Regisztráció Blogot indítok
Adatok
caiuscusades

1 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az van, hogy a rockandroll még mindig a legkúlabb dolog a világon – ha jól csinálják! Headbengs Ördög Gergőék seggriszáló rockandrollja márpedig olyan cool, hogy a klipjüket nézve még a legtapasztaltabb kúlveteránok is azt hitték, ez valami harminc évvel ezelőtti őscoolság.…..
Jó néhány virág kinyílt az idei cooltavaszon, de mindegyiknél üdébb Aires Altos Vica kivirágzása. Amikor 2013-ban már mindenki csak unottan legyint a hálószoba-popra, akkor fog egy gitárt, és a szíve mélyéről elénekel egy (pontosabban kettő) olyan EP-t, amitől a legcoolabb…..
Miközben Budapesten is egyre hódít a mexikói konyha, vagy legalábbis annak az erősen Tex-Mex irányú büféverziója, a világban, főleg az Egyesült Államokban kezdik felismerni, hogy többet tud ez, mint különböző tortillák megtöltögetése csípős cuccokkal. Na nem mintha azzal…..
világevő Gasztrofilmek TOP10 2013.02.23 09:04:58
Oscarok jönnek-mennek, de a legjobb evős filmek közé nem egyszerű bekerülni, ez itt a Világevő TOP10: Étel, ital, férfi, nő - Eat, drink, man, woman A tajvani csodálatos film főzős jelenetei összevágva: [Még megy a JÁTÉK, részletek itt! Milyen az álomkonyhád?] Szeress…..
Árnyék a kövön Apokrif 2012.12.05 21:00:25
1Mert elhagyatnak akkor mindenek.Külön kerül az egeké, s örökrea világvégi esett földeké,s megint külön a kutyaólak csöndje.A levegőben menekvő madárhad.És látni fogjuk a kelő napot,mint tébolyult pupilla néma ésmint figyelő vadállat, oly nyugodt.De virrasztván a…..
Olessák Róbert kalandjáték fejlesztő és (CoV) újságíró volt a vendégünk a 2012-es Árok partyn, és a találkozó után nagyon érdekes dolog történt vele, amire rögvest ki is térek. Ennek kapcsán merült fel bennem, hogy a magyar informatikai hőskorában mennyire nem tiszteltük a…..