Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csab70

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A tavalyi adatok alapján hazánkban a bruttó fizetések közel fele az állam zsebében landolt. Ezzel az aránnyal kontinensünkön dobogós helyen állunk, csupán a belgiumi és a németországi elvonások haladják meg pár százalékkal a miénket. Szakemberek körében megoszlanak a vélemények a paternalista…..
csab70 2017.08.10 22:35:15
@s: akkor senki sem fizetne adot, dikk, lattal mar elegedett magyar embert?
Egyáltalán nem marihuánát fogyasztott birkanyáj terrorizálta egy walesi falu lakosságát, amint az az egyetlen képbizonyítékból azonnal látszik. A szögletes cserepekből kiborított földkockákban látható növény ugyanis nem kannabisz. Még ha az is lenne, sem lenne semmilyen pszichedelikus hatása a tőből…..
Ha kell, a Fekete-erdőig is elmennek. Megelégelte a hazánkra nehezedő nemzetközi nyomást a Békemenet és a mögötte álló Civil Összefogás Fóruma. Reggeli nyilatkozatukban a leghatározottabban tiltakoznak az árvíz ellen. „Tudjuk, hogy valójában a rezsicsökkentésre és a bankok…..
csab70 2013.06.08 12:01:44
@Buga.Jakab: Definíció: Magyarország az a hely ahol egy szar kormány után jön még egy szarabb. Értsd én az előzőeket sem akarom látni, de ezeket sem, hát akkor ki?
A blog indulása óta már sokszor elmondtam, hogy szeretnék mindenféle véleménynek helyet adni, így azoknak is, akik a maradás, vagy (mint ebben az esetben) a hazaköltözés mellett érvelnek. Finoman szólva is túlzás lenne azt állítani, hogy Nyba írásának minden részével…..
Sok történetben szerepelt már itt, a blogon is az, hogy mennyire kell vigyázni külföldi munkavállalásnál (is...), hogy mit ír alá az ember, és milyen közvetítőkön keresztül vállal munkát. Ferenc története Németországon és Anglián át Svédországig tart, nem kevés…..
London nagyon kemény, óriási a verseny, de ha van megfelelő tapasztalatod, és több nyelvet is beszélsz, akkor simán boldogulhatsz – állítja mai szerzőnk, aki nem muszájból költözött a brit fővárosba, hanem az egyszerűbb, izgalmasabb, változatosabb, kiegyensúlyozottabb…..
csab70 2012.11.11 11:29:59
@Mirjam2: Hatooo nalam a huzzal haza nem igazan szep szokapcsolat
csab70 2012.11.11 11:35:15
@hagyma: Nos mekibe nem jarok de akad jobb kaja a kornyeken. Remelem nem ertettem felre valaszod.
csab70 2012.11.11 11:45:50
@bpetya75: Nem gaz mesterem, FB helyett csutortokonkent italozni jarunk konkretan csapatostul