Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Diesel55

0 bejegyzést írt és 39 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A mai képen egy csomó értelmetlen formát láthatunk, de ha egy kis türelmünk van rájövünk, hogy igazából ezt ki lehet olvasni...
Diesel55 2011.02.08 12:02:57
A mai képen az ismert forgás illúziót láthatjuk, ezúttal Duracell reklámmá alakítva...
A tegnap nem működött az internetem, így ma kapjátok a tegnapi képet is. Viszont a maival kapcsolatban nem árulom el, hogy mi az illúzió, jöjjetek rá magatoktól! :)..
Diesel55 2011.01.03 12:40:06
Diesel55 2011.01.03 14:07:14
Nem is olyan régen a Burzsuj blog tette közzé a hírt, mely szerint egy Hassan al Bolkiah Mu'izzaddin Waddaulah nevű úriember eladna egy pár igazán érdekes autót. Barátunk, Hassan, akit mindenki csak brunei szultánként ismer, az utóbbi időben némiképp gondterhelt, hiszen nem mennek…..
A mai képen jónéhány állat látható, megtaláljátok mindet? A hölgyet, ha kérhetem, ne számoljátok bele :)..
Diesel55 2010.11.13 13:35:35
A mai képen egy női vámpírt láthatunk, pedig nyilvánvalóan nem az van ott...
Belsőség Csodálatos multitasking 2010.11.06 10:20:00
Szép magyarul: többfeladatosság. A terminus technicus, melynek kapcsán elsősorban a különféle operációs rendszerek jutnak eszünkbe. Pedig a folyamat idősebb, mint maga az ember, hiszen lényegében majommal közös ősünk (feltéve, ha elfogadjuk Darwin tanait), miközben másik…..
Igérem, ez most az utolsó. Ezt mindenképpen ki szerettem volna tenni, mert nekem fogalmam sincs, hogy mit látunk itt...
A mai képen egy női arcot láthatunk. Nehéz lesz megtalálni, már csak azért is, mert egy zavaró körülmény is van a képben...
Igen nagy bajban vagyok, mert ezer dologról írhatnék, s időm kevesebb, s sokszor azt se tudom kit- s mi érdekel. Így a témaválasztás szabad... Igazából a tudás (ha Robert M. Pirsig-től vehetek gondolatot) egy folyóhoz hasonlít. Folyik a medrében, hordalékot hoz (felesleges…..
Hát nem tudom, hogy ha így reklámozzák az állatkertet akkor ki mer oda elmenni? :)..
Diesel55 2010.08.28 13:04:09
@Csehov: szegeny deviquesnek sok kozxe nincs hozza, a blog.hu-t kell ezzel zaklatni...nem ot..o csak keressen hasonloan jo kepeket meg :)
Az emberiség történelmének akadnak olyan megválaszolatlan kérdései, melyek sokaknak álmatlan éjszakákat okoznak: a Kennedy-gyilkosság, az 51-es körzet és még sorolhatnám. Tibby-nek is akadt egy ilyen. A múltkori Fecske-tesztben említettem, hogy a hátsó kilincs feljebb van mint az…..
Olyan élvezetes, amilyennek kinéz. Szigorúan csak mazochistáknak..
A mai kis videóban (amivel egy napot késtem, bocsi :)) egy nagyon érdekes dobókockát láthattok. És ezt akár te is kipróbálhatod, mert a ThinkGeek oldalon meg is lehet rendelni.  ..
Egy érdekes trükkre bukkantam az órákkal kapcsolatban. Nem tűnt fel nektek soha, hogy általában az órák mind 10:10-re vannak beállítva? De szinte mindenhol ahol egy kicsit értenek az óraeladáshoz. Ez egy nincs egyszerű trükk, hogy az óra visszamosolyogjon a vevőre. Igen, első…..
A mai képen néhány fadarabot láthattok, amiből felül több van, mint alul...
A mai képen mgláthatjuk, hogy a hamburgerek minősége mellett min spórol még a nagycég.Amúgy szeretném még kérdezni, hogy nem tudja-e valaki, hogy a Ferihegy I. Termináltól milyen messze van a Ferihegyi Vasútállomás, és hogy lehet oda jutni? Előre is köszönöm!..
A mai képen a vadászathoz nélkülözhetetlen prédát kell megtalálni, mégpedig egy rókát...
Még nincs youtube-on link, úgyhogy ne is keressétek. Gondoltam szakítok a hagyománnyal és most a "trailer" (ami inkább teaser, csak sokan nem ismerik ezt a kifejezést) korábban kerül ki, mint maga a videó És nem kell félni, nem fogom csúnyán kicsinálni a játékot.…..
A tegnapi kép népszerűségére való tekintettel itt van ma Mario, ugyanabban a stílusban...