Regisztráció Blogot indítok
Adatok
doki0326

0 bejegyzést írt és 96 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Denis Zakaria az Empoli elleni meccs első félidejében cserére szorult, és az első beszámolók szerint két hétre kiesett a svájci középpályás, akinél a bal combközelítő izom sérült, így a Fiorentina elleni szerdai meccsről kilenc játékos bizonyosan hiányozni fog sérülés miatt. A La Gazzetta dello…..
Massimiliano Allegri a Hellas Verona elleni meccs előtt beszélt az újságíróknak a Juventus helyzetéről, és természetesen először az átigazolásokról esett szó. „A klub nagyszerű munkát végzett, és két fontos játékos érkezett. Dušan Vlahović sok gólt szerzett, és olyan jellemzőkkel rendelkezik,…..
A Juventus argentin támadója, Paulo Dybala a klub ifjú szurkolóinak kérdéseit megválaszolva érintett számos témát. "A nyomás kezelése? Amikor megérkezem a stadionba vagy a másik pályára, ahol játszunk, próbálok lazítani. Néha nehéz, mert vannak erős vetélytársak elleni mérkőzések. De ez csak egy…..
doki0326 2021.12.14 21:08:17
@cd1: Ugyan ezt érzem a többi amit itt hablatyolnak az csak károgás :)
A Chelsea otthonában elszenvedett megalázó vereséget követően a Juventus a Malmö FF együttesét fogadva, már biztos továbbjutóként várja a Bajnokok Ligája csoportkörének utolsó játéknapját. A londoni vereséggel a zebramezesek a második pozícióba szorultak, s csak abban az esetben van esélyük…..
doki0326 2021.12.07 13:08:46
@Rocky80: Kaio perceit várhatod :( Esetleg bajnokságba :) Bl nincs nevezve sajnos ! Nálam sokkal hamarabb játszana mint Morata vagy Kean
Az olasz labdarúgás legendája, Roberto Baggio felidézte a múltat, s azt az epizódot, mikor a Fiorentinától a Juventus csapatához szerződött. A játékos klubváltása tovább mélyítette a negatív érzéseket a firenzei szurkolókban Olaszország legsikeresebb klubja iránt.  "Semmi gondom nem volt a…..
doki0326 2021.09.12 23:52:50
@GodPiero: Hát a Fiorra !!!Nem akart a Juventusba igazolni !!!A Fior eladta neki jönni kellett hozzánk !!!Nézd meg a netflixes filmet ajánlom bár hiányoltam belőle a Juventust és a megnyert aranylabdáját amit nálunk nyert ! Én miatta lettem Juventus drukker és nagyon jó döntés volt :)
A Juventus a tegnap este nem súlyos, ám igencsak fájó vereségbe szaladt hazai pályán a feljutó Empoli ellen,  Leonardo Mancuso találata három pontot ért, a Juventusnak pedig a második félidőben kapura tartó lövése sem volt. „A srácok erősen kezdtek, aztán az első hibából gólt kapott a csapat, majd…..
doki0326 2021.08.29 10:12:15
@Gaben Smith: Átvettük a Ferrari szokását :( Ott is mindig ez van nem véletlen jött ez az Arrivabene :D
Paul Pogba komoly álmokkal távozott a Unitedhez 2016-ban a Juventustól, azonban mindeddig nem sikerült visszasegítenie egykori csapatát Anglia és Európa élére, az elmúlt években pedig nem egyszer felmerült a neve a Juventusnál. A középpályást ezért többször kérdezik a Juventusról, a legutóbb a…..
doki0326 2021.06.19 10:32:33
@Ravanelli: Hát ez sajnos össze köthető Vidal távozásával :(
Friss pletykák szerint a PSG megegyezett Gianluigi Donnarummával a szerződtetéséről, azonban a francia klub nem tartaná kötelékében a kapust, inkább kölcsönbe engedné el más klubhoz. A kapus szerződése az AC Milannal június 30-án lejár, és a felek nem tudtak megegyezni a folytatás feltételeiről,…..
