Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Minnie89

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Akkor eljött tehát a negyedik Filmelemző Oscar-t lezáró pillanat. Összesen 18 videó érkezett, ami elég szép szám. Mennyiségben úgy néz ki, ez a verseny is méltó a korábbiakhoz, a minőségről pedig valószínűleg a hétvégén (vagy jövő hét elején, attól függ, hogy tudjuk…..
Minnie89 2013.09.28 14:25:06
Az Oscar harmadik helyezettje, DosEvolution készítette nem sokkal a győzelme után ezt a listát, melyben a 10 legdurvább számítógépes túlzást mutatja be, melyeket tévésorozatokban elkövettek. Ha elsőre nem hangzana izgalmasnak, elmondom, hogy szerintem a videó baromi jó, rengeteg…..
Először azt hittem, ez valami paródiaszerűség akar lenni, de nem, ez egy halálosan komolyan gondolt koncepció, ami már évek óta készül, és - nem viccelek! - 130 millió dollárba került... Azt hiszem, meg is találtuk 2013 vélhetően legnagyobb buktáját. U.i.: Új Baaad…..
Nektek is akad otthon néhány félpár kesztyű vagy zokni? Csináljunk belőlük szeretgethető kis barátokat! Először nézzük a kesztyűs variációt, hogyan lesz belőle mókus! Anyagok: - Félpár kesztyű - Hímző- vagy varrócérna - Zseníliaszál - Tömőanyag -…..
A süthető gyurmával alkotni nem  annyira bonyolult, mint azt elsőre gondolná az ember, csak ismerni kell a fogásait, trükkjeit. Így a kevésbé kézügyesek is remekműveket gyúrhatnak pillanatok alatt. A következő képsorokat követve pár lépésben fény derül egy első pillantásra komplikáltnak tűnő…..
Minnie89 2012.09.23 14:52:08
Ezek az angolok valamit nagyon tudnak!..