai mérlegét. A mérhető támogatottsággal nem rendelkező kereszténydemokraták minden kétséget kizáróan vézna kis Dugovics Tituszként rántották magukkal a mélybe…..
"Most már tényleg azt mondhatjuk: hol van az a Barcelona?" - zengte Kósa Lajos a nagyerdei éjszakában. Hát csoda, hogy imádjuk a stadionavatókat? Most épp a debrecenit. Az eseményt sajnos csak youtubon láthattuk, úgy látszik a húsvéti tévéműsor nem hozta a kívánt…..
sencor 2014.05.07 20:38:12
@Vombatus Ursinus: Húú tééényleg ki gondolta volna.
Vagyis akkor ezek az emberek ellenének 4-es metró nélkül is.
sencor 2014.05.07 22:36:41
@mojoking77: Na ezen jót nevettem.
Ha tudnád mennyire nem érdekel hogy megépült az a metró vagy bármi más.
Az a jó ha épülnek új dolgok.
sencor 2014.05.10 14:21:20
@gwr: Az hogy melyik lesz jobban kihasználva az elég relatív. Mert abba biztos vagyok hogy többen járnak meccsre az új stadionba mint a régibe. Utazni meg ugyanannyi ember utazik. Persze ha szigorúan a számokat nézzük akkor persze hogy többen használják a metrót. De hát szerintem ezt a kettőt össze se lehet hasonlítani.
De úgy látom nem érted amit én mondani akartam. Az elmúlt egy évben ha arról volt szó hogy mennyi minden másra lehetne költeni azt a pénzt amit a kormány elszór, akkor sose láttam hogy a fradi stadiont vagy éppen a metrót ( mert nekem éppúgy felesleges mint neked a stadion)felhozta volna bármely média vagy politikus. Mindíg a debreceni stadion volt megnevezve. Az a lmp-s kurva is volt párszor Debrecenben hogy tiltakozzon. Szóval ennyi a fradi stadion ellen senki nem mert odaállni.
Belsőség Heti merítés 2013.01.20 09:33:48
The complete sports car Hatéves lehettem... szerelem volt első látásra pedig matt fekete volt, ecsettel vagy teddy hengerrel lefestve, forgatott felnikkel és ültetve... Feel the sunshine Akkori árát kicsit borsosnak tituláltam, de egy próbakanyar után ki is derült, hogy mi kerül…..
sencor 2013.01.20 17:41:44
@nordea: "boltba szaladgáláson, meg max. pár km munkába járáson kívül nem nagyon lehet használni," Szerintem a legtöbb ember erre használja az autóját. Persze vannak kivételek de sokan egyedül vagy max. ketten használják pár km.-re a városba.
Eddig tartott a nagy lendület, azaz még 10 hónapig sem. A mindenható ma bejelentette Pesten, hogy a gonosz repülőtér mocskosan magas árai miatt eltakarítják a flotta nagy részét és rendesen szétbarmolják a menetrendet. Azt, hogy ez mennyire rossz lesz a BA-nak pár számadattal…..
sencor 2012.11.22 22:41:20
@zsüber: Pont most akartam írni hogy a Wizz repül Debrecenből télen, pont most indul majd a Milano és az eindhoveni járat. A ryanair meg azért nem repül Debrecenből mert a szabályzatuk szerint csak onnan repülnek ahol pálya szélesség megvan 45 méter, Debrecenben csak 40.
Gyakran megszólják a liberális bloggereket a szélsőjobbon: miért csak az Eu zászló égetése kapcsán jajgattok, írjátok a károgó posztok tucatjait? Ahogy akkor, most is felemeljük szavunk: az örmény és a magyar demokraták majd rendbe teszik a zászlóégető hülyegyerekeket, addig…..
sencor 2012.09.03 18:27:05
@Pan Modry: Már Bocs de elmondták hogy joga van kérni a kiadatását de Ő nem kérte. Először tájékozódj...