doki0326 2021.06.03 18:53:37
@Rocky80: kettő akkor már ő is Gianluigi :D
A legfrissebb pletykák szerint a Paris Saint-Germain árgus szemekkel figyeli Massimiliano Allegri helyzetét a Juventusnál, s kész bejelentkezni a zebramezesekkel zsinórban ötödik bajnoki címét is elhódító szakemberért. A Corriere dello Sport cikkében Alfredo Pedullà arról számol…..
doki0326 2019.05.06 18:45:45
@Mitya10: Teljes mértékben egyet értek veled! Mandzu felejtős és az is lesz ha edző csere lesz !Remélem az lesz :) Conte lehet nem nyert bl-t de Allegri se azzal meg mit értünk hogy két döntőt játszottunk!Kisz...unk mind kétszer !Allegri leépiti igen is a csapatot folyamat!Az összes jó játékost -lásd Vidal esetét is nagy kedvenc volt Allegri meg ugyan azt csinálta vele mint most Dybalaval dobálta össze vissza meg padoztatta !Szánalom és még ott van Pirlo-Marchisio és sorolhatnám tovább
Andrea Pirlo rendkívül kritikus volt egykori csapatát követően, miután a Juventus rendkívül alárendelt szerepet játszott a szerdai madridi meccsen, és simán, 2-0-ra kikapott az Atlético Madrid ellen José Giménez és Diego Godín góljaival. A Juventus egykori középpályása a Sky…..
doki0326 2019.02.22 14:32:06
@ZED!: De teljesen igaza van :)
Az olasz sajtó értesülései szerint a Juventus legendája, Gigi Buffon nem fejezi még be pályafutását, s egyre közelebb a megállapodás a francia bajnok Paris Saint-Germainnel. A 40 esztendős klasszis szombaton, a Hellas Verona elleni bajnoki mérkőzésen játszotta utolsó mérkőzését a Juventus mezében,…..
doki0326 2018.05.21 13:23:15
@Alex8610: mert a kókler angnelli nem akarja !!!Nem kívántak neki új szerződést adni csak a vezetőségbe ülhet le ha ahhoz lenne kedve !De ha védeni akar keressen más csapatot!Szerintem ez lehet mást nem tudok elképzelni!!
Az olasz sajtó értesülései szerint a Juventus szeretné visszavinni Torinóba egykori játékosát, Álvaro Moratát, aki kölcsönben, vételi opcióval térhetne vissza az olasz rekordbajnokhoz. A spanyol támadó korábban két szezont töltött a zebracsíkos mezben, majd a Real Madrid 2016…..
doki0326 2018.05.03 19:45:11
@rob1: Miért a 90 milliós játékosunk is sok helyzetet puskázik el és a döntő szitukban renre besül illetve nem sül be csak súlytalan mert lassú!!!Ellenben Morata gyors és én imádom amikor a Juventusról nyilatkozik látszik hogy szereti ezt a csapatot ahogy mi is!!!!
Az FC Barcelona elleni gyönyörű hazai diadal után és a jövő szerdai barcelonai visszavágó előtt a Juventusnak a bajnokságban is folytatnia kell a versenyt a Scudetto felé. Mivel a címvédő a tabella legutolsó helyén álló Pescara otthonába látogat, a zebramezesekre valószínűleg…..
A Juventus sportügyekért felelős igazgatója, Fabio Paratici a minap megerősítette, hogy a klub minden tekintetben elkötelezett a Massimiliano Allegrivel való folytatás mellett, illetve a szakvezető megerősítette az Öreg Hölgy érdeklődését Corentin Tolisso iránt. Massimiliano Allegrit számos…..
Olasz források szerint a Juventus már nem érdeklődik Domenico Berardi iránt, így jó lehetőség nyílik az Inter előtt a támadó ügyében. A Sassuolo futballistájának a fél játékjogát egykor a Juventus birtokolta, de 2015 nyarán a játékjog felét átadta a neroverde csapatnak. Az ekkor született szóbeli…..
A Bajnokok Ligája előző kiírásában a Juventus súlyos árat fizetett azért, mert kiengedte kezéből csoportja első helyét, s így a nyolcaddöntőben az előzetesen az egyik legfőbb esélyesnek tűnő Bayern München ellenében emlékezetes, látványos és fordulatos küzdelmet hozó mérkőzéseken tett sikertelen…..
doki0326 2017.03.17 12:25:54
A Zenit Szentpétervár vezetője nemrégiben úgy nyilatkozott, hogy a torinói klub által megcélzott futballistának tetszett az oroszok által kínált új szerződés, bár természetesen a játékoson múlik, hogy jövő nyáron klubot vált-e vagy sem. A középpályás a nyári…..
A legfrisebb hírek szerint az olasz bajnoki címvédőt csupán 5 millió euró választja el attól, hogy soraiban tudja a PSG francia középpályását Blaise Matuidit. Francia és olasz források is megerősítik, hogy a játékossal tulajdonképpen már megegyezett a torinói csapat, a két klub közötti megállapodás…..
doki0326 2016.08.25 20:16:43
@Trieszt120506: Nem csak mi bónuszban adnák azt az 5-t a psg meg egybe kéri!!tehát mi tettünk egy 25+5 milliós ajánlatot de ők egyben szeretnék az összeget a 30 milliót
Dani Alves várhatóan Torinóba érkezik hétfőn, hogy sor kerüljön a Juventushoz való igazolása előtt kötelező orvosi felülvizsgálatra, miután Brazília idejekorán kiesett a Copa America küzdelmeiből. Az egykori Barcelona futballista élt a szerződésébe foglalt lehetőséggel, és a kontraktusa lejárta…..
doki0326 2016.06.19 13:18:52
@Grinta: hát nem de így is mi voltunk a legjobbak ezzel a kerettel!!!Hát ha még erősödik is nem nagyon sőt nem is lesz ellenfél szerintem olasz honban!!nem elkiabálni szeretném de ha pogba és kulcsjátékosok nem mennek el akkor bl is meglehet szerintem!!Főleg ha még jön erősítés!!
A nyári mercato felpörögni látszik, s szinte csak most röppentek fel a pletykák arról, hogy az FC Barcelona argentin veteránja, Javier Mascherano közel került a Juventushoz, az olasz és a spanyol sajtót már újabb, meglepő értesülések járják be. Szerda este a Cadena Ser számolt be róla elsőként,…..
doki0326 2016.05.26 11:54:38
@Juvegaspy: Így van két éven belül bl-t kell nyerni Buffon miatt is!!!Ha meg akarjuk nyerni kellenek az ilyen játékosok!!!!
A Real Madrid állítólag el akarja adni Álvaro Moratát az Arsenalnak, így a Juventus azon igyekszik, hogy megkösse az üzletet a Sassuolo játékosa, Domenico Berardi ügyében. A La Liga óriásklubjának opciós joga  van a csatár visszavásárlására 30 millió euró ellenében, és a…..
A Juventus Stadiumban elért 2:2-es döntetlent követően, a Juventus rendkívül nehéz feladat előtt áll, hiszen a zebramezes csapatnak győzelemre, vagy legalább két rúgott gólra lesz szüksége a továbbjutáshoz a Bayern München otthonában, az Allian Arenában. Ez lesz a két csapat…..
A Juventus 0-0-s döntetlennel zárta a pénteki meccset a Bologna vendégeként az olasz bajnokság 26. fordulójában, mégsem lehetünk teljesen elégedetlenek. Roberto Donadoni együttese az utóbbi időkben megmutatta, nem szabad előre leírni a Rossoblut még listavezetőként sem. Bár a…